Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امروز طی مراسمی تفاهم نامه همکاری مشترکی با موضوع «مشارکت طرفین در راستای ارتقا صنعت غذا و دارو» بین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با هدف ارتقا فناوری در صنعت غذا و داروی کشور، با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صمت در این مراسم با بیان اینکه به دنبال حرکت به سمت تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین هستیم، اظهار کرد: شاخص‌های صنعتی شدن تولید دانش بنیان و دانش بنیان شدن تولیدات صنعتی ۲ هدف عمده‌ای است که به صورت جد در دستور کار قرار داده ایم.

وی افزود: در قالب این تفاهم نامه هدف گذاری جهت کاهش ۵۰ درصدی واردات دارو پیش بینی شد که امیدواریم با همکاری با برخی پتروشیمی‌ها و سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلف با کمک صنایع غذایی به این هدف برسیم.

برادران گفت: در حال حاضر واردات دارو به صورت کلی ۲ میلیارد دلار است که هدف ما کاهش ۵۰ درصدی ارزبری در این حوزه است.

معاون وزیر صمت با اشاره به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، تصریح کرد: تاکنون ارز مورد استفاده در صنعت دارو ۴۲۰۰ تومانی بود که موجب شده بود صرفاً از این ارزبری برای مصرف داخلی استفاده شود؛ بنابراین با توجه به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی زمینه برای رقابت فراهم شده از این رو به دنبال بازاریابی برای صادرات دارو نیز هستیم.

وی گفت: همچنین پیش بینی کرده ایم که هزینه‌های مربوط به تحقیق و توسعه (R&D) تا سقف ۷ درصد روی قیمت گذاری محصولات اعمال شود تا واحدهای صنعتی انگیزه بیشتری برای هزینه کردن در پروژه‌های دانش بنیان و جذب افراد متخصص داشته باشند.

جزئیات تفاهم نامه

به گزارش مهر، اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت چهار سال است و محورهای فعالیت نیز شامل همکاری در راستای نفوذ فناوری در صنعت غذا و دارو، تدوین سند بالادستی تحول در صنعت غذا و دارو، همکاری در راستای بازسازی و نوسازی زیرساخت صنعت غذا و دارو، ترویج فرهنگ دانش بنیانی و ترغیب صنایع عمومی جهت دانش بنیان شدن با تعریف مشوق، اشتراک گذاری اطلاعات و آمار برای برنامه ریزی و سیاست گذاری در صنعت غذا و دارو و شناسایی نیازها و فرصت‌های حال و آینده کشور در حیطه فرآورده‌های سلامت محور و محصولات غذایی و برنامه ریزی برای بهبود تراز تجاری آنها می‌شود.

بر اساس این تفاهم نامه، تعهدات ستاد زیست فناوری شامل حمایت از همکاری فناورانه شرکت‌های دانش بنیان با صنایع عمومی فعال در صنعت غذا و دارو، اعلام ظرفیت‌های شرکت‌های فعال دانش بنیان در صنعت غذا و دارو، تهیه برنامه پروژه‌های فناورانه پیشران با قابلیت بهبود جدی در تراز تجاری، همکاری در بررسی توانمندی صنایع موجود به لحاظ فنی و مالی و برنامه ریزی اجرایی برای ارتقا فنی و مالی زنجیره‌ها با همکاری معاونت صنایع عمومی، مشارکت با معاونت صنایع عمومی در ترغیب صنایع عمومی جهت دانش بنیان شدن از طریق تعریف مشوق‌ها در زمینه تعیین قیمت نهایی محصولات، سهمیه نهاده‌های تخفیف در حامل‌های انرژی، معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، تأمین مالی زنجیرهای اعتبار دریافت تسهیلات بانکی و مشارکت با معاونت صنایع عمومی در تشویق شرکت‌های دانش بنیان برای صادرات محور کردن محصولات تولیدی در حوزه غذا و دارو و اشتراک گذاری اطلاعات و سوابق مربوط به زنجیره ارزش فرآورده‌های واحد اولویت و شرکت‌های دانش بنیان فعال می‌شود.

همچنین تعهدات معاونت صنایع عمومی وزارت صمت نیز عبارت است از برنامه ریزی به منظور بهبود تراز تجاری کشور در حوزه‌های غذا و دارو با تکیه بر فناوری‌های پیشرفته و با همکاری ستاد، سیاست گذاری جهت تسهیل، تسریع و ارتقا کیفی تولید فرآورده‌های سلامت محور اولویت دار، ایجاد زمینه حمایت از پروژه‌های فناورانه اولویت دار در قالب مدل‌های تأمین مالی در دسترس وزارت صنعت، معدن و تجارت، رفع نیازهای شرکت‌های دانش بنیان در خصوص اعطای مجوزهای لازم و بررسی پرونده‌های دریافتی تسهیل فرآیندهای صادراتی و توسعه بازار محصولات غذایی و دارویی با پیش بینی مشوق‌ها و به کارگیری ظرفیت‌های بین المللی، ترغیب صنایع عمومی جهت دانش بنیان شدن از طریق تعریف مشوق‌ها در زمینه تعیین قیمت نهایی محصولات، سهمیه نهاده‌ها، تخفیف در حامل‌های انرژی، معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، تأمین مالی زنجیرهای اعتبار دریافت تسهیلات بانکی و با مشارکت ستاد، ارائه اطلاعات و آمار مرتبط با صنایع غذایی و دارویی جهت برنامه ریزی تحولی و حمایت از شکل گیری برنامه‌های بالادستی جهت استفاده از حکمرانی هوشمند برای ارتقا کیفی و کمی تولیدات غذا و دارو.

کد خبر 5458839 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: واردات دارو محمد مهدی برادران وزارت صنعت معدن و تجارت حذف ارز ترجیحی تحريم اقتصادي روسيه قیمت نفت اقتصاد دانش بنیان جنگ اوکراین مصرف بنزین وزارت راه و شهرسازی وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین افزایش تولید نفت وزارت جهاد کشاورزی سازمان بورس و اوراق بهادار نهضت ملی مسکن ماه رمضان 1401 شرکت های دانش بنیان معاونت صنایع عمومی صنعت غذا و دارو دانش بنیان شدن برنامه ریزی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی بختی در نشست کار گروه روابط عمومی‌های شمال غرب کشور که در زنجان برگزار شد، گفت: حوزه رسانه تنومندترین شاخه هر واحد روابط عمومی است و علیرغم اهمیت تمام جوانب کاری در روابط عمومی‌ها، همچنان رسانه مهمترین رکن این نهاد است.

اظهار کرد: نقشه راه روابط عمومی صنعت آب و فاضلاب کشور بر اساس برنامه ریزی برای دست یابی به اهداف تعریف شده طراحی شده است و تمامی استان‌ها در این راستا فعالیت می‌کنند.

وی افزود: کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب، گذر از تنش آبی، تولید محتواهای فاخر و آموزشی از جمله اهداف ترسیم شده برای فعالیت‌های دفاتر روابط عمومی در شرکت‌های آب و فاضلاب کشور در سال جاری است.

مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه برنامه ریزی، قدرت مدیریت، فعال بودن و دانش محوری مهمترین خصوصیات یک روابط عمومی روزآمد محسوب می‌شود گفت: در خصوص حمایت‌های ستادی از روابط‌ها هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: روابط عمومی کارآمد باید دارای قدرت پیش بینی، تشخیص و جریان سازی بوده و با ترسیم نقشه راه در زمینه‌های مختلف رسانه‌ها را با خود همراه کنند.

بختی با تاکید بر اهمیت مستند سازی در صنعت آب و فاضلاب کشور گفت: دفاتر روابط عمومی در استان‌ها باید ضمن توسعه اقدامات و افزایش تولیدات در حوزه مستند از استعدادها و ظرفیت‌های بومی که در کشور وجود دارد نیز نهایت استفاده را ببرند.

کد خبر 6091968

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان