Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی کرجی ران با اشاره به اینکه سفرهای دریایی هرمزگان بدون سانحه به ایستگاه پایانی خود رسید، گفت: طی این مدت ۳ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۱۵ هزار نفر سفر بر پهنه آب‌های فیروزه‌ای خلیج فارس به ثبت رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌رضا محمدی کرجی‌ران، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی هرمز با اعلام خبر پایان طرح نوروزی سال ۱۴۰۱ و قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی نوروزبانان دریایی در بزرگترین پهنه آبی کشور اظهارکرد: از ابتدای طرح تسهیل سفرهای دریایی که از ۲۵ اسفند سال گذشته تا امروز پانزدهمین روز از فروردین ماه جاری ادامه داشت، در مجموع ۳ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۱۵ هزار نفر سفر از سرزمین اصلی به مقصد جزایر این استان و بالعکس صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خدمات رسانی مناسب و مستمر صورت گرفته توسط اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان طی موج نخست سفرهای نوروزی و تردد بیش از دو میلیون نفر سفر از جزایر و مکان های گردشگری این استان، هموطنان زیادی را ترغیب کرد تا در موج دوم این سفرها و طی روزهای تعطیلات نوروزی نوروزبانان هرمزگان میزبان بیش از یک میلیون نفر مسافر در کنار آب های نیلگون خلیج فارس باشند.

رییس کمیته حمل و نقل دریایی ستاد خدمات سفر هرمزگان، استقرار ۲۴ تیم غواصی،۳۵ تیم همیارناجی، دو فروند یدک کش تخصصی آتش‌خوار، به آب اندازی بویه‌های مسیر تردد، مشارکت شناور حجاز ۶۶ و۲۰ تیم بازرسی فنی، بازآموزی خدمه شناورهای مسافری و تفریحی ایمنی در تمامی بنادر استان و ‌مسیر تردد مجاز دریایی و گردشگری سفری ایمن برای جابه‌جایی نزدیک به ۴ میلیون نفر سفر را از نقاط عطف طرح تسهیل سفرهای دریایی در نوروز ۱۴۰۱ برشمرد.

محمدی کرجی‌ران در بخش دیگری از سخنان خود به آخرین آمار و اطلاعات مربوط به وضعیت میزان جابه‌جایی شناورهای مسافری و تفریحی در استان طی ۱۹ روز اجرای طرح نوروزی اشاره کرد و افزود: طی مدت یاد شده، ۷۶هزار و ۶۹ شناور مسافری و تفریحی در مسیرهای دریایی و جزایر استان و بالعکس جابه‌جا شدند.

به گفته وی، از ابتدای طرح تسهیل سفرهای دریایی در استان هرمزگان، در مجموع ۵۹۷ هزار و ۵۷۰ خودرو در مسیر دریایی پهل – لافت(جزیره قشم) تردد داشتند که نسبت به سال ۹۸ و قبل از شروع کرونا پنج درصد افزایش را نشان می‌دهد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در پایان، بیش‌ترین حجم جابه‌جایی مسافر و گردشگر از ابتدای اجرای طرح نوروزی امسال را مربوط به روز پنجم فروردین به عنوان شلوغ‌ترین روز تعطیلات نوروزی عنوان کرد که طی این روز، در مجموع ۳۷۵ هزار نفر سفر انجام شد که بخش عمده این ترددها در مسیر دریایی پهل – لافت(جزیره قشم) انجام گرفت.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سفرهای دریایی میلیون نفر نفر سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۶۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد

اگر تا به حال سفر هوایی داشته‌اید، احتمالاً می‌دانید که در سفرهای هوایی، پیش از سوار شدن بر روی هواپیما، باید نکاتی را رعایت کنید تا به مشکل برنخورید. این مراحل بیشتر برای سفرهای هوایی بین‌المللی اهمیت دارند. در ادامه به تمام کارهایی که قبل از سوار شدن به هواپیما و در مراحل حضور در فرودگاه باید انجام دهید، اشاره می‌کنیم.

روز قبل از سفر

همانطور که می‌دانید، در سفرهای هوایی ممکن است زمان پرواز تاخیر داشته باشد. برای مثال، اگر بلیط هواپیما پته را خریداری کرده‌اید، می‌توانید مبداء و مقصد و نام فرودگاه را بر روی آن ببینید. برای اطمینان بیشتر، بهتر است روز قبل از سفر با چک کردن مشخصات فردی و زمان پرواز، خیال خود را راحت کنید. همچنین، با تماس با کارشناسان آژانس، از عدم تاخیر یا تغییر زمان پرواز مطمئن شوید.

حضور در فرودگاه

نکته قابل توجه اینکه، قبل از حضور در فرودگاه تهیه ارز مسافرتی برای سفر خارجی را فراموش نکنید چرا که در کاهش هزینه های سفر شما تاثیر شگرفی خواهد داشت. اما برای سفرهای داخلی، نیاز است که حداقل یک و نیم ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر شوید. این زمان برای پروازهای خارجی دو برابر می‌شود و بهتر است سه ساعت قبل از پرواز، برای طی کردن مراحل پرواز وارد فرودگاه شوید. هنگام ورود به فرودگاه، با یک سالن بزرگ که در هر گوشه گیت‌های مخصوص ایرلاین‌ها قرار دارد، روبرو می‌شوید. در این مرحله، ماموران امنیت فرودگاه یک بازرسی کلی از شما انجام می‌دهند که ممکن است کمی زمان شما را بگیرد.

گرفتن کارت پرواز یا check in

پس از ورود به ایرلاین مورد نظر، با چندین باجه مختلف روبه‌رو خواهید شد که باید با پرسش و پاسخ اطلاعات ایرلاین مربوطه را شناسایی کرده و در صف دریافت کارت پرواز قرار بگیرید. در این مرحله، هنگام نوبت شما، بازرسی مجددی بر روی چمدان‌ها و وسایل بار انجام می‌شود. در صورت مواجه شدن با اضافه بار یا بسته بندی نامناسب وسایل، باید از صف خارج شده و مشکل را حل کنید. اگر با اضافه بار روبه‌رو شدید، می‌توانید از باجه بانکی که در فرودگاه قرار دارد، جریمه اضافه بار را پرداخت کنید. همچنین، ایرلاین‌ها قسمتی را برای بسته بندی وسایل بار قرار داده اند که با مراجعه به این قسمت لوازم شما ایمن و محکم بسته بندی می شود تا در طول پرواز ضربه و خسارتی نبیند. نگران از دست دادن وقت نباشید، زیرا هنوز زمان کافی برای سوار شدن باقی‌مانده است. پس از رفع ایرادات، با چک کردن مدارک، کارت پرواز به شما تحویل داده می‌شود و وسایل شما به بخش بار هواپیما برده می‌شود.

سالن انتظار

پس از دریافت کارت پرواز، به محل انتظار پرواز هدایت می‌شوید. در سالن‌های پرواز، معمولاً کافه‌ها و فروشگاه‌هایی وجود دارند که می‌توانید برای رفع گرسنگی و گذراندن زمان در آن‌ها بنشینید و منتظر اعلام پرواز خود باشید. بهتر است زمان انتظار را در نزدیکی گیت پرواز سپری کنید تا بلافاصله پس از اعلام پرواز، جزء نخستین افراد در صف باشید و وقت اضافی را صرف انتظار در صف نکنید.

گیت خروجی پرواز

پس از اعلام شماره پرواز، باید گیت خروجی پرواز را شناسایی کرده و به سمت آن بروید. در این مرحله، آخرین بازرسی بدنی از شما صورت می‌گیرد تا مامور ایرلاین از عدم حمل وسایل ممنوعه پرواز در داخل کابین هواپیما اطمینان حاصل کند. سپس، کارت پرواز شما چک می‌شود و یک قسمت از آن جدا می‌شود. در نگهداری قسمت دیگر کارت پرواز دقت کنید، زیرا با استفاده از آن می‌توانید وسایل و چمدان‌های خود را در مقصد دریافت کنید.

ورود به کابین هواپیما

در آخرین مرحله، توسط اتوبوس‌هایی به هواپیما منتقل می‌شوید و توسط مهمانداران به کابین هواپیما هدایت می‌شوید. پس از قرار دادن وسایل همراه خود در محفظه بالای سر و نشستن روی صندلی، تنها کافیست منتظر فرود هواپیما در مقصد باشید و کاری برای انجام نخواهید داشت.

گرفتن کارت پرواز در سفرهای خارجی

در سفرهای خارجی، مراحل کمی بیشتر از سفرهای داخلی هستند. در مرحله گرفتن کارت پرواز، علاوه بر بلیط هواپیما و مدارک شناسایی، نیاز به ارائه پاسپورت و پرداخت عوارض خروج از کشور دارید. همچنین، برخی ایرلاین‌ها مقررات و جریمه‌های سنگینی را برای اضافه بار در نظر می‌گیرند، بنابراین بهتر است بیش از حد مجاز بار را با خود حمل نکنید. بیشتر مراحل با سفرهای داخلی یکسان است، اما باید از وسایل ممنوعه هر کشور آگاه باشید. قوانین و مقررات خاصی در هر کشور وجود دارد و ورود برخی لوازم به آنها ممنوع است، به عنوان مثال، فرودگاه دبی از ورود قرص‌های سرماخوردگی به کشور امارات جلوگیری می‌کند، بنابراین با مطالعه این موارد می‌توانید از بروز مشکلات در فرودگاه مقصد جلوگیری کنید.

جمع‌بندی

سفر هوایی سریع‌ترین و ایمن‌ترین نوع سفر است. به همین دلیل، مراحل بیشتر و با دقت بالاتری را برای سوار شدن هواپیما طی می‌کنید. در روزی که به پرواز می‌روید، بهتر است غذاهای چرب و حاوی کافئین را نخورید تا در طول انجام مراحل پیش از پرواز و حین پرواز از استرس و مشکلات معده جلوگیری کنید.

کد خبر 848100

دیگر خبرها

  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • ۳ عنوان نشریه دانشگاه قم به ISC ورود پیدا کرد
  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • ملاقات دختران فوتبالیست با سفیر ایران؛ تورنمنت کافا به ایستگاه پایانی رسید
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری