Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به کاهش آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های استان گفت: سال گذشته در سطح ۹۲۵ هکتار آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های استان ثبت شد که نسبت به سال ماقبل آن کاهش ۴۰۰ درصدی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، غلامرضا منتظری ظهر امروز در جلسه مدیریت پیشگیری از اطفا حریق در جنگل و اراضی منابع استان بوشهر با اشاره به کاهش آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های استان در سال گذشته نسبت به ماقبل آن اظهار داشت: سال گذشته 10 مورد آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های استان در سطح 925  هکتار ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کاهش 400 درصدی آتش‌سوزی در اراضی منابع طبیعی استان خبر داد و افزود: میزان آتش‌سوزی سال 1400 در اراضی منابع طبیعی استان بوشهر نسبت به سال ماقبل آن که 63 مورد در سطح 3 هزار و 443 هکتار بود کاهش 400 درصدی دارد.

منتظری با بیان اینکه عمده آتش‌سوزی‌ها در سه ماه نخست سال ثبت شده است خاطر نشان کرد: عمده آتش‌سوزی‌ها عوامل انسانی ناشی از سهل‌انگاری بوده ولی عوامل طبیعی مانند صاعقه و گرما ثبت نشده است.

وی با اشاره به اینکه حفاظت از منابع طبیعی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است تصریح کرد: در این زمینه در برابر حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اراضی منابع طبیعی مسئولیت داریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر حفظ و احیا جنگل‌ها و مراتع را یکی از برنامه‌های مهم اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان دانست و بیان کرد: با توجه به تداوم خشکسالی‌ها و آغاز فصل گرما و کاهش پوشش گیاهی در اراضی منابع طبیعی و مراتع، جلوگیری از آتش‌سوزی در دستور کار قرار دارد.

منتظری با بیان اینکه با گرم شدن هوا ضریب خطر آتش‌سوزی در این عرصه‌ها افزایش می‌یابد خاطر نشان کرد: در این راستا تدابیر لازم در قالب اقدامات حفاظتی و پیشگیرانه برای جلوگیری و اطفای به موقع آتش‌سوزی در نظر گرفته شده است.

ضرورت تدوین برنامه پیشگیری از حریق و مقابله با آتش‌سوزی در اراضی منابع طبیعی

مدیرکل بحران استان بوشهر نیز باتأکید بر افزایش ارتقا آگاهی جامعه هدف برای جلوگیری از حریق در اراضی منابع طبیعی و مراتع اظهار داشت: در این راستا شرایط فضای مجازی به‌عنوان ظرفیت مطلوب باید برای افزایش آگاهی جامعه هدف مورد استفاده قرار بگیرد.

کوروش دهقانی باتأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت صدا و سیما در تولید برنامه‌ها در افزایش سطح آگاهی مردم در پیشگیری از آتش‌سوزی در جنگل و مراتع خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه عرصه‌های منابع طبیعی از ارزش‌های بالای زیست محیطی و اقتصادی برخوردار هستند و به عنوان سرمایه‌های ملی محسوب می‌شوند برای حفاظت از این عرصه‌ها در مقابل آتش‌سوزی باید توجه ویژه شود.

مدیرکل بحران استان بوشهر از تدوین برنامه پیشگیری از حریق و مقابله با آتش‌سوزی در اراضی منابع طبیعی استان خبر داد و گفت: تجهیزات حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی در مقابل آتش‌سوزی افزایش می‌یابد.

تبیین 10 دستور کار برای صیانت از منابع طبیعی از سوی حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ایرخداد بهمن در ارتفاعات برفی و آتش سوزی مراتع اردبیل پیش‌بینی می‌شودآتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع 60 درصد کاهش یافت

دهقانی تقویت فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: تولید محتوا، انجام مصاحبه با اصحاب رسانه، تدوین و تهیه پوستر برای افزایش آگاهی جامعه در حفظ و نگهداری منابع طبیعی و مراتع و لزوم همکاری و مشارکت جامعه هدف ضروری است.

وی شناسایی آسیب‌ها و بحران‌ها را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: برگزاری مانور، جلسات تخصصی و هماهنگی با نیروهای مسلح برای آمادگی مقابله با بحران آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌ها ضروری است.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آتش سوزی در مراتع و جنگل های استان آتش سوزی در اراضی منابع طبیعی اراضی منابع طبیعی استان آتش سوزی در مراتع و جنگل ها منابع طبیعی استان بوشهر عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۷۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت

به گزارش خبرنگار مهر، حامد صادقی، صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: به همت نیروهای پاسگاه ویژه حفاظت از منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جیرفت در راستای صیانت و حراست از حقوق بیت‌المال ۲۸۰۰ متر مربع از اراضی ملی آباد بخش مرکزی که چندی پیش توسط افراد سودجو مورد تصرف قرار گرفته بود از ید سودجویان خارج شد.

وی افزود: مردم طبیعت دوست می‌توانند در تماس با شماره ۱۳۹ و ۱۵۰۴ کد امداد جنگل و مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گزارش‌ها و اخبار خود را در زمینه آتش‌سوزی عرصه‌های منابع طبیعی، تخریب و تصرف اراضی ملی، قاچاق گیاهان دارویی، حفر چاه غیر مجاز در اراضی ملی و … اطلاع‌رسانی کنند تا از ورود خسارت‌های جبران‌ناپذیر به عرصه‌های مرتعی و جنگلی جلوگیری شود.

کد خبر 6089926

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه