Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به ضرورت راه‌اندازی سیمای مشاوره گفت: بازگشایی مراکز علمی، آموزشی و بازگشت به دوران قبل از کرونا مستلزم راه‌اندازی سیمای مشاوره در صدا و سیمای ملی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد حاتمی با اشاره به بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی اظهار داشت: امروز «بازگشایی» مساله نخست جامعه است؛ مدارس، مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها بازگشایی شده و خبر‌ها حاکی است که وضعیت جامعه به دوران قبل از کرونا (اسفندماه ۹۸) باز خواهد گشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: این بازگشت نیازمند توجه به "سلامت روان" است. جامعه امروز با دوران قبل از شیوع کرونا متفاوت بوده و این تغییر در تمامی ساختار‌های اجتماعی، ارتباطات و تعاملات، خلقیات، ساختار‌های اقتصادی و اجتماعی و... مشاهده می‌شود.

حاتمی تاکید کرد: این تغییر و تحول همچنین خواسته‌ها و نیاز‌های جامعه را تحت‌تاثیر قرار داده و بر این اساس، بازگشایی همه نهادها، صنوف و مراکز علمی و آموزشی مستلزم فراهم‌سازی زیرساخت‌های موردنیاز است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ادامه داد: ستاد ملی مقابله با کرونا باید یک کمیته به منظور پیوست‌های سلامت روان تدوین کند؛ در غیر این صورت سلامت روان جامعه با مخاطره روبه‌رو خواهد شد.

حاتمی همچنین با اشاره به ضرورت راه‌اندازی رادیو مشاوره اضافه کرد: یکی از این ساختار‌ها که قبل از بازگشت کامل به شرایط قبل از کرونا باید مورد توجه قرار بگیرد، راه‌اندازی یک ساختار مشاوره‌ای در قالب رادیو مشاوره، سیما یا صدای مشاوره در صدا و سیمای ملی کشور با هدف ارائه راهکار‌های لازم به عموم جامعه است.

این مسئول در ادامه با اشاره به روانشناس نما‌ها یادآور شد: یکی از علل اصلی مراجعه مردم به روانشناس نما‌ها به ویژه در فضای مجازی نیز برآورده نشدن نیاز‌های روانشناختی و مشاوره است. یکی از علل اصلی مراجعه به روانشناس نما‌ها به ویژه در فضای مجازی برآورده نشدن نیاز‌های مشاوره‌ای جامعه است.

وی تاکید کرد: صدا و سیمای ملی علیرغم همه پیشرفت‌ها در حوزه فضای مجازی، مورد اعتماد خانواده‌ها و جامعه بوده و در صورت راه‌اندازی یک ساختار مشاوره‌ای زیر نظر سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور و پاسخگویی به نیاز‌های مربوطه بی‌شک مانع از مراجعه شهروندان شبکه‌های مجازی داخلی و خارجی خواهد شد.

ضرورت وضع بیمه‌های پایه و تکمیلی جهت استفاده از خدمات روانشناسی

حاتمی افزود: وضع بیمه‌های پایه و تکمیلی هم به منظور استفاده از خدمات روانشناسی و مشاوره (به ویژه در شرایط بحران) ضروری است. توسعه این خدمات و بهره‌گیری از نیرو‌های توانمند داخلی این حوزه نیز از مراجعه به اقشار بیگانه جهت رفع نیاز‌های روانشناختی جلوگیری خواهد کرد.

گفتنی است رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره پیش از این نیز با اشاره به اثرات روانی پاندمی کرونا تاکید داشت: نتایج واکنش‌های روانشناختی شرایط پرفشار در مرحله پس از بحران (دوران پساکرونا) متجلی شده و براین اساس باید یک کمیته ویژه برای سلامت روان در ستاد ملی مقابله با کرونا تشکیل شود.

با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا از روز یکشنبه (۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱) کلیه مدارس و مراکز آموزش عالی کشور به صورت حضوری آغاز به کار می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازگشایی مدارس بازگشایی دانشگاه ها سازمان نظام روانشناسی و مشاوره سلامت روان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۷۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم

محسن محرری،رئیس شورای اسلامی شهر قم، برنامه مدیریت شهری برای بازگشایی خیابان دروازه ری را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: خیابان دروازه ری در کنار قبرستان نو و وادی‌السلام از طرح‌های بازآفرینی شهری است که تسریع در عملیات اجرایی و بازگشایی کامل آنها در گرو همراهی اداره کل اوقاف و امور خیریه به‌عنوان بخشی از متولی بقاع موجود در مجموعه‌های فوق است.

محرری  با بیان اینکه تملک و بازگشایی خیابان دروازه ری به‌عنوان یکی از ۱۶ خیابان بن‌بست قم تا پایان امسال نهایی می‌شود، گفت: ساماندهی و بازگشایی کامل  این محور نیازمند همراهی اوقاف و امور خیریه است.

وی با اشاره به پیش‌بینی احداث ۲ پارکینگ در طرح بازگشایی و ساماندهی خیابان دروازه ری، ابراز کرد: طی چند سال گذشته برخی از خیابان‌های بن‌بست شهری مانند خیابان شهیدان صادقی، برقعی، خسرو بیگی، بلوار جمهوری اسلامی و عمار یاسر بازگشایی شده‌اند.

محور دروازه ری به طول یک‌هزار و ۳۰۰ متر است و در آخرین طرح تفصیلی شهر قم که در اسفندماه ۱۳۹۸ به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسیده و پس از ابلاغ به استاندار به شهرداری اعلام شده‌است.

وی همچنین با بیان اینکه تبدیل قبرستان نو در هسته مرکزی شهر و در جوار حرم حضرت معصومه (س) به باغ مزار در مساحت ۵ هکتاری جزء طرح‌های جاری مدیریت شهری است، گفت: تملک پلاک مغازه‌های پیرامون این قبرستان در مراحل پایانی خود قرار دارد.

قبرستان نو یکی از آرامستان‌های قدیمی شهر قم است که در محدود خیابان امیرکبیر در نزدیکی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) واقع شده‌است.

رئیس شورای اسلامی شهر قم همچنین با اشاره به عملکرد شورای ششم، گفت: طی نزدیک به سه سال از فعالیت این شورا ۱۲۴ جلسه رسمی برگزار و ۸۲۰ مورد لوایح و ۷۸ طرح مورد بررسی قرار گرفته است.

محرری برخی اختلاف‌نظر‌ها در بین اعضای شورای اسلامی شهر را مورد توجه قرار داد و افزود: اختلاف‌نظر و دیدگاه در بین افراد عادی است؛ ولی رسانه‌ای شدن این مباحث و کشیده‌شدن آنها به کف جامعه می‌تواند آثار منفی در عملکرد شورا داشته‌باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود