Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل قاسملو روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بر لزوم هماهنگی دستگاهها و مدیران اجرایی استان با حرکت برنامه محور در استان تاکید کرد و افزود: این برنامه ها در راستای تحقق شعار دولت در زمینه مردمی کردن اقتصاد، مبارزه با رانت و فساد و کاهش نابرابری های اقتصادی است.  

وی با بیان اینکه مسائل اقتصادی در صدر اولویت های کشور است، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب طی چندین سال گذشته نامگذاری سال ها را با محوریت مسائل اقتصادی مطرح فرمودند و امسال نیز مزین به عنوان تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان به هدف گذاری تحقق رشد اقتصادی ۸.۷ درصدی در این استان طی سال جاری اشاره و تصریح کرد: ۴۵ درصد از این رشد هدف گذاری شده از محل ارتقای بهره وری خواهد بود.  

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اداره کل امور اقتصادی و دارایی یک دستگاه فرابخشی است و حیطه عمل گسترده ای دارد، افزود: این مجموعه در زمینه ارتقای بهره وری در دستگاههای اجرایی بیشترین نقش و تاثیر را دارد.  

قاسملو همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی صندوق پیشرفت و عدالت در استان ها اشاره کرد و گفت: در قالب این صندوق اختیاررات زیادی به استان ها در راستایی جذب ئ هدایت منابع در جهت اجرای برنامه های توسعه ای داده شده است.  

سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان در این جلسه با بیان اینکه با شروع به کار دولت سیزدهم شاهد امیدواری در دل محرومان و اقشار مختلف جامعه هستیم، گفت: مردم ایران حقشان نیست که با فشارهای اقتصادی دست و پنجه نرم کنند. 

محمدرضا نادری افزود: تمام تلاشمان این خواهد بود که در جهت تحقق اهداف عالی مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی و سیاست های اقتصادی منجر به توسعه در استان حرکت کنیم. 

به گزارش ایرنا در این مراسم محمدرضا نادری به عنوان سرپرست اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان معرفی و از خدمات ابوالفضل عباسچیان مدیرکل قبلی این اداره قدردانی شد.

برچسب‌ها وزارت امور اقتصادی و دارایی استانداری زنجان رشد اقتصادی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت امور اقتصادی و دارایی استانداری زنجان رشد اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی استانداری زنجان رشد اقتصادی زنجان امور اقتصادی و دارایی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان