Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با بیان اینکه مراکز انتقال خون استان همچون سال‌های گذشته در ایام ماه مبارک رمضان فعالیت خواهند داشت، گفت: در شهر زنجان مراکز انتقال خون شیفت صبح و عصر دایر هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیامک اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان مراجعه اهدا کنندگان خون، تحت تاثیر قرار می گیرد، اظهار داشت: با توجه به تجربیاتی که به لحاظ اهدا خون در سال های گذشته وجود دارد ما نگرانی از این بابت نداریم چراکه همشهریان، همکاران انتقال خون را کمک خواهند کرد تا مشکلی از این بابت ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در برخی از روزهای ماه مبارک رمضان به خصوص در دهه اول به طور طبیعی تعداد مراجعه کنندگان در راستای اهدا خون کاهش می‌یابد، افزود: با فراخوان‌های اعلامی همواره با همراهی مردم مواجه می‌شویم و با این شرایط ماه رمضان امسال نیز مثل روزهای تعطیل عید با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با بیان اینکه مراکز انتقال خون استان همچون سال‌های گذشته در ایام ماه مبارک رمضان فعالیت خواهند داشت، عنوان کرد: در شهر زنجان مراکز انتقال خون شیفت صبح و عصر دایر هستند. با این وجود مردمی که شرایط اهدا خون را دارند می‌توانند در شیفت صبح برای اهدا خون اقدام کنند. با این حال در شیفت بعد از افطار نیز همکاران در خدمت اهدا کنندگان خون هستند.

وی بیان کرد: روزه دارانی که قصد اهدای خون در نوبت صبح را دارند حتما سحری میل کنند و اگر در ساعات اولیه جهت اهدای خون مراجعه کنند مشکلی نخواهد داشت به ویژه کسانی که سابقه اهدای خون داشته باشند در غیر این صورت داوطلبین بعد از افطار برای اهدای خون مراجعه کنند.

اسدی تأکید کرد: افرادی که سابقه اهدای خون دارند و استراحت کافی داشته و وعده سحری میل کرده باشند می توانند در نوبت کاری صبح مراجعه کنند اما در صورتی که برای اولین بار برای اهدای خون مراجعه کردند و یا سحری میل نکرده باشند بعد از افطار بهترین زمان برای اهدای خون است و مراکز اهدای خون تا ۳۰ دقیقه بامداد آماده خدمت رسانی هستند.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان ابهر انتقال خون فقط شیفت صبح دایر است و در شهرستان خدابنده نیز روز های سه شنبه دایر است، گفت: امیدواریم فرهنگ اهدا خون توسط رسانه‌های گروهی بیش از پیش در جامعه فرهنگ سازی شود.

وی با اشاره به اینکه سن اهداکنندگان خانم و آقا ۱۸ سال تمام است و تا ۶۰ سال برای بار اول می توانند مراجعه کنند، عنوان کرد: اگر افراد از اهدا کنندگان مستمر هستند تا ۶۵ سال امکان اهدای خون را خواهند داشت.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انتقال خون استان مراکز انتقال خون ماه مبارک رمضان بعد از افطار مراجعه کنند اهدای خون برای اهدا شیفت صبح اهدا خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۷۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز ۲۰ روزه شد

امتداد - با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف ۲۰ روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر ۲۰ روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه ۲۰ روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه