Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان می‌گوید بودجه مناسب ورزش همگانی در کشور اعتباری معادل ۱۰ هزار میلیارد تومان است. این درحالی است که به گفته وی بودجه فعلی ورزش همگانی در سراسر کشور به عددی معادل ۲۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

سینا کلهر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در مجموع بودجه ای که برای فدراسیون ورزش‌های همگانی با مخاطب بیش از ۸۰ میلیون میلیون نفری اختصاص می‌یابد عدد بسیار کمی است، اظهار کرد: بودجه فدراسیون ورزش‌های همگانی در سال ۱۴۰۰ معادل ۶ میلیارد تومان بوده است و شما با این اعتبار چه اقدام مطلوب و اثرگذاری می‌توانید انجام دهید؟

وی افزود: فدراسیون ورزش‌های همگانی علاوه بر اینکه مسئول ورزش همگانی است، برخی رشته‌های حرفه‌ای نظیر مینی‌فوتبال را نیز تحت پوشش دارد و در بخش اعتبارات نیازمند تحول اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه نباید فدراسیون ورزش‌های همگانی را در کنار سایر فدراسیون‌ها ببینیم، خاطرنشان کرد: اعتبارات فدراسیون همگانی باید با مجموعه اعتباراتی که برای حوزه بهداشت و درمان که معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، مقایسه شود.

برای پیشگیری هزینه می‌کنید یا درمان؟

کلهر افزود: مسئله ساده است؛ شما قصد دارید برای تندرستی هزینه ‌کنید یا درمان؟ شما هدف‌تان این است برای پیشگیری هزینه کنید یا درمان؟ برای درمان نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در کشور هزینه می‌شود اما برای پیشگیری با وجود اعتبارات استانی در مجموع با اعتبارات ۲۰۰ میلیارد تومانی روبرو هستیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه بر اساس تصمیم مجلس شورای اسلامی، با الحاق یک بند به ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۱، ‌ دولت مکلف است ۲۷ صدم درصد از کل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده را به منظور توسعه ورزش مدارس، ورزش همگانی، ورزش روستایی و عشایری، ورزش بانوان و زیرساخت‌های ورزشی به ویژه در حوزه معلولان و جانبازان اختصاص دهد، گفت: این مبلغ در ردیف‌های بودجه وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش در بودجه سنواتی پیش‌بینی می‌شود و پس از مبادله موافقتنامه در اختیار وزارتخانه‌ها قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: همچنین امیدوار هستیم با اختصاص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه، اتفاقات خوبی در ورزش همگانی کشور رخ دهد.

۶ قشر بدون متولی در کشور

کلهر با تاکید بر اینکه اگر قرار است تحول جدی در حوزه ورزش همگانی رخ دهد، به حدود ۱۰ هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز داریم، اظهار کرد: در صورت تحقق چنین رقمی شاهد تحول اساسی در ورزش دانش آموزی، کارگری، زنان خانه‌دار، سالمندان و کودکان خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه ورزش برای نزدیک به ۶ قشر اصلا متولی وجود ندارد، عنوان کرد: ورزش زنان خانه‌دار و کودکان هیچ متولی ندارند اگر قرار باشد ۶ قشر اصلی کشور پوشش داده شوند، حداقل اعتبار مورد نیاز حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: امیدوار هستیم که دولت با اراده جدی در این مسیر حرکت کند و با پذیرش مسئله و تصمیم‌گیری به این نقطه برسیم که پیشگیری در عمل باید مقدم بر درمان باشد و اگر قرار است ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به منظور درمان هزینه شود به طور حتم نیاز است که ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش پیشگیری در نظر گرفته شود.

جمعیت هدف ۸۲ میلیون نفری!

کلهر خاطرنشان کرد: باید برای هر فردی بودجه اختصاصی برای ورزش تعلق گیرد و اگر سه میلیون ورزشکار سازمان یافته را جمعیت هدف کم کنیم، ‌ با حدود ۸۲ میلیون نفر جمعیت روبرو هستیم و باید در این زمینه برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبار مناسب به منظور بهبود وضعیت ورزش همگانی صورت گیرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان فدراسیون ورزش های همگانی هزار میلیارد تومان ۱۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ارز ترجیحی به محصول دانش‌بنیان دادن، تجهیز پزشکی دادن و به واردکننده دادن قطعاً و قطعاً اشتباه است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در این نشست به سوال خبرنگار تسنیم پاسخ داد. سوال اینگونه مطرح شد: یک گزارشی اخیراً در خبرگزاری تسنیم منتشر شد که در گزارش آمده است که یک شرکت در حوزه واردات تجهیزات پزشکی سالانه به صورت میانگین 4.2 همت ارز سوبسیددار دریافت کرده است و این درحالی است که کل بودجه معاونت علمی 3.7 همت است! از طرفی بودجه بنیاد ملی نخبگان در مصاحبه‌ای که با معاون توسعه بنیاد نخبگان داشتیم فقط 28 درصد محقق شد و اخباری وجود دارد مبنی براینکه بودجه ستاد نانو نیز به صورت کامل تحقق پیدا نکرده است.  نظر خود را درباره دریافت ارز سوبسیدار و جزئیات بودجه معاونت علمی بفرمایید؟

دهقانی فیروزآبادی در پاسخ به سوال تسنیم گفت: درباره تجهیزات پزشکی گزارشات مختلفی وجود دارد که 40 درصد از تجهیزات پزشکی کشور داخلی است و 60 درصد وارداتی است. اگر از نظر ارزش صحبت کنیم حرف درستی است و از نظر ریالی 40 درصد تجهیزات داخلی است و 60درصد تجهیزات خارجی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر در رابطه با تعداد صحبت کنیم بالغ بر 80 درصد تجهیزات پزشکی ما ایرانی است. اما مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که شرکت دانش‌بنیان عموماً‌ با ارز بازار ارز آزاد و در بهترین حالت با ارز نیمایی و ارز 43 هزار تومان کالا تولید می‌کند. واردکننده با ارز 28500 و بلکه با ارز 4200 کالا وارد می‌کند! نتیجه کار این است که حجم ارزبری و پولی آن بالا است اما از نظر تعداد و حجم کالا به نسبت داخلی 30 درصد کم نیست.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما تأکید داریم که حمایت از واردکننده کالا با ارز سوبسیدی قطعاً‌ یک اشتباه راهبردی است و ارز بایستی برای همه کالاها آزاد شود که شامل واردکننده و تولیدکننده می‌شود. مصرف‌کننده نهایی باید سوبسید بگیرد.

وی گفت: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی استاندارد اروپا در محصول پروتز گرفته است و همه پزشکان نیز کیفیت آن را تأیید کردند و در بازار 60 میلیون تومان آن را می فروشد و نمونه خارجی همان پروتز به قیمت 50 میلیون تومان به بازار می آید. مصرف‌کننده کدام را خریداری می‌کند؟ قطعاً نمونه اروپایی را خریداری می‌کند.

دهقانی تأکید کرد:‌ اگر به همان واردکننده، همان ارزی بدهند که تولیدکننده دانش‌بنیان با کیفیت استفاده کرده است پروتز آمریکایی در ایران 100 میلیون خواهد شد. حالا فرض کنید که پروتز آمریکایی در بازار  100 میلیون تومان، پروتز ایرانی 60 میلیون تومان و 50 میلیون آن را به کسی که از آن استفاده کند سوبسید می‌دهم.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ارز ترجیحی به محصول دانش‌بنیان دادن، تجهیز پزشکی دادن و به واردکننده دادن قطعاً و قطعاً اشتباه است.

رانت ارزی سوپرنجومی و ضدتولید تجهیزات پزشکی را دریابیم!

وی گفت: سال گذشته معاونت علمی از محل بودجه‌های عمومی نزدیک به 90 درصد تخصیص داشت اما در بودجه بند ز تبصره 6 که ویژه عوارض ناشی از قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود تخصیص بسیار پایین و در حد 40 درصد بود.

دهقانی با بیان اینکه قانونگذار امسال نکات خوبی را دیده است گفت: در 7 همتی که برای پروژه‌های پیشران درنظر گرفته شده است حکم شورای سران این بوده است که این مبلغ بایستی 100 درصد تخصیص پیدا کند. دوم اینکه بند ژ که بندز تبصره 6 سال گذشته است حکم قانون این است که ماه به ماه تسویه شود.

معاون علمی رئیس جمهور تصریح کرد: پیش‌بینی این است که باتوجه به ارتقای خوب بودجه‌های معاونت علمی در سال جدید، منابع پروژه‌های پیشران، منابع اعتبار مالیاتی، امسال بتوانیم سرمایه‌گذاری‌های بهتری در حوزه دانش‌بنیان داشته باشیم.

وی با اشاره به گزارش تسنیم درباره واردات تجهیزات پزشکی و ارز سوبسیدی تصریح کرد: من بسیار زیاد از این پروژه استفاده کردم و رسانه قطعاً یکی از ابزارهای پیشرو و پیکان مطالبه‌گری پیشرفت کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • همایش دانش آموزی سفیران سلامت در گرمسار برگزار شد
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • ثبت نام جام هواداری تمدید شد
  • مالکان جدید پرسپولیس و استقلال هم باید قوانین سقف بودجه را رعایت کنند