Web Analytics Made Easy - Statcounter



آذر منصوری فعال اصلاح طلب درباره حواشی بازی ایران لبنان نوشت: اتفاق مشهد نه تنها هتك حرمت زنان و دختراني بود كه به اشتياق ديدار تيم ملي خود به استاديوم رفته بودند، بلكه اهانت به نماد رأفت و مهرباني مذهب ما بود كه جزم‌گرايان عبوس مشهد به نام او، مشهد را به نماد تحجر و واپس‌گرايي دين اسلام و مذهب شيعه تبديل كرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اعتماد، سال‌هاست كه به‌دليل نگاه‌هاي متحجر و طالبان‌زده، زنان ايران اجازه تماشاي فوتبال را در استاديوم‌ها ندارند و متاسفانه هرگونه تلاش براي تغيير اين نگاه قبل از آنكه به اميد معنا‌دار بينجامد، به بن‌بست ختم مي‌شود؛ درحالي كه اين شكل از سياست‌گذاري كه براي شهروندان در هر حركت اجتماعي ولو كوچك و ابتدايي تصميم‌گيري شود، به تحقير آنها ختم شده و حس خشم توام با نارضايتي‌هاي رو به تزايدي به دنبال داشته است.

تبعات و تاثيرات منفي اين ممانعت‌ها و تصميم‌گيري‌هاي سختگيرانه در جامعه كمتر از مشكلات معيشتي و اقتصادي نيست و علاوه بر نارضايتي‌هاي اجتماعي مستمر، بر گسست‌هاي بين حاكميت و جامعه نيز مي‌افزايد. راهي نيست جز آنكه حاكميت در همه عرصه‌هاي سياست‌گذاري عمومي كشور، حق تشخيص، تصميم‌گيري و انتخاب را به شهروندان بدهد. ممانعت از ورود زنان به استاديوم نقض ابتدايي‌ترين حق انتخاب زنان و دختران ايران است.

اين حق اگر حتي مطالبه يك نفر باشد بايد اعاده شود، چه برسد كه امروز به يكي از مطالبات جدي قاطبه زنان و‌ دختران ايران و چه بسا مردان ايران تبديل شده است. متاسفانه جرياني جزم‌گرا كه كمترين اعتباري به خواست مردم به عنوان اصلي‌ترين عامل مشروعيت نظام ندارد، با مقاومت در برابر خواست مردم، بذر نفرت مي‌پراكند و خشم درو مي‌كند، بي‌آنكه توجه داشته باشد كه با اين نوع محدوديت‌ها منافع ملي و آبروي كشور را قرباني تماميت‌خواهي و خودسري‌هاي خود مي‌كند.

اتفاق مشهد نه تنها هتك حرمت زنان و دختراني بود كه به اشتياق ديدار تيم ملي خود به استاديوم رفته بودند، بلكه اهانت به نماد رأفت و مهرباني مذهب ما بود كه جزم‌گرايان عبوس مشهد به نام او، مشهد را به نماد تحجر و واپس‌گرايي دين اسلام و مذهب شيعه تبديل كرده‌اند. من در نامه مورخ ۲۸ دي‌ماه ۱۴۰۰ به رياست محترم جمهوري درباره مسائل و مشكلات ورزشي كشور نگراني‌ها و تهديدهاي پيش روي فوتبال ايران را برشمردم و ‌پيشنهاداتي نيز ارايه كردم و همچنان نيز معتقدم تنها راه جبران ظلمي كه به زنان و دختران مشهد شده است برخورد قاطع با آمران و عاملان خشونت به‌كار رفته عليه آنها و حل قطعي حضور زنان در ورزشگاه‌ها بدون هر گونه بازي با افكار عمومي و نهادهاي بين‌المللي است.

حادثه مشهد و واكنش‌هاي اعتراضي فراگير پس از آن نشان داد كه اين مطالبه تا چه حد جدي است و مقاومت در برابر آن نه تنها مقاومت در برابر نيمي از جمعيت كشور كه مقاومت در برابر خواست قاطبه مردم ايران است. مباد كه دختر آبي ديگري قرباني اين خودسري‌ها و سقف‌هاي شيشه‌اي مقابل زنان و دختران فوتبال‌دوست ايران شود. در بخشي از نامه خطاب به رييس‌جمهوري تاكيد كردم: «جناب رييس‌جمهور! وقت تنگ است و فرصت‌هاي عمل محدود. پس از شما مي‌خواهيم با اتخاذ اين سه تصميم عاجل از افتادن ورزش ايران به ورطه‌اي كه جز خسارت براي ايران و غصه براي ايرانيان سرانجامي نخواهد داشت، جلوگيري كنيد.

تا اينجاي كار، خروجي سياست‌ها و روند اقدامات مجموعه حاكميت در اين چهل سال به جايي رسيده است كه امروز صدها هزار ورزشكار حرفه‌اي كشور از حداقل‌هاي امكانات و معيشت بهره‌مند نيستند، بخش عمده ساختارهاي مديريت ورزش كشور درگير ناكارآمدي و فساد شده و قهرمانان ورزشي ايران خود را در معرض تصميم به مهاجرت يا انزوا مي‌بينند و اكثرا اميدي به بهبود شرايط در آينده ندارند.

مهاجرت و پناهندگي چندين ورزشكار سرشناس كه سرمايه‌هاي اين جامعه بودند و عملكرد ما و شما باعث شد كه اميد خود را به موفق ماندن در اين كشور از دست بدهند، ازجمله نتايج تلخ آن روند است. محروم شدن باشگاه‌هاي بزرگ فوتبال كشور از ليگ قهرمانان آسيا مثال ديگري است كه به خوبي نشان مي‌دهد ورزش اين مملكت تا چه حد قرباني مشكلات و اشكالات مديريتي و حاكميتي شده و هواداران پروپاقرص آن تيم‌ها را مايوس و دلسرد ساخته است.» مطالباتي است كه اميدوارم تا دير نشده به آن توجه و به آن پاسخ در خور داده شود تا زنان ايراني بتوانند از ابتدايي‌ترين حقوق خود بهره‌مند شوند.

حضور وزرای ورزش و کشور در مجلس برای بررسی حواشی بازی ایران و لبنان

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت:جلسه امروز کمیسیون با حضور وزرای ورزش و جوانان و کشور در راستای ماموریت ویژه رئیس مجلس و به منظور بررسی حواشی ایجاد شده در روز بازی ایران و لبنان در مشهد است.

قرار است تا وزرای ورزش و کشور گزارشی از اتفاقات پیش آمده پیرامون بازی ایران و لبنان در مشهد به اعضا کمیسیون ارائه دهند.

در صورتی که گزارشات ارائه شده کافی نباشد، کارگروهی از کمیسیون برای بررسی موضوع به مشهد سفر خواهند کرد تا با مسئولان مربوطه جلساتی برگزار کنند.

پس از بررسی‌های لازم گزارشی از سوی اعضای کمیسیون تهیه و برای ارزیابی در اختیار هیئت رئیسه قوه مقننه قرار خواهد گرفت.

پیش از این رئیس‌جمهور هم با صدور دستور ویژه، وزیر کشور را مسئول پیگیری فوری علل بروز اتفاقات در حاشیه دیدار ایران و لبنان کرده بود

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری

نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشور‌های عضو گروه بریکس امروز (پنجشنبه) ششم اردیبهشت ماه در مسکو آغاز به کار کرد.

تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا از جمله مباحث مورد بررسی در این نشست است.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این نشست شرکت کرده و قرار است مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره اوضاع جاری در غرب آسیا از جمله وضعیت غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی تبیین کند.

معاون وزیر خارجه ایران همچنین امروز با میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد.

روسیه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) ریاست گروه بریکس را برعهده دارد.

جمهوری اسلامی ایران از اول ژانویه سالجاری میلادی به عضویت گروه بریکس درآمد. سازوکار بریکس (BRICS) شامل پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور، یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و دوم شهریور سال گذشته و در پانزدهمین نشست سران در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی اعلام شد که چند عضو جدید از جمله ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ به عضویت بریکس درخواهند آمد. در حال حاضر برزیل، آفریقای جنوبی، روسیه، هند، چین، ایران، امارات عربی متحده، مصر و اتیوپی از جمله اعضای این گروه هستند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • ورزش زورخانه‌ای نماد ورزش پهلوانی
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • جنایات رژیم صهیونیستی به مساله اول رسانه‌های جهانی تبدیل شده است
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی