Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@13:52:31 GMT

افزایش بهای سوخت هواپیما در آمریکا با تحریم روسیه

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۸۷۶۲

افزایش بهای سوخت هواپیما در آمریکا با تحریم روسیه

تحریم هایی که آمریکا و متحدانش علیه صادرات انرژی روسیه وضع کرده اند، با کاهش عرضه، بهای سوخت هواپیما در آمریکا را افزایش داده است.

به گزارش مشرق، بهای سوخت هواپیماهای جت در ساحل شرقی آمریکا که میزبان بزرگترین فرودگاه های شلوغ جهان است رو به افزایش است و خریداران انتظار دارند با کاهش عرضه در نتیجه تحریم های روسیه بازار این محصول با کمبودهایی مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساحل شرقی به شرقی‌ترین کناره کشور آمریکا که بر کرانه اقیانوس اطلس قرار دارد گفته می‌شود. ایالت های مین،  نیوهمپشایر، ماساچوست،  رود آیلند،  کنتیکت،  نیویورک،  نیوجرسی،  دلاویر،  مریلند،  ویرجینیا،  کارولینای شمالی،  کارولینای جنوبی،  جورجیا و فلوریدا در ساحل شرقی قرار دارند.

بعد از حمله آمریکا به روسیه در ۲۴ فوریه، آمریکا و متحدانش صنعت انرژی روسیه را تحریم کردند؛ اقدامی که عرضه این محصول در بازارهای انرژی جهان را محدود کرد.

روسیه بزرگترین صادرکننده نفت خام و تولیدات نفتی است و بازارهای جهان با بحران عرضه مواجه است.  

هزینه سوخت هواپیماهای جت در آمریکا به ویژه در ساحل شرقی افزایش یافته است. این منطقه عمدتا برای دسترسی به محصولات تصفیه شده تا حد زیادی به محموله های خط لوله تگزاس به نیوجرسی و واردات از اروپا وابسته است.

با این حال اروپا نیز با مشکلات ناشی از عرضه انرژی مواجه است و از این رو طبق داده های تارنمای «ریفینیتو ایکن» صادرات به ساحل شرقی بر اساس مقیاس های سال به سال تقریبا ۶۰ درصد کاهش یافته است.

بر اساس داده های اداره اطلاعات انرژی آمریکا به دنبال ضربه ای که همه گیری کرونا بر صنعت هوایی زد، تقاضا برای سوخت جت اکنون حدود ۵ درصد کمتر از سطح سال ۲۰۱۹ است.

پالایشگاه های اروپای غربی به دلیل محدودیت های خود نمی توانند شکاف در عرضه را کاهش دهند. روسیه صادرکننده اصلی سوخت هواپیما به اروپا است.

رویترز به نقل از افراد مطلع از موضوع کاهش عرضه سوخت در  آمریکا نوشت: این مشکلات ناشی از بروز اختلالاتی در کالیفرنیا است. در هفته های اخیر پالایشگاه «شِورون» و کارخانه «پی بی اف» در این ایالت با نقض فنی در واحدهای تولید سوخت خود مواجه شدند.

به گفته زاخاری راجرز، مدیر پالایش و سوخت های زیستی در گروه انرژی «راپیدان» برخی از شرکای تجاری آمریکا در آسیا و خاورمیانه انگیزه ارسال بشکه هایی از سوخت به سواحل غربی به جای سواحل شرقی را پیدا کرده اند.

دولت بایدن ممکن است معافیت هایی را برای قانون جونز تصویب کند که شرط انتقال سوخت از یک بندر آمریکا به بندر دیگر را با کشتی هایی دارای پرچم آمریکا ایجاد می کند. این مساله در کنار بهبود ظرفیت پالایشگاهی در ساحل غربی می تواند اوضاع را بهتر کند.

راجرز گفت این موضوع می تواند اوضاع را تغییر داده و بهای سوخت را به صورت موقت کاهش دهد.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت اوکراین روسیه تحریم سوخت هواپیما خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت بهای سوخت ساحل شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۸۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی