Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر کرمی گفت : طرح مدیریت سلامت مواد غذایی و آشامیدنی از ابتدای ماه مبارک رمضان از هفته گذشته آغاز شده و در حال حاضر اجرای این طرح در سطح استان آغاز شده است.

به گفته مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه در این طرح که تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد ۲۹۰ بازرس بهداشت محیط، سلامت بازار ماه مبارک را تحت نظارت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح نظارت ویژه بر نظافت مساجد صورت خواهد گرفت.

تامین آب آشامیدنی سالم، دفع بهداشتی فاضلاب و تهویه مناسب از جمله موارد بهداشتی مهم در مساجد است که بازرسان بر روی آن تاکید دارند.

رعایت دستورالعمل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک توسط نمازگزارن و رعایت فاصله اجتماعی هم از نکات دیگری است که بازرسان در بازرسی‌های خود به آن توجه دارند.

 نظارت بر قنادی‌ها و مراکز عرضه حلیم و آش در این طرح تشدید شده پیش از شروع ماه مبارک رمضان جلساتی با صاحبان این صنوف گذاشته و نکات بهداشتی ضروری به آن‌ها تذکر داده شده است.

از جمله برخی نکات مهم در بازرسی از این مراکز، نظافت محیط و استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی در تهیه و زولبیا و بامیه و حلیم و آش است.

بازرسان بهداشت محیط تجهیزاتی در اختیار دارند که سلامت مواد را تشخیص می‌دهد و برخی از این تجهیزات قابلیت تشخیص روغن چندبار استفاده شده را دارند که در صورت مشاهده چنین تخلفاتی حتما برخورد‌های لازم صورت خواهد گرفت.

برخورد با تخلفات بهداشتی بسته به نوع تخلفات بحرانی یا غیربحرانی، از صدور اخطار تا پلمب واحد صنفی متغیر است.

از مردم درخواست می شود تا هرگونه تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ به بازرسان بهداشت محیط گزارش دهند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی نظارت و بازرسی ماه مبارک رمضان بهداشت محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۹۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری شامگاه چهارشنبه در کارگروه پسماند استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی حوزه پسماند عادی و صنعتی و پدیده ریزگردها در استان، عنوان کرد: بکارگیری همیاران محیط زیست در ایام اربعین حسینی (ع) در حفاظت، پیشگیری و فرهنگ‌سازی محیط زیست ضروری است.

وی تاکید کرد: به عنوان یک ضرورت و اقدام اساسی باید تفکیک زباله از مبدأ در دستور کار شهرداران و دهیاران قرار گرفته و سند جامع مدیریت پسماند استان تهیه و مبنای اقدامات آتی قرار گیرد.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام اعلام کرد: در استان روزانه ۷۷۴ تن زباله عادی تولید شده و سالانه ۵۸۷۰ تن زباله صنعتی و ۷۳۰ تن زباله عفونی تولید می‌شود.

هژبری گفت: مکان‌یابی جایگاه پسماند ویژه که از سال ۸۶ شروع شده بود در پایان سال ۱۴۰۲ نهایی شد و ۲ نقطه در استان برای پسماندهای ویژه اختصاص یافته که بایستی زمینه حضور سرمایه‌گذار برای احداث و بهره‌برداری آن‌ها فراهم شود.

کد خبر 6094800

دیگر خبرها

  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان