Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ ابراهیم جلیلی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بوستان سیفیه‌، مورزه لطفعلیان، مینی‌وُرلد، بام ملایر، ارگ نوشیجان، پارک کوثر و کوهسار، بازار سنتی، سد کلان و روستاهای هدف گردشگری از جمله اماکن گردشگری با بیشترین آمار بازدیدکننده این شهرستان هستند.

وی افزود: مجموعه گردشگری مینی‌وُرلد، بام ملایر، بوستان سیفیه، دریاچه کوثر و پارک کوهسار با ۹۴ هزار و ۸۲۴ نفر رتبه نخست بازدید کنندگان نوروزی را به خود اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر ادامه داد: جاذبه‌های طبیعی با ۲۶ هزار و ۶۲۰ نفر، اماکن تفریحی همچون سد کلان با ۲۲ هزار و ۸۲۵ نفر و اماکن تاریخی با ۱۸ هزار و ۴۹۱ نفر به ترتیب در رتبه‌های دوم تا چهارم بازدید کنندگان نوروزی قرار گرفتند.

به گفته جلیلی، از ۲۵ اسفند سال قبل تا ۱۳ فروردین جاری ۱۱ هزار و ۵۷۳ نفر در مراکز اقامتی شهرستان ملایر شامل هتل، متل، مهمانپذیر، خانه مسافر، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، هتل آپارتمان، مراکز اسکان آموزش و پرورش و مراکز اسکان ادارات و خوابگاه‌های دانشجویی اقامت کردند.

وی گفت: مراکز اسکان آموزش و پرورش با یک‌هزار و ۸۸۵ نفر و خانه مسافرها با یک‌هزار و ۶۸۲ نفر بیشترین حجم اقامت‌های نوروزی را دارند و سه هزار و ۹۵۳ نفر نیز در این شهرستان اقامت موقت داشتند.

دبیر اجرایی ستاد خدمات سفر شهرستان ملایر افزود: در این مدت ۴۵ مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری و بیش از ۲۰۰ مورد بازرسی مشترک از رستوران‌های و مجتمع‌های رفاهی بین‌راهی و دیگر اماکن شهرستان انجام شد که حتی یک فقره شکایت نیز از خدمات ارایه شده، نداشتیم.

جلیلی با اشاره به اینکه ستاد خدمات سفر این شهرستان ۶۲ مصوبه به همراه داشت، گفت: پس از ۲ سال وقفه در سفرهای نوروزی، با کاهش محدودیت‌ها و اجرای طرح واکسیناسیون گسترده، امسال نوروزی متفاوت با خدمات‌دهی مطلوب داشتیم که سطح رضایت‌مندی بالایی از مسافران و گردشگران ثبت شد.

وی درباره اجرای برنامه‌های فرهنگی ویژه نوروز نیز اظهار داشت: امسال از سوی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، برنامه‌های فرهنگی در ۲ قالب روتین و نوروزگاه تدوین شد که طبق روال هر سال با حضور فرماندار ملایر از مسافران ورودی به این شهرستان با اهدای سوغات و صنایع دستی استقبال شد.

به گفته وی، طبق اعلام مدیر ایستگاه راه‌آهن ملایر، در ایام نوروز سه هزار و ۹۰ مسافر وارد شهرستان و ۲ هزار و ۲۸۴ مسافر نوروزی از ملایر به مقصد مشهد مقدس، تهران، کرمانشاه و سمنان سفر کردند.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: در قالب نوروزگاه تمام تلاش ما بر این بود تا برندهای کسب شده در ملایر در سطح ملی و جهانی و آثار تاریخی، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری، آداب و رسوم محلی این شهرستان را معرفی کنیم.

جلیلی  برگزاری جشنواره آش در اقامتگاه بوم‌گردی سامن، جشنواره فرش ازندریان، جشنواره دره جوزان در روستای ازناوله به عنوان دروازه ورود به دره جهانی جوزان، جشنواره بازی‌های بومی و محلی در روستای علی‌آباد دمق، ورزش باستانی در زورخانه دکتر بابک و گشت‌ سواره در ارگ باستانی نوشیجان را در راستای معرفی برندها و آثار و اماکن این شهرستان عنوان کرد.

وی ادامه داد: سال گذشته پنج برند ملایر همچون آش بادمجان، آش ترش، فرش ازندریان، شیره ترخینه، حلوا مغزی در فهرست آثار ناملموس و مرواربافی در فهرست صنایع دستی کشور به ثبت رسید.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه تاکنون ۱۳ برند این شهرستان در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است، تاکید کرد: هدف اصلی ما در اجرای برنامه‌های فرهنگی در قالب نوروزگاه، معرفی آثار تاریخی و اماکن گردشگری، آداب و رسوم محلی، رونق اقتصادی، ایجاد شور و نشاط، ایجاد اشتغال پایدار، جذب سرمایه‌گذار و شناسایی برندها برای ثبت ملی است.

به گزارش ایرنا؛ تاکنون بیش از ۳۴۰ اثر تاریخی و طبیعی در شهرستان ملایر شناسایی شده که بیش از ۲۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

برچسب‌ها گردشگری ملایر اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری ملایر گردشگری ملایر صنایع دستی و گردشگری گردشگری ملایر میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از حضور قطعی ۲۶ هنرمند و معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی این استان در اکسپو تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمد ثابت اقلیدی، امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت‌_ با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو تهران از امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پایتخت آغاز به کار می‌کند، اظهار کرد: این نمایشگاه بین‌المللی از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت برپاست و فارس تنها استانی در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در قالب غرفه‌ای ۱۰۲ متری و به صورت کاملاً تخصصی محصولات و تولیدات صنایع دستی و هنرهای سنتی خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهد.

وی افزود: در راستای حمایت از توسعه، ترویج و فروش صنایع دستی استان، تفاهم‌نامه‌ای با یکی از شرکت‌های حوزه اقتصاد صنایع‌دستی کشور در فارس منعقد شده است که در قالب آن زمین نمایشگاهی به وسعت ۱۰۲ متر در اختیار هنرمندان صنایع‌دستی قرار گرفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس با بیان اینکه غرفه‌سازی، اسکان و ایاب و ذهاب هنرمندان به عهده این شرکت است، ادامه داد: از ۲۶ هنرمندی که در این نمایشگاه حضور دارند، شش هنرمند دارای مدرک درجه یک هنری است و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده ۳۰ رشته تخصصی صنایع‌دستی فارس شامل دست بافته‌های داری، منبت، معرق، خاتم، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، مسگری، گره چینی و حصیربافی در این نمایشگاه معرفی می‌شود.

به گفته ثابت اقلیدی برای معرفی بیشتر داشته‌های فرهنگی و صنایع‌دستی این استان در نمایشگاه اکسپو تهران، کلیپ‌های مستند پنج دقیقه‌ای و کاتالوگ دوزبانه و مترجمین به زبان‌های چینی، فرانسوی، عربی و انگلیسی پیش بینی شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه تجهیز قسمتی از پاویون جمهوری اسلامی هم در اکسپو تهران با المان‌های صنایع دستی استان فارس چون خاتم و منبت است، اضافه کرد: بی‌تردید برگزاری این رویداد بین‌المللی تأثیر به‌سزایی در معرفی و فروش محصولات صنایع دستی فارس و رونق گردشگری استان خواهد داشت.

کد خبر 748428

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است