Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@06:01:47 GMT

استاندار تهران: افزایش قیمت نان غیر قانونی است

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۰۷۸۵

استاندار تهران: افزایش قیمت نان غیر قانونی است

محسن منصوری در پایان جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران گفت: امروز نخستین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور روسای دستگاه‌های مرتبط برگزار شد و تلاش کردیم با توجه به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی بازخوانی در خصوص برنامه‌های پیش رو در سال جاری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته نیز جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به صورت مستمر برگزار شد و بسیاری از جلسات آن در محل شرکت‌ها و صنایع برپا می‌شد تا موضوعات آن‌ها در محل مورد رسیدگی قرار بگیرد.

منصوری ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۱۱۰۰ مصوبه در ستاد تسهیل داشتیم که ۸۰ درصد این مصوبات اجرایی شده و تعداد زیادی از آن‌ها نیز در مسیر اجرا قرار گرفته است. بی تردید دستگاه‌های مختلف متناسب با شعار سال باید برنامه‌ای عملیاتی در حوزه تسهیل و رفع موانع تولید ارائه کنند.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری باید به عنوان فرمان سال مورد توجه قرار گیرد، افزود: بیانات رهبری در حقیقت باید توسط دستگاه‌ها به عنوان سرلوحه اقدامات قرار گیرد و راهبرد دستگاه‌ها با توجه به این فرمان تغییر کند. باید با تاکید بر دو مولفه دانش بنیانی و اشتغال آفرینی دستگاه‌ها در زمینه‌های مختلف برنامه خود را ارائه کنند.

وی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت در این جلسه برنامه‌ای را ارائه کرد که پس از بحث و بررسی به تصویب رسید. بخش دیگری از این جلسه نیز درباره مشکلات صنایع مختلف با بانک‌ها بود که مقرر شد هفته آینده شورای هماهنگی بانک‌ها تشکیل جلسه دهد تا با بهره گیری از ظرفیت‌های خوب برای تسهیلات بانکی بتوان گامی در مسیر رشد و پیشرفت صنایع و اشتغال آفرینی برداشت. توقع از دستگاه‌های اجرایی، حرکت انقلابی و جهادی برای تحقق فرمان سال است.

منصوری تاکید کرد: در تهران همه زمینه‌های آبادانی و پیشرفت وجود دارد چراکه بازار گسترده و تقاضای بسیار مناسبی به همراه سرمایه‌های مناسب موجود است که در کنار یکدیگر همه بهانه‌ها برای تعلل در حوزه تولید و اشتغال زایی را از بین می‌برد. خوشبختانه سهم استان تهران در حوزه تولید و دانش بنیانی بیش از ۶۰ درصد در کشور است. در حوزه شهرک‌های صنعتی و جهاد کشاورزی نیز برنامه‌های تشویقی تبیین شده که امیدواریم از این طریق شاهد رشد و پیشرفت در حوزه‌های مختلف باشیم. بخشی از مقدمات کار انجام شده است. برای مثال در خاوران سوله‌هایی که پیشتر ساخته شده بود مقرر شد تنها به صنایع دانش بنیان داده شود. بسیاری تصمیمات در آستانه عملیاتی شدن است و به زودی منتج به برداشته شدن گام‌های موثر خواهد شد.

استاندار تهران در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش قیمت نان در استان تهران نیز گفت: در رابطه با قیمت نان تغییری نداشته‌ایم و همان قیمت‌های قبلی پابرجاست. اگر در جایی با افزایش غیر قانونی قیمت نان مواجه شویم قطعا تعزیرات با این موارد برخورد جدی خواهد داشت./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: استاندار تهران قیمت نان تسهیل و رفع موانع تولید دستگاه ها قیمت نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند امارات عربی متحده دیگر به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد و به دنبال افزایش تولید است.

به گزارش ایسنا، در حالی که بازار جهانی نفت، مشتاقانه منتظر تصمیم آینده اوپک پلاس و تغییر بالقوه در استراتژی کاهش تولید فعلی است، بیشتر نگاه‌ها به سمت عربستان سعودی یا مدیران آرامکو دوخته شده است. با این حال، یک بازیگر جدید وجود دارد که در حال حاضر به تغییر چشمگیر استراتژی تولید بدون تائید اوپک، اشاره می‌کند.

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند با توجه به نوسانات فعلی بازارهای نفت و افزایش تقاضا، امارات عربی متحده، دیگر نسبت به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد. همزمان، منابع آگاه در شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، به افزایش تولید قریب‌الوقوع اشاره کرده اند. افراد مطلع در داخل این شرکت فاش کرده اند ادنوک سرگرم بررسی افزایش تولید به حدود ۴.۸۵ تا ۴.۸۷ میلیون بشکه در روز است که استراتژی فعلی اوپک را نقض می‌کند. این حرکت تعجب آور نیست، زیرا ادنوک، سرمایه‌گذاری هنگفتی را در توسعه ظرفیت تولید خود انجام داده که تاکنون، به دلیل پایبندی امارات به تصمیمات اوپک، محدود شده است.

طبق اظهارات منابع رسمی، ظرفیت کل تولید در حال حاضر ۴.۵ میلیون بشکه در روز است اما انتظار می‌رود که افزایش یابد و احتمالا به زودی به ۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد. هدف تولید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز در فاصله مه تا ژوئن سال ۲۰۲۴، نرخ بالایی است اما شدنی است.

ادنوک یا امارات عربی متحده، به وضوح نیاز به این افزایش تولید یک‌جانبه را می‌بینند. آنها خود را به عنوان یک شرکت بزرگ بین‌المللی ملی نفت با هدف رقابت با هفت شرکت بزرگ نفت جهان معرفی می‌کنند. سلطان الجابر، مدیرعامل ادنوک، نیاز به تغییر را درک کرده  و برنامه‌هایی را برای خرید دارایی‌های بالادستی و پایین دستی دنبال می‌کند.

با وجود پیامدهای احتمالی تصمیم یک‌جانبه ابوظبی در اوپک، بازیگران مهم در بازار بین‌المللی نفت، ممکن است رویکرد عدم مداخله را در پیش بگیرند. صندوق بین‌المللی پول بر ضرورت حجم تولید و درآمد بیشتر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تاکید کرده است. عربستان سعودی، به خصوص برای نیازهای بودجه‌ای دولت خود، به قیمت بسیار بالاتر نفت نیاز دارد.

طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی برای تامین مالی بودجه خود، به قیمت نفت حدود ۹۶.۳۰ دلار در هر بشکه، نیاز دارد. این ارزیابی بر اساس تولید فعلی حدود ۹.۳ میلیون بشکه در روز نفت خام توسط این کشور است.

 صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم انداز منطقه‌ای خود اعلام کرد که قیمت سربه سر فعلی حدود ۲۱ درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی این وام دهنده در اکتبر سال ۲۰۲۳ است. در آن زمان، عربستان سعودی هنوز حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز تولید می‌کرد. قیمت سربه سر جدید، بسیار بالاتر از قیمت جهانی نفت در حال حاضر است.

ابوظبی قصد بهره برداری مالی از سرمایه‌گذاری‌های خود را دارد و در صورت تسهیل محدودیت عرضه نفت در ژوئن، به خرید خود در بخش‌های بالادستی و پایین دستی نفت و گاز با بودجه افزایش یافته، ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، همه نشانه‌ها حاکی از فشار برای تغییر استراتژی اوپک، به خصوص از سوی ابوظبی است. بازیگران بازار باید به دقت سیگنال‌های امارات را دنبال کنند زیرا فرمان کنترل اوپک ممکن است از دست ریاض خارج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • افزایش ایست بازرسی در تهران / خاطره دهه ۶۰ تکرار می‌شود؟
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟