Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورج نوروزی می‌گوید که تاکنون مواردی از ریزش گله‌های ملخ صحرایی در خوزستان مشاهده نشده است.

با این حال به گفته او ۳ میلیون هکتار از زمین‌های کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برای مقابله با هجوم احتمالی گله‌های ملخ صحرایی پایش شدند.

افزون بر آن گروه‌های مقابله با ملخ صحرایی در مناطق مختلف استان همچنان در حال آماده باش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای نوروزی از ساکنان و کشاورزان خوزستان به ویژه در جنوب استان خواست در صورت مشاهده گله ملخ صحرایی، موارد را به اداره‌های جهاد کشاورزی اطلاع دهند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان یادآور شد: امکانات و تجهیزات لازم شامل سم، پهپاد، سمپاش و نیروی انسانی مجرب برای مقابله با ریزش و هجوم احتمالی گله‌های ملخ صحرایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در مناطق مختلف به ویژه شهر‌های ساحلی و جنوبی استان آماده سازی شده است.

گروه‌های پایش ملخ صحرایی از بهمن ماه پارسال در استان خوزستان آغاز به کار کردند.

آخرین باری که خوزستان شاهد هجوم ملخ‌های صحرایی بود، مربوط به سال ۹۸ است که به دلیل مقابله نکردن عربستان با این آفت وارد زمین‌های کویت، یمن و بخش‌های جنوبی عراق و ایران شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ملخ صحرایی خوزستان ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس

مجتبی دهقان پور در اولین نشست شورای کشاورزی استان فارس در سالجاری، بیان کرد: این طرح با هدف شفاف سازی و مدیریت مصرف سوخت و با نصب GPS بر روی ادوات کشاورزی اجرا می‌شود.

به گفته او؛ چهار شهرستان بیضا، زرقان، سپیدان و لامرد به صورت پایلوت برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده اند و شهرستان‌های فسا، قیروکارزین، جویم و کوار نیز متقاضی اجرای آن هستند.

دهقان پور تصریح کرد: در صورتی که کشاورزان شهرستان‌های دیگر نیز راغب به اجرای این طرح باشند، سازمان جهاد کشاورزی استان فارس آمادگی همکاری در این زمینه را دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه مشکل تامین سوخت ادوات کشاورزی از دغدغه‌های اصلی کشاورزان است، افزود: با توجه به کاهش ۱۰ درصدی سهمیه سوخت ماشین‌های کشاورزی از سوی ستاد قاچاق کالا و سوخت، امیدوارم با حمایت استاندار محترم فارس و همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تلاش کنیم نگرانی کشاورزان در این زمینه برطرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه