Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، علی نیکزاد ثمرین در پاسخ به تذکر نماینده نماینده مردم خلخال و کوثر درباره این مصوبه افزود: در خصوص موضوع واردات خودرو صحن رأی مشروطی از نمایندگان گرفت که اگر شورای نگهبان نیز نظری داشت هیئت رئیسه بتواند آن را اعمال کند از این رو هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص نظام هم نظر خود را به شورای نگهبان داد بنابراین اینکه افکار عمومی احساس می‌کنند هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام بند مربوط به واردات خودرو را حذف کرده درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در جریان بررسی لایحه بودجه هنگام طرح موضوع واردات خودرو این مصوبه به صورت مشروط رأی‌گیری شد و نمایندگان موافقت کردند که در صورتی که شورای نگهبان نظری داشته باشد هیئت رئیسه آن را اعمال کند لذا هیأت رئیسه این موضوع را با شورای نگهبان قطعی کرده است نه با هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص که باب جدیدی برای قانونگذاری باشد.

سید غنی نظری خانقاه نماینده مردم خلخال در مجلس در تذکر خود با بیان اینکه حذف مصوبه واردات خودرو بدون اطلاع نمایندگان قابل قبول نیست، گفت: هیچ نهاد دیگری نباید موازی با نمایندگان مجلس در امر قانونگذاری دخالت کند، شأن مجمع تشخیص مشخص بوده و باید متناسب با آن رفتار کند.

وی در تذکر شفاهی خود با استناد به بند (۱۱) ماده (۲۲) آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در خصوص حفظ شأن و منزلت مجلس شورای اسلامی و همچنین با استناد به اصل (۵۸) قانون اساسی گفت: قانون اساسی در این اصل می‌گوید اعمال قوه مقننه از طریق مجلس شورای اسلامی است که از نمایندگان منتخب مردم تشکیل می‌شود و مصوبات آن پس از طی مراحلی که در اصول بعدی قانون اساسی می‌آید برای اجرا به قوه مجریه و قضائیه ابلاغ می‌شود که چندین مورد در این رابطه قابل طرح است.

نماینده مردم خلخال و کوثر با اشاره به موضوع حذف واردات خودرو مجلس گفت: مجلس، کمیسیون تلفیقی تشکیل داده که اعضای آن مصوباتی برای واردات خودرو داشتند و از طرفی مردم نیز علاقمند به استفاده از خودرو‌های وارداتی هستند چرا که جنس ضعیف و بنجل سایپا و ایران خودرو، ملت را بیچاره کرده است.

وی اضافه کرد: همچنین بار‌ها در خصوص ضعف خودروسازی تذکر دادیم، اما آن‌ها هیچ اقدامی برای بهبود کیفیت تولیداتشان نکردند چرا که رقابتی در بازار خودرویی وجود ندارد و دو شرکت ایران خودرو و سایپا هر کاری بخواهند می‌کنند و به کسی پاسخ نمی‌دهند.

نظری خانقاه اضافه کرد: اینکه مصوبه مجلس بدون اطلاع اعضای کمیسیون تلفیق و نمایندگان مجلس حذف شود، قابل قبول نیست. نمایندگان ملت موضوعی را مصوب کرده و مردم نیز علاقمند به آن هستند. جوانان ایرانی چه چیزی کمتر از افرادی دارند که ماشین خارجی سوار می‌شوند، ولی آن‌ها به این خودرو‌ها دسترسی ندارند. با واردات باید در بازار خودرو رقابت ایجاد کنیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: تنها مجلس باید قانونگذاری کند و نمایندگان نباید اجازه دهند نهاد‌های دیگر در قانونگذاری وارد شوند. این موضوع وهن و ضعف مجلس بوده و ناکارآمدی قوه مقننه را نشان می‌دهد. ما نمایندگان با مردم ارتباط داریم و از مطالبه آن‌ها باخبریم؛ از این رو درخواستم این است که نمایندگان بر روی مصوبات جدی باشند.

وی افزود:اینکه مصوبه واردات خودروی مجلس با مجوز هیأت رئیسه حذف شود، به هیچ عنوان قابل قبول نیست. نه هیأت رئیسه مجلس و نه اعضای کمیسیون تلفیق این اجازه ندارند که بدون هماهنگی با سایر نمایندگان مصوبه‌ای را حذف کنند؛ حال از رئیس محترم جلسه درخواست می‌کنم این موضوع را برای نمایندگان شفاف کند.

نظری خانقاه تصریح کرد: این مطلب خارج از دستور جلسه بوده، اما حرف دل نمایندگان است چرا که بدون اطلاع آن‌ها نباید در مصوبات دستکاری صورت گیرد و نهاد دیگری موازی با نمایندگان مجلس در امر قانونگذاری دخالت کند. شأن مجمع تشخیص مصلحت نظام مشخص بوده و تعریف خاص خودش را دارد و باید متناسب با همان رفتار کند.

منبع: خانه ملت

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واردات خودرو شورای نگهبان مجمع تشخیص خودرو های وارداتی خودروسازی ایران خودرو سایپا واردات خودرو نماینده مردم شورای نگهبان مجمع تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۱۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند.

وی گفت: موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست.

وی ادامه داد: اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم.

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • موافقت با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • جدول هفتم بودجه ۱۴۰۳ مربوط به حقوق و مزایا رد شد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد