Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: موضوع جمع‌آوری پسماند در شهر زنجان باید هر چه سریع‌تر مکانیره شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در دیدار عیدانه با شهردار زنجان و معاونان با تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت: برای توسعه و آبادانی شهر و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان همراهی و همکاری  شورای اسلامی شهر با شهرداری امری ضروری است و مردم اگر ببینند مسئولان امر پای کار هستند قطعا با شهرداری همکاری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر باید بازوی نخست و توانمند شهرداری برای توسعه و رفع مشکلات شهر باشد نه ایجاد کننده مانع  عنوان کرد: با همکاری و تعامل خوب میان این دو مجموعه شاهد پیشرفت شهر و تسریع در انجام کارها و تکمیل پروژه‌ها خواهیم بود. 

رئیس کل دادگستری استان زنجان با تأکید بر اینکه چند موضوع در زنجان آزار دهنده است تصریح کرد: موضوع اول بهداشت عمومی و جمع‌آوری پسماند است، امروز در بیشتر شهرها جمع‌آوری پسماندها به صورت تمام مکانیزه انجام می‌شود اما در زنجان همچنان به صورت سنتی جمع‌آوری می‌شود و بنابر این استفاده از دستگاه‌های مکانیزه برای جمع‌آوری پسماند در زنجان یک ضرورت است.

دفن زباله‌ در حریم رودخانه سالور توسط شهرداری نسیم‌شهر/ مسئولان رسیدگی کنند + فیلمگزارش| امان از مسافران نوروزی و زباله‌هایی که ‌در سواحل ‌و جنگل‌ها رها می‌شود75 درصد از زباله‌های کرونایی بر آب‌های آزاد شناورند

رئیس شورای قضایی استان زنجان به موضوع دیگری که مردم شهر زنجان و مسافرین را آزار می‌دهد مسئله وضعیت نامناسب  ورودی‌های شهر است که متاسفانه ورودی‌های شهر پر است از پلاستیک که چهره زنجان را زشت کرده و این وضعیت زیبنده شهر زنجان نیست.

وی به  موضوع عدم تفکیک پسماند در زنجان اشاره کرد و گفت: تولید پسماند آن هم با حجم بالا در زنجان نیازمند تفکیک و بازیافت کردن پسماند است که مدیریت و توجه این موضوع هم باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جمع آوری پسماند استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۱۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود