Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به تردد اهالی یک روستا با سیم بکسل، گفت: روستاهای لنده و سرصحرای در خوزستان و روستای لندی استان چهارمحال و بختیاری از جاده ارتباطی برخوردار هستند.

غلامعباس بهرامی نیا در گفت و گو با ایسنا، در خصوص انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر استفاده اهالی روستای سرصحرا خواجه انور از توابع دهدز شهرستان ایذه از سیم بکسل برای تردد در یک مسیر کوهستانی، اظهار کرد: روستاهای لنده و سرصحرای استان خوزستان و روستای لندی استان چهارمحال و بختیاری از جاده ارتباطی خاکی برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طول مسیر دهدز تا روستای لنده ۳۷ کیلومتر و دهدز به سرصحرا ۴۲ کیلومتر است که تا کیلومتر ۳۲ مشترک و از منطقه دشت بزرگ، مسیر روستای لنده منشعب شده و از جاده سرصحرا جدا می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان تصریح کرد: اهالی روستای لنده و سرصحرای استان خوزستان و روستای لندی استان چهارمحال و بختیاری با توجه به اشتراکات زیاد و نسبت های فامیلی و تعامل محلی، علی رغم وجود رودخانه کارون (بازفت) و کوهستانی بودن مسیر، با استفاده از جره یا گرگر در زبان محلی، از عرض رودخانه عبور می کنند.

بهرامی نیا عنوان کرد: اهالی این روستا با وجود دارا بودن مسیر خاکی برای تردد به شهر دهدز، به دلیل نزدیکی، مسیر کوهستانی را از طریق جره یا گرگر طی کرده و از جاده ارتباطی استفاده نمی کنند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نصب انشعابات آب در روستای سرپله آبدانان و بهره‌مندی جمعیتی بالغ بر ۱۲۰۰ نفر از نعمت آب شرب سالم و پایدار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، محمد محمدی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت‌_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اتمام عملیات لوله‌گذاری شبکه توزیع آب این روستا به طول هفت کیلومتر، اکنون نصب انشعابات آب روستا آغاز شده است و تا چند روز آینده به اتمام خواهد رسید.

وی افزود: این پروژه از محل پروژه‌های جهاد آبرسانی با همکاری آبفای استان و با استفاده از ظرفیت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بسیج سازندگی سپاه استان در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام تصریح کرد: همزمان با این اقدامات خط انتقالی به طول پنج کیلومتر برای انتقال آب از مخزن به روستا آغاز و به علت وجود معارض در مسیر کار متوقف شد.

محمدی اضافه کرد: با اتمام نصب انشعابات، شبکه آب روستا به خط انتقال قدیمی وصل می‌شود که امید می‌رود با رایزنی‌های صورت گرفته مشکل معارضان نیز رفع شود.

وی ادامه داد: با اتمام عملیات ۳۰۰ خانوار با جمعتی بالغ بر ۱۴۰۰ نفر، اهالی روستای سرپله شهرستان آبدانان از نعمت آب شرب پایدار، سالم و بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های آبرسانی به‌ویژه در روستاها و مناطق محروم، گفت: دولت سیزدهم توجه ویژه به تأمین آب شرب پایدار برای روستاها و شهرهای دچار تنش آبی دارد؛ بنابراین آبفای استان در تلاش است با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) کار آبرسانی شرب سالم و پایدار را برای مردم تأمین کند.

کد خبر 748308

دیگر خبرها

  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • آیین گاوکشان 
  • ثبت بیش از ۶۵ میلیون تردد در جاده‌های ایلام
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • محور فرعی و کوهستانی گنجنامه تویسرکان بازگشایی شد
  • راه ارتباطی ۵۰ روستا در گنبکی مسدود شد
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز