Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@04:16:37 GMT

احتمال مرگ زنان به دلیل حمله قلبی بیش از مردان است

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۲۶۴۰

احتمال مرگ زنان به دلیل حمله قلبی بیش از مردان است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «سارا هول»، نویسنده این مطالعه از بیمارستان دانشگاه کپنهاگ دانمارک، گفت: «زنان و مردان در مطالعه ما هنگامی که پس از حمله قلبی دچار شوک قلبی شدند، ویژگی‌های بالینی مشابهی داشتند.»

شوک کاردیوژنیک یا شوک قلبی، یک وضعیت تهدید کننده جان است که در آن قلب به طور ناگهانی قادر به پمپاژ خون کافی برای تأمین اکسیژن کافی اندام‌های بدن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولاً در اثر یک حمله قلبی بزرگ ایجاد می‌شود. تخمین زده می‌شود که تا ۱۰ درصد از بیماران مبتلا به حملات قلبی که ناحیه بزرگی از قلب را تحت تأثیر قرار می‌دهند، دچار شوک قلبی نیز می‌شوند.

فقط نیمی از بیمارانی که شوک قلبی را تجربه می‌کنند زنده می‌مانند. هدف از این مطالعه بررسی تفاوت در درمان و بقا بین زنان و مردان مبتلا به حمله قلبی و شوک قلبی بود.

این مطالعه شامل بزرگسالانی بود که بین سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۷ در دو مرکز بسیار تخصصی در دانمارک بستری شده بودند. اطلاعات مربوط به مشخصات بیمار، درمان و مرگ و میر در طول ۳۰ روز از پرونده پزشکی آنها استخراج شد.

در مجموع ۱۷۱۶ بیمار حمله قلبی با شوک قلبی در این مطالعه ثبت شده بودند که ۴۳۸ نفرشان (۲۶ درصد) زن بودند. میانگین سنی زنان ۷۱ سال در مقایسه با ۶۶ سال برای مردان بود.

زنان به طور قابل توجهی بیشتر از مردان در ابتدا در بیمارستان محلی بستری شدند (۴۱ درصد زنان در مقابل ۳۰ درصد مردان)، در حالی که مردان به طور قابل توجهی بیشتر با ایست قلبی خارج از بیمارستان مراجعه کردند (۲۵ درصد زنان در مقابل ۴۸ درصد مردان).

احتمال زنده ماندن زنان کمتر از مردان در کوتاه مدت و بلند مدت بود. در ۳۰ روز پس از حمله قلبی، تنها ۳۸ درصد از زنان در مقایسه با ۵۰ درصد از مردان زنده بودند. بعد از ۸.۵ سال، ۲۷ درصد از زنان در قید حیات بودند در حالی که این رقم در مردان ۳۹ درصد بود.

دکتر هول گفت: «شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می‌دهد زنان مبتلا به مشکلات حاد قلبی بیشتر از مردان علائم غیراختصاصی مانند تنگی نفس، حالت تهوع، استفراغ، سرفه، خستگی و درد در پشت، فک یا گردن دارند. این ممکن است یکی از دلایلی باشد که چرا زنان در مطالعه ما بیشتر از مردان در ابتدا در یک بیمارستان محلی و نه تخصصی بستری شدند. افزایش تشخیص اینکه زنان ممکن است علائمی غیر از درد قفسه سینه داشته باشند می‌تواند تأخیر در تشخیص و درمان را به حداقل برساند و به طور بالقوه پیش آگهی را بهبود بخشد.»

به گفته محققان، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا زنان و مردان مبتلا به شوک قلبی ممکن است از اقدامات مختلف بهره مند شوند، مورد نیاز است.

کد خبر 5459423

منبع: مهر

کلیدواژه: خطر حمله قلبی زنان مردان ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا کووید 19 سازمان غذا و دارو اختلال اتیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رنگ بندی کرونایی واکسیناسیون افسردگی واکسن شیوع کرونا پروتکل های بهداشتی حمله قلبی شوک قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

به گزارش خبرآنلاین، از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

تسنیم در خبری نوشت: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900148

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است