Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خبر داد و گفت: بدون اضافه کردن سوخت و بدون سرمایه‌گذاری گسترده و صرفا با استفاده از روش‌های دانش‌بنیان ۱۰۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌ها اضافه کردیم.

به گزارش ایران اکونومیست، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو امروز (دوشنبه ۱۵ فروردین ماه) پس از حضور در کمیسیون انرژی مجلس در جمع خبرنگاران، گفت: امروز با هدف ارائه برنامه‌های وزارت نیرو در سال جدید خدمت اعضای کمیسیون انرژی رسیده و از دیدگاه‌های نمایندگان بهره‌مند شدیم، به ویژه درخصوص شعار سال نقطه نظرات خوبی مطرح شد لذا امیدوارم وزارت نیرو در سال جدید بتواند در تحقق شعار سال نقش ممتازی را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های وزارتخانه متبوعش برای مقابله با چالش کمبود آب و برق در تابستان پیش رو، گفت: در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد وزارتخانه در سال ۱۴۰۰، اقدامات خود را برای طرح‌های توسعه نیروگاه‌ها و مدیریت تقاضا، صرفه‌جویی در مصرف برق تشریح کردیم.

وزیر نیرو ادامه داد: خوشبختانه با همکاری دولت و مجلس زمستان گذشته در بخش خانگی هیچگونه خاموشی نداشته و در بخش تولید نیز با کمترین محدودیت کار را پیش بردیم به طوری که طبق آخرین اخبار رشد تولید فولاد ایران مقام نخست را در دنیا کسب کرده است که به معنای تامین برق مورد نیاز آن‌ها است.

محرابیان با ابراز امیدواری از اینکه با پیگیری برنامه‌ها فاصله میان تولید و مصرف را به حداقل برسانند تا مشکلات مردم در این زمینه نسبت به سال‌های گذشته به صورت چشمگیر کاهش پیدا کند، گفت: در راستای توسعه طرح‌های نیروگاهی پیش‌بینی شده مجموعا ۶ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه شود که ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات آن در چارچوب طرح‌های نیروگاهی است البته بخشی از آن به بهره‌برداری رسیده و بخش دیگر تا فصل تابستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وزیر نیرو اظهار کرد: از این میزان ۵۰۰ مگاوات از محل نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بهره‌برداری خواهد رسید و ۱۰۰۰ مگاوات نیز با ارتقاء توان نیروگاه‌های موجود با طرح‌های دانش‌بنیانی -که نیروگاه‌ها اجرا شده است- به بهره‌برداری خواهد رسید، درواقع بدون اضافه کردن سوخت و بدون سرمایه‌گذاری گسترده و صرفا با استفاده از روش‌های دانش‌بنیان ۱۰۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌ها اضافه کردیم./

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت نیرو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت نیرو مگاوات به ظرفیت نیروگاه بهره برداری ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه ها وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۳۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی مسئولان و معاونان این وزارتخانه برای دیدار و گفتگوی چهره به چهره با مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حاضر شدند.

حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در این دیدار، از تولید داروی بیماران اس ام اِی (SMA) در یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این دارو در سطح آزمایشگاهی تولید شده است و اگر نتایج نهایی آن اثربخش باشد، وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور