Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق دیوان عالی پاکستان به عنوان نخست وزیر موقت این کشور از سوی عمران خان معرفی شد.

خبرگزاری میزان - «عمران خان»، نخست وزیر برکنار شده پاکستان، «گلزار احمد»، رئیس پیشین دیوان عالی این کشور را به عنوان نخست وزیر موقت، معرفی کرد.

به گزارش «thenews»، «فواد چودری»، رئیس حزب «تحریک انصاف» پاکستان، با انتشار پیامی، این خبر را اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«چودری» نوشت که «عمران خان» در پاسخ به نامه «عارف علوی»، رئیس جمهور پاکستان و پس از مشورت با کمیته مرکزی حزب «تحریک انصاف» و تایید آن، نام «گلزار احمد» را برای سمت نخست وزیر موقت پیشنهاد کرده است.

«گلزار احمد»، بیست و هفتمین رئیس دیوان عالی پاکستان بود که در ماه فوریه گذشته بازنشسته شده بود.

در همین حال رئیس جمهور پاکستان در نامه‌ای به رئیس مخالفان در مجلس ملی پاکستان، خواستار معرفی گزینه‌ای برای نخست وزیری موقت شده است.

بیشتر بخوانید: «عمران خان» از سمت نخست وزیری پاکستان برکنار شد ردپای آمریکا در آشفتگی سیاسی پاکستان

این نامه در پی انحلال مجلس شورای ملی پاکستان مطرح شده است.

بر اساس این نامه، در صورتی که نخست وزیر برکنار شده و رئیس مخالفان در شورای ملی، درباره تعیین شخصی به عنوان نخست وزیر موقت ظرف سه روز پس از انحلال شورای ملی، توافق نکنند، نام دو نفر را به عنوان گزینه پیشنهادی ارسال می‌کنند.

پارلمان پاکستان به دستور «عارف علوی»، رئیس جمهور این کشور به توصیه «عمران خان» پس از تعلیق نشست رای عدم اعتماد و درخواست برگزاری انتخابات زودهنگام منحل شد.

اگرچه براساس قانون اساسی پاکستان، رئیس مخالفان در پارلمان می‌بایست به عنوان نخست وزیر موقت معرفی شود، اما این امر به دلیل انحلال پارلمان ممکن نیست.

«عمران خان»، اخیرا در یک سخنرانی افشا کرد که تهدیدهایی از سوی آمریکا علیه وی طی ماه گذشته وجود داشته است.

وی اظهار کرد که «دونالد لو»، مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به «اسد مجید»، سفیر پاکستان در واشنگتن هشدار داده است که اگر نخست وزیر پاکستان از رای عدم اعتماد در مجلس ملی رهایی یابد، «پیامدهایی» وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها: پاکستان عمران خان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عمران خان پاکستان عمران خان عنوان نخست وزیر موقت عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی سفر به پاکستان و سریلانکا به همراه رئیس‌جمهور، در پیامی نوشت: طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا (پاکستان و سریلانکا) آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

وی ادامه داد: پس از دو روز مذاکره و گفت‌گو با مقامات عالی کشور پاکستان، مقصد بعدی سفر ما همراه با ریاست محترم جمهور به ‎سریلانکا بود؛ کشوری با سابقه تمدنی کهن که از نقاط کلیدیِ جنوب آسیاست و نه تنها گروه‌های مسلمان در آن حضوری چشمگیر دارند، بلکه جمعیتی از پارسیان هند نیز در آن سکونت دارند.

وزیر فرهنگ افزود: گسترش روابط همه‌جانبه با سریلانکا همواره از اهداف مهم ایران است و انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید در این سفر نشان داد کوشش‌های ‎دولت مردمی برای گسترش عمق راهبردی کشورمان کارساز بوده است.

وی عنوان کرد: ما در کنار مذاکرات، ۵ سند جدید همکاری در حوزه‌های فرهنگ، علم، رسانه، ورزش و جوانان امضا کردیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه نوشت: هم در ‎پاکستان و هم در ‎سریلانکا کوشش کردیم که سندهای همکاری، برخلاف سالهای گذشته که اغلب دربرگیرنده کلیات و رویکردها بود، ناظر به جزییات تعاملات مشترک نیز باشد، چون باید بتوانیم چگونگی پیشرفت آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم و همچنین، به ارزیابی نحوه کاربردی شدن تفاهم‌نامه‌ها بپردازیم.

وی افزود: اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا که در حضور روسای جمهور امضا شد، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی، کتابخانه‌ای و… را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است. در پاکستان نیز در زمینه ‎فرهنگ و دیگر موضوعات، پیشرفتهای چشمگیری به دست آمد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه توییت خوو عنوان کرد: ‏با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا، طراحی یک سامانه فرهنگی جدید در منطقه آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

وی گفت: همچنین دستگاه ‎دیپلماسی فرهنگی ما به طور دائمی، گسترش ‎پدافند فرهنگی علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری کشورهای همسو دنبال میکند.

وزیر فرهنگ افزود: استقبال مجامع مردمی، گروه‌های گوناگون مذهبی و اندیشمندان طراز اول در هر دو کشور از آقای رئیس جمهور، شگفتی این سفر بود.

وی در پایین متن توئیت خود عنوان کرد: این اقبال بی‌نظیر نشان داد که ‎سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان رو به فزونی است؛ سرمایه‌ای که برای امنیت جهانی ایران بسیار ارزشمند است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • زندان را به سازش با کسانی که پاکستان را به بندکشیدند،ترجیح می‌دهم
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود
  • گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا
  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است