Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالک باشگاه تراکتور گفت: امسال برای تراکتور کم هزینه نشده؛ بازیکنان را با پول جیب خودم جذب کرده‌ام و کسی حق ندارد از من راجع به هزینه‌ها بازخواست کند!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ محمدرضا زنوزی‌مطلق، مالک باشگاه تراکتور پیرامون شرایط فعلی تیم اظهار داشت: صددرصد تراکتور به ثبات می‌رسد. این هفته مقابل مس رفسنجان که یکی از بهترین تیم‌های ایران است، به پیروزی رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم در هفته‌های اخیر بدشانسی می‌آورد و به آن چیزی که استحقاقش را داشت، نمی‌رسید.

وی در ادامه بیان داشت: من قبل از بازی با مس به اردوی تیم رفته و اعلام کردم که دیگر قصد واگذاری ندارم؛ چرا که عده‌ای از فضای به وجود آمده سوء استفاده کرده و با عشق هواداران بازی کردند. خیلی رک و شفاف می‌گویم از رسانه‌های مرکز گرفته تا یکسری از پیج‌ها، جوی ایجاد کرده و باعث رخ دادن اتفاقات اخیر شدند. 

زنوزی با بیان اینکه تراکتور یکی از پنج تیم برتر ایران از نظر مهره است، عنوان داشت: امسال برای تراکتور کم هزینه نشده. عده‌ای تیم را در استرس فرو بردند و استرس شدید بازیکنان اصلی‌ترین دلیل نتیجه نگرفتن تیم است. من با بازیکنان صحبت کرده و خواستم روحیه و انگیزه آنان را بازگردانم. بازیکنان را با پول جیب خودم جذب کرده‌ام، کسی حق ندارد از من راجع به هزینه‌ها بازخواست کند، همه می‌توانند در خرید بازیکن که نوعی معامله است، اشتباه کنند.

مالک باشگاه تراکتور گفت: باتوجه به اینکه بخش خصوصی هستیم، اولین نفر خودمان به اشتباهمان اقرار می‌کنیم تا اینکه در ادامه راه بار دیگر همان اشتباه را مرتکب نشویم. من یک مدیر دولتی نیستم که به خاطر حفظ صندلی،‌ اشتباهات را پوشش دهم. مثلاً در جذب کنستانت من اشتباه کردم، با اینکه مشاورانم گفته بودند که این بازیکن مریض الحوال است و شاید نتواند بازی کند، من گفتم قرارداد را ببندید و اگر از ایفمارک نتایج خوبی به دست نیامد، قرارداد را ابطال می‌کنیم؛ اما متأسفانه براساس قوانین فیفا، علی‌رغم درج بند فسخ، امکان ابطال قرارداد وجود ندارد.

او در این باره تاکید داشت: استوکس را جذب کردیم و همه دیدند که چه بلاهایی سرمان آورد؛ با این حال پرسپولیس بار دیگر این بازیکن را جذب کرد و ۳۰۰ هزار یورو برای ۱۰ دقیقه بازی کردن به او دادند، مگر این بازیکن امتحانش را در تراکتور پس نداده بود؟ هیچ کس به این موضوع توجه نکرد و فقط مشکلات تراکتور را برجسته می‌کنند.

زنوزی با بیان اینکه بدهی‌های تراکتور را چندین برابر کرده و در رسانه‌ها اعلام می‌کنند، تصبریح داشت: شرکت‌های ما در قالب قرض، به همدیگر پول می‌دهند. می‌گویند تراکتور ۳۸۰ میلیارد تومان بدهی دارد، من تا جایی که شنیده‌ام سرخابی‌های تهران هر کدام صرفا ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارند. پس تیم‌های سرخابی بدهی بیشتری دارند یا تراکتور؟ ما بدهی مالیاتی، خارجی و داخلی نداریم. تنها یک پرونده داخلی داشتیم که دلیل آن هم رأی خارج از قواعد فدراسیون فوتبال بود و ما این بدهی را هم پرداخت کردیم. در حال حاضر مجموع بدهی‌های تراکتور شاید کمتر از دو میلیارد تومان باشد.

مالک باشگاه تراکتور با بیان اینکه چالش اصلی ما رقابت با تیم‌های دولتی است، گفت: دو الی سه تیم لیگ برتر خصوصی و مابقی دولتی هستند که تیم‌های دولتی در فصل نقل و انتقالات، دو برابر رقم پیشنهادی تیم‌های خصوصی را به بازیکنان پیشنهاد می‌کنند. مثلا در مذاکره با یک بازیکن پیشنهاد سه میلیارد تومانی دادیم که تیم خصوصی تماس گرفته و دو برابر ما پیشنهاد داد! ما صد میلیون پیشنهادمان را بالا می‌بریم، آنان بلافاصله پیشنهادشان را دو برابر می‌کنند. با چه منطقی چنین پیشنهاداتی می‌دهند؟

او در این رابطه اعان داشت: اکنون به شکلی شده که قیمت بازیکن خارجی از بازیکن داخلی پایین‌تر است. با کسانی رقابت می‌کنیم که دستشان در جیب ۸۰ میلیون ایرانی است. متأسفانه فدراسیون فوتبال و صدا و سیما نیز محل کسب درآمد را بسته است. بازیکنی را به خارج از کشور می‌فرستند و سپس ۵۰۰ هزار یورو به آن تیم خارجی می‌دهند تا بار دیگر با همان بازیکن قرارداد ببندند؛ البته پول گم و گور شده و به باشگاه خارجی هم نمی‌رسد!

زنوزی با بیان اینکه می‌خواستیم از دو سال پیش تراکتور را وارد بورس کنیم، ابراز داشت: آن زمان کسی همکاری نمی‌کرد. اکنون شرایط فرق کرده و سوگلی‌ها وارد بورس شدند و مجبورند تراکتور را هم به بورس ببرند. شرایط تراکتور از تیم‌های سرخابی بهتر است؛ چرا که ما بدهی خارجی، داخلی و مالیاتی نداریم. همچنین می‌خواهیم بخشی از سهام شرکت‌های اقتصادی خودمان که درآمد سالانه بیشتری از هزینه‌های تراکتور را دارند، به تراکتور واگذار کنیم تا علاوه بر درآمدهای ورزشی باشگاه، تراکتور از محل این شرکت‌ها هم درآمد داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه ما تنها پوسته تراکتور را وارد بورس نمی‌کنیم، اظهار داشت: دو سال قبل سهام بخشی از شرکت‌ها را به اسم تراکتور زده بودیم که با مطرح شدن بحث واگذاری و سو استفاده عده‌ای، بار دیگر سهام را به خود شرکت‌ها بازگرداندیم. طی جلسه با دکتر عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقی و حمایت‌های ایشان، قرار بر این شد تا بار دیگر استارت کار زده شود. کسانی که سهام تراکتور را خریداری کنند، می‌توانند از سود سالانه آن استفاده کنند و این موضوع اتفاق بسیار خوبی برای تراکتور است.

مالک باشگاه تراکتور خاطرنشان داشت: دو تیم تهرانی که وارد بورس شده‌اند، به غیر از تبلیغات و درآمد ورزشی، درآمد دیگری ندارند. ما همان درآمدها را خواهیم داشت و علاوه بر آن، سهام‌داران از سود شرکت‌هایی که سهام‌شان به تراکتور واگذار می‌شوند هم سود خواهند داشت. 

وی در پایان خطاب به مجری برنامه تهران ورزشی، گفت: همکاران شما در رادیو مرا دادگاهی کرده و هزاران حرف زدند. چرا همان سوالاتی که در چند ماه اخیر از من داشتند را از تیم‌های دولتی نمی پرسید؟ چرا مدیران تیم‌های دولتی پاسخگو نیستند؟ برنامه‌های رادیو رنگی هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مالک باشگاه تراکتور تیم های دولتی وارد بورس هزینه ها بار دیگر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است

ایسنا/قزوین عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین گفت: واقعیت این است جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است و نمی‌تواند بدون درآمد مردم یک دولت پایدار و مقاوم در برابر نواسانات و سیکل‌های سیاسی و تجاری باشد

بیت‌الله اکبری‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص شعار سال جاری اظهار کرد: شعارهای سال کاملاً هدفمند است و اهداف مشخصی را دنبال می‌کند و اینکه در شعار سال جاری به مشارکت مردم تأکید شده نشان‌دهنده این است که خلأهایی از قبل وجود داشته که باید منبعد به آن توجه شود و برای برطرف کردن این خلأها اقدام کرد.

وی گفت: واقعیت این است جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است و نمی‌تواند بدون درآمد مردم یک دولت پایدار و مقاوم در برابر نواسانات و سیکل‌های سیاسی و تجاری باشد، مثلاً اینکه می‌گوییم دولت ما به نفت وابسته است پس می‌تواند بدون درآمد مردم نفت را بفروشد و درآمد داشته باشد درست نیست چراکه اگر به خاطر مسائلی که در دنیا وجود دارد تحریم شویم دست دولت خالی خواهد شد بنابراین دولتی می‌تواند به‌عنوان دولت پایدار و مقاوم در مقابل نوسانات سیاسی و اقتصادی دنیا بایستد که مشارکت مردمی در آن بالا باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین تصریح کرد: درگذشته تلاش‌هایی هم صورت گرفته که اهداف اقتصادی برای افزایش تولید ایجاد شود اما شرایط نشان می‌دهد که مشارکت به حدی نبوده که ما را به استاندارد لازم برساند به همین جهت رهبری در شعار سال جاری به مشارکت مردم تأکید کرده‌اند.

وی بیان کرد: برای راهکارهای جذب مشارکت مردم باید برنامه‌ریزی و برنامه‌های عملیاتی و اهداف‌ کوتاه‌مدت بر این اساس تنظیم شود، هدف استراتژیک در شعار سال را رهبری مشخص کرده‌اند و باید ارگان‌ها، سازمان‌ها و حتی شرکت‌های تولیدی و خدماتی در تمام برنامه‌ریزی‌های خود شعار سال را به‌عنوان سیاست حاکم در نظر بگیرند تا مشارکت مردم را در تمامی امور شاهد باشیم و از این طریق جهش تولید رقم بخورد.

اکبری‌مقدم خاطرنشان کرد: اگر مشارکت مردم جذب نشود به جهش تولید و رشد و توسعه نخواهیم رسید و اهداف دست‌نیافتنی خواهد ماند؛ مجلس نقش وضع، اصلاح و تقویت قوانین را دارد تا به دولت راهکار داده شود و دولت نقش تسهیلگری خود را برای ایجاد مشارکت مردم فراهم کند.

وی افزود: مجلس و دولت به‌عنوان قوه مجریه نقش مهمی در جلب مشارکت مردم‌ دارند چراکه وقتی مردم ببینند تسهیلگری ایجاد شده به‌طور مثال در نقش واسطه‌گری مالی بانک‌ها درست عمل کنند و بازار سرمایه امنیت خوبی پیدا کند و شفافیت و کارایی آن بالا برود، مردم به صورت خودکار درست عمل می‌کنند چراکه نگاه مردم به قوانین و قوه مجریه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد قزوین درباره میزان تحقق شعارهای سال گذشته اظهار کرد: مشکلاتی که در این سال‌ها پیش‌آمده همه از یک جنس نیست و نمی‌شود قضاوت کرد چراکه بسیاری از عوامل بیرونی مانعی برای تحقق شعار سال هستند و این موانع سبب شده از رسیدن به اهداف فاصله گرفته باشیم.

اکبری‌مقدم در پایان گفت: از طرفی دیگر برخی مواردی همچون کاهش رشد جمعیت باعث شده به اهداف دست پیدا نکنیم چراکه تولیدی‌ها با مشکل نیروی کار مواجه هستند؛ تقاضا برای نیروی کار وجود دارد اما رشد نقدینگی و کنترل نکردن سیاست‌های پولی در ایران باعث شده نرخ تورم بالا برود و به همین دلیل خیلی از دستمزدها با بازار سازگار نباشد، قوانین حوزه کار هم باید اصلاح شود و بر اساس شرایط فعلی بازار کار نوشته شود تا بتوان در جهت حل مشکلات گام برداشت.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • نقش سازنده گلزن تراکتور در بازی با ذوب آهن!
  • ماجراجویی تراکتور و سپاهان بدون حضور سرخابی ها؛ جامی برای فرار از بحران و انتقاد
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • روز پرکار اورژانس در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • جواب منفی مجیدی به زنوزی؛فرهاد فقط به نیمکت استقلال فکر می‌کند
  • رجبی: تراکتور می‌خواهد امتیاز بگیرد ولی استقلال «تیم تر» است/نظارت نباشد باشگاه به قهقرا می‌رود
  • انتقام تراکتور از سبز پوشان اصفهان
  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است