Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن علمی مطالعات گردشگری با تأکید بر اینکه عدم مدیریت صحیح سونامی سفر در دوران پساکرونا موجب ایجاد تبعات سوء اجتماعی، سیاسی و امنیتی می‌شود، گفت: لازم است برای اسکان اضطراری مسافران در تابستان پیش‌رو از کمپ‌های موقت در اطراف شهرها استفاده شود. - اخبار اجتماعی -

محمدحسین ایمانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ضمن انتقاد از مدیریت ناکارآمد سفرهای نوروزی علی‌رغم هشدارهای مؤکد قبلی مبنی بر افزایش میزان سفرها و لزوم مدیریت تبعات احتمالی ناشی از آن از مدت‌ها قبل، خواستار انجام اقدامات لازم و برنامه‌ریزی‌های مدیریتی صحیح از هم‌اکنون به منظور جلوگیری از استمرار و تکرار این نابه‌سامانی‌ها در دیگر تعطیلات سال جاری و به‌ویژه تابستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که از چندی پیش از آغاز تعطیلات عید نوروز انفجار تقاضای سفر و به تبع آن ایجاد مشکلات عدیده در زمینه‌های گوناگون در تعطیلات نوروزی پیش‌بینی شده بود، گفت: اما متأسفانه شاهد بودیم که اقدام درخور توجهی در خصوص مدیریت صحیح بحران سونامی سفر در نوروز امسال از سمت متولیان امر صورت نگرفت.

این کارشناس حوزه گردشگری، تلفات بی‌سابقه 746 نفری ناشی از تصادفات رانندگی در طول ایام نوروز، وقوع مشکلات زیست محیطی، ایجاد ترافیک‌های سنگین در محورهای مواصلاتی کشور، شرایط دشوار خودرو خوابی و عدم اسکان مسافران با توجه به برودت هوا در بسیاری از شهرهای مسافرپذیر را گواهی بر همین موضوع دانست.

رئیس انجمن علمی مطالعات گردشگری با تأکید بر این موضوع که بر اساس آمار رسمی روزانه مبتلایان کرونا و با توجه به‌ کاهش چشمگیر این آمار، هم‌اکنون به نوعی در دوران پساکرونا هستیم، بیان کرد: ضروری است متولیان امر گردشگری با توجه به تجربیات حاصل از سفرهای نوروز 1401 و تعمیم آن به تابستان پیش‌رو، در فصل اوج تقاضای سفر یعنی تابستان 1401 مانع از ایجاد مجدد نابسامانی‌ها و وضعیت اسف‌بار گردشگری در اقصی نقاط کشور شوند.

بنا به گفته‌های ایمانی، افزایش غیر معمول و نامتعارف سفر به دلیل سرکوب تقاضای سفر در طول دو سال گذشته از یک سو و همچنین مکفی نبودن زیرساخت‌ها و اقامتگاه‌های گردشگری از سوی دیگر می‌تواند بار دیگر موجب ایجاد وضعیت بحرانی سفر در تعطیلات تابستانی شود.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم ادامه داد: بنابراین به جهت مدیریت صحیح سفرها در دوران پساکرونا ضروری است از هم اکنون وزارت میراث فرهنگی با هم‌افزایی سایر دستگاه‌های دخیل در امر سفر و همچنین با همکاری شهرداری شهرهای مختلف کشور، در قالب ستاد هماهنگی خدمات سفر، تدابیر لازم و اقدامات مقتضی به جهت فراهم کردن شرایط مطلوب به منظور اسکان مسافران را فراهم کند.

استفاده از کمپ‌های موقت برای اسکان ضروری مسافران در تابستان پیش‌رو

به اعتقاد وی، علاوه بر استفاده از ظرفیت حسینیه‌ها، مساجد و سایر ظرفیت‌های موجود دستگاه‌های دیگر، لازم است کمپ‌هایی تحت عنوان کمپ‌های موقت جهت اسکان ضروری مسافران در شهرهای پر جاذبه ایجاد و تعبیه شود.

این کارشناس حوزه گردشگری تصریح کرد: در همین راستا شهرداری شهرهای مختلف کشور می‌توانند با واگذاری اراضی بایر موجود در اطراف شهرها به بخش خصوصی و انجام اقدامات مقتضی در خصوص جانمایی مناسب مقدمات لازم برای تهیه و استقرار کمپ‌های مذکور را فراهم کنند.

مطابق با توضیحات ایمانی، در گام بعدی بخش خصوصی نیز می‌بایست ضمن ایجاد کمپ‌های موقت برای اسکان مسافران، با ایجاد سرویس‌های بهداشتی و ارائه خدمات غذایی و خوراکی امکانات اولیه و نسبی را برای رفاه حال گردشگران فراهم کند.

رئیس انجمن علمی مطالعات گردشگری با تأکید بر لزوم توجه به دغدغه‌ها و دستور مؤکد شخص رئیس جمهور مبنی بر استفاده همه‌جانبه از ظرفیت بخش خصوصی در عرصه‌های مختلف کشور، اظهار کرد: لازم است جهت جلوگیری از ایجاد تبعات منفی و آسیب‌های اجتماعی، به این موضوع مهم و البته اساسی نگاهی فرا دستگاهی و ملی وجود داشته باشد و این امر در سطح برنامه‌ریزی‌های کلان مد نظر قرار گیرد.

ایجاد تبعات منفی اجتماعی و امنیتی در صورت عدم مدیریت صحیح سفرها در دوران پساکرونا

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم با اشاره به اینکه در علم گردشگری آثار و نکات مثبت و منفی منفی توریسم در ابعاد و عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و حتی امنیتی به صورت دقیق احصا و معرفی شده است، اظهار کرد: در متن علم گردشگری عنوان شده زمانی که میزان تقاضای سفر نسبت به عرضه خدمات و امکانات در امر گردشگری فراتر می‌رود قاعدتاً باید منتظر آثار سوء آن در زمینه‌های مختلف باشیم.

وی خاطرنشان کرد: آنچه که امروزه صنعت گردشگری کشور را تحت‌الشعاع خود قرار داده افزایش حجم تقاضای برای سفر و در مقابل و کمبود شدید زیرساخت‌های گردشگری است که هیچگونه سنخیتی با این حجم از این میزان تقاضاهای بی‌رویه ندارد که همین موضوع می‌تواند در صورت عدم مدیریت عالج و عاجل منجر به تبعات سوء اجتماعی و حتی امنیتی در سطح کشور شود.

ضرورت برنامه‌ریزی‌های لازم برای عدم تکرار نابسامانی‌های سفر در تابستان و تعطیلات عید فطراختصاص 6 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی و منابع بانک‌ها برای ساخت هتل‌ها

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کمپ های موقت مدیریت صحیح برای اسکان تقاضای سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۶۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، گفت: ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند.

 فرزاد پیشکاری، امروز شنبه 8 اردیبهشت در نشست هم اندیشی با شرکای اجتماعی که به مناسبت هفته کار و کارگر و با حضور مدیران کل تامین اجتماعی و مدیریت درمان برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن هفته کار و کارگر، از شرکای اجتماعی وزارت کار به عنوان گنجینه‌هایی از دانش و مهارت نام برد و خواستار همراهی و همکاری همه تشکلات کارگری و کارفرمایی، انجمن‌های صنفی،‌ کانون بازنشستگان و تمامی شرکای اجتماعی با اداره کل کار استان برای تحقق اهداف شعار سال مد نظر مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: تمامی ظرفیت‌های اداره کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر ارگان‌ها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران بکار گرفته و شبانه‌روزی در جهت محقق کردن اهداف و سیاست‌های وزارت کار، تلاش خواهیم کرد.

پیشکاری طراوت، زیبایی و عمران و آبادانی در کشور را مرهون تلاش کارگران دانست و با بیان اینکه ایمنی، حفاظت و بهداشت کارگران از مهم‌ترین رسالت‌های وزارت کار است، اظهار کرد: وزارت کار با تمام توان از حق و حقوق کارگران صیانت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در استان کردستان بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی وجود دارد، گفت: در طول سال بیش از ۱۲ هزار پرونده در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می شود و ۲۳ بازرس کار در طول سال بیش از ۱۹ هزار بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات، ابنیه و... برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه‌های کشور هستند دچار مشکل نشوند.

پیشکاری با بیان اینکه ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، افزود: با احتساب اینکه هر خانوار ۳ نفر باشند، نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه تحریم‌های گسترده مشکلاتی را در بخش اقتصادی برای جامعه ایجاد کرده است، ادامه داد: جامعه کارگری با اقتدار در مقابل این تحریم‌ها ایستادگی کرده و این مشکلات با توان و تفکر کارگران کشور که ستون فقرات و مولدین اقتصادی در کشوربوده، حل خواهد شد.

پیشکاری با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال‌های جدید با تمام توان از کارفرمایان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد، عنوان کرد: دولت سیزدهم در بحث سیاست‌های تشویقی بازار کار از جمله طرح کارورزی، یارانه دستمزد و مشوق‌های بیمه‌ای و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره، مسیر مناسبی برای کارفرمایان و حمایت از کارگران و اشتغال آنان فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه باید بخش خصوصی، سرمایه گزاران و متفکران و فعالان حوزه‌های سرمایه‌گزاری در ایجاد اشتغال پایدار کمک حال دولت باشند، آموزش، مهارت‌آموزی و توانمندسازی جوانان در ایجاد بسترهای اشتغال را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: خانواده‌ها، نظام آموزشی و رسانه‌های جمعی می‌بایست انتظار و تفکر پشت میزنشینی را از فرزندان این سرزمین دور کرده و با آموزش صحیح، ایجاد انگیزه و مهارت‌آموزی در رشته‌های مورد علاقه، زمینه‌های ایجاد اشتغال پایدار در کشور را فراهم کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • چگونه در قطار خوابی آسوده داشته باشیم؟
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد