Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@00:12:52 GMT

راه‌اندازی ۴۲ مرکز آموزش جوار و بین کارگاهی در خوزستان

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۶۰۸۵

راه‌اندازی ۴۲ مرکز آموزش جوار و بین کارگاهی در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از راه‌اندازی ۴۲ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای جوار و بین کارگاهی در استان در سال گذشته خبر داد.

جلیل بیت‌مشعل اظهار کرد: مجوز مراکز جوار و بین کارگاهی به موجب ماده ۱۱۰ قانون کار برای صیانت از نیروی کار و ارتقای مهارت منابع انسانی بنگاه‌های اقتصادی دارای شرایط صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به راه‌اندازی ۴۲ مرکز آموزش جوار و بین کارگاهی در خوزستان در سال گذشته افزود: مراکز جوارکارگاهی در کنار کارخانه‌ها و کارگاه‌ها راه‌اندازی می‌شوند تا علاوه بر صیانت از نیروی کار و ارتقای مهارت منابع انسانی صنایع و صنوف، مهارت‌آموزان نیز در محیط کاری واقعی قرار بگیرند و بر تجربیات خود اضافه کنند. تاسیس و برگزاری دوره‌های آموزشی در این مراکز با رعایت استانداردها و نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای صورت خواهد گرفت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: قانونگذار مشوق‌های خوبی برای واحدهای تولیدی که اقدام به راه‌اندازی این مراکز می‌کنند، در نظر گرفته است به طوری که بر اساس تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده واحد های صنعتی، تولیدی و خدماتی که اقدام به راه‌اندازی مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی می‌کنند به همان میزان سرمایه‌گذاری در این حوزه از معافیت‌های مالیاتی بهرمند خواهند شد.

بیت‌مشعل گفت: از مزایای این طرح، اعطای مجوز به صنف و بیمه مسولیت مدنی کارآموز در طی دوره و اعطای گواهینامه مهارتی جهت استفاده در طرح‌های حمایتی پس از اتمام دوره است.

وی گفت: در راستای ارائه آموزش‌های مختلف فنی و حرفه‌ای و تسهیل دسترسی به این آموزش‌ها برای کارکنان صنایع و اتحادیه‌ها، همچنین به منظور ارتقای سطح دانش فنی نیروهای کار، صنایع و صنوف درکنار محل اشتغال خود می‌توانند با دریافت مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و با همکاری این نهاد، اقدام به تاسیس و راه‌اندازی مراکز آموزشی جوار و بین کارگاهی کنند.

 مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان در پایان یادآور شد: واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که علاقمند به ایجاد مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی هستند، می‌توانند با مراجعه به مراکز و اداره کل اطلاعات لازم را دریافت کنند تا با همکاری آموزشی صنایع و صنوف زمینه ارتقای دانش و مهارت شاغلین فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان سازمان فنی و حرفه ای مرکز آموزش جوار کارگاهی آموزش فنی و حرفه ای جوار و بین کارگاهی راه اندازی مراکز جوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۶۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جمیل زرگانی بیان کرد: حدود ۵۰۰ هزار تن گندم تولید خوزستان در فضای باز نگهداری می‌شد که باتوجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و همکاری استانداری، مدیریت بحران، هلال احمر و بسیج طی ۱۰ روز گذشته، بخش قابل توجهی از این حجم محصول به انبار‌های روباز منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه برای تسریع در جابجایی گندم‌ها از ناوگان حمل کالای اساسی بندر امام خمینی (ره) کمک گرفته شد اظهار کرد: حدود ۴۵۰ هزار تن از گندم‌ها به فضای مسقف منتقل و کمتر از ۵۰ هزار تن گندم باقی مانده بود که با کاور ضد آب پوشش داده شدند.

مدیرکل تعاون روستایی استان خوزستان تصریح کرد: گندم‌های نگهداری شده در مناطق روباز در مناطق باوی و هویزه بود که با اقدامات انجام شده حفظ شدند و فقط میزان بسیار ناچیزی از محصول دچار خسارت شدند.

زرگانی با اشاره به اینکه بخش زیادی از گندم خوزستان هنوز برداشت نشده گفت: مراکز تعاون روستایی بعد از بارندگی نیز آماده خرید گندم کشاورزان خوزستانی و حمل آنها به سیلو‌های مکانیزه هستند.

وی ادامه داد: گندم‌های موجود در مراکز روباز هم‌اکنون در حال حمل به مراکز مسقف هستند و احتمال می‌رود تا پایان امشب همه گندم‌ها منتقل شوند.

مدیرکل تعاون روستایی خوزستان خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۶۸ هزار تن گندم توسط ۶۵ مرکز تعاون روستایی خوزستان خریداری شده و عمده محصول به مرکز مکانیزه و انبار‌های سرپوشیده منتقل شدند.

بارندگی و طوفان در روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، خسارت‌هایی به مزارع کشاورزی برخی نقاط خوزستان وارد کرد و موجب آبگرفتگی معابر شد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود