Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@19:18:28 GMT

توسعه زیست‌بوم اینترنت اشیا با اجرای ۵ طرح جدید

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۸۱۰۰

توسعه زیست‌بوم اینترنت اشیا با اجرای ۵ طرح جدید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، حوزه اینترنت اشیا در کشور با اجرایی شدن ۵ طرح جدید، جلوه مدرن‌تر و کارآمدتری به خود خواهد گرفت.

اینترنت اشیا در سال‌های اخیر، پیشرفت‌های بی‌سابقه‌ای را به خود دیده است. امکانات فراوانی که اینترنت اشیا در اختیار بشر قرار داده سبب شده تا کشورها، برنامه مدون و پرشتابی را برای توسعه این فناوری به خدمت گرفته و از آن به عنوان یک ابزار رقابتی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه، ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، پیگیری طرح‌های تأیید شده کارگروه اینترنت اشیا که در حال انجام است و برگزاری جلسه با مجریان طرح‌ها را به‌عنوان یکی از مأموریت‌های مهم خود در نظر گرفته است.

از جمله این طرح‌ها، می‌توان به ۵ عنوان مهم که ظرفیت‌های شگرفی را در حوزه اینترنت اشیا فراهم آورده اند، اشاره کرد.

یکی از این طرح‌ها به شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های توسعه بازار فناوری اینترنت اشیا و اولویت‌های سیاست‌گذاری آن در کشور می‌پردازد.

طرح دیگر مربوط به حوزه هوشمندسازی حمل‌ونقل جاده‌ای بر اساس اینترنت اشیا است.

یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی، پیاده‎ سازی و اجرای شبکه LoRaWAN در تهران شده است.

طرح دیگر به کشاورزی هوشمند در بستر اینترنت اشیا پرداخته است.

در زمینه توسعه فناوری مرتبط با سیستم سلامت هوشمند مبتنی بر فناوری اینترنت اشیا نیز اپلیکیشنی با هدف هوشمندسازی در حوزه سلامت طراحی شده است.

کد خبر 5459974 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هوشمندسازی اینترنت اشیا حاکمیت سایبری فناوری فضایی اینترنت روسیه نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمله روسیه به اوکراین ماهواره اوکراین شرکت دانش بنیان عیسی زارع پور جنگ اوکراین ناسا اینترنت اشیا طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز بعدازظهر در آیین افتتاحیه نخستین رویداد مانوین که با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس برگزار شد، از ۵ پیشکسوت فعال در حوزه‌های توسعه مفهوم فناوری‌های نرم، توسعه فناوری‌های آموزشی، توسعه اکوسیستم انیمیشن، توسعه صنایع خلاق تقدیر به عمل آمد.

فعالان حوزه فناوری‌های قرآنی و توسعه مفاهیم قرآنی در جامعه، برنامه تلویزیونی محفل، حوزه فناوری‌های زبان فارسی و توسعه زبان فارسی، بازی موبایلی آمیرزا، حوزه توسعه ادبیات حل مسایل اجتماعی و زیرساخت فناوری‌های نرم و خانه اندیش ورزان نیز به عنوان فعالیت‌های شاخص تقدیر شدند. در پایان نیز از سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد.

جایگاه شرکت های خلاق باید حفظ شود 

روح اله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در این آیین افتتاحیه نخستین رویداد مانوین گفت: ما دارای دو ارزش هستیم که این قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می شود. علم عموما دارای مبنای عقلی و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی افزود: هنر و فرهنگ از ابزارهای قلب است که هنرهایی مانند موسیقی، نقاشی، مجسمه سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می رود. 

به گفته وی، ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد باعث ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می کند. 

وی یادآورشد: منظور از تولید ارزش، ثروت آفرینی نیست. فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد و  این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش بنیان خلاق را رقم می زند. 

وی عنوان کرد: شرکت های خلاق و دانش بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می دهد. در خواست من این است که جایگاه شرکت های خلاق که در حوزه های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش بنیان تاکید شده است.

دهقانی گفت: بر اساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق حفاظت کنندگی داشته باشد چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد:  این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهمترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • «نقشه راه اجرای سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم» رونمایی شد
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری