Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران معتقد است حمایت قانونی از مالکیت فکری در حوزه‌های دانش‌بنیان مهم‌ترین اقدام برای توسعه و رشد این حوزه است.

به گزارش بازارنیوز به نقل از اتاق ایران، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران معتقد است حمایت قانونی از مالکیت فکری در حوزه‌های دانش‌بنیان مهم‌ترین اقدام برای توسعه و رشد این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابراهیم جمیلی ادامه داد: در تمام دنیا مالکیت فکری دارای حق‌وحقوق قانونی است، اما بی‌توجهی به این موضوع در ایران بیش از همه، دست‌اندرکاران شرکت‌های دانش‌بنیان را با مشکل مواجه کرده است؛ بنابراین حمایت قانونی از مالکیت فکری باید اولویت دولت باشد.

او تأکید کرد: برای این حمایت اگر لازم است باید قانون مورد بازنگری قرار بگیرد و هیات دولت و مجلس به شکل جدی‌تری وارد شوند.

جمیلی با بیان اینکه اخیراً کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه معدن تأسیس شده بیان کرد: اقداماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه معدن انجام می‌دهند می‌تواند جهشی را در تمام بخش‌های معدنی اعم از استخراج، اکتشاف، فرآوری، نحوه کنترل معادن ایجاد کرده و کاهش هزینه‌های تمام‌شده را در این بخش به دنبال داشته باشد. به همین دلیل توجه به این شرکت‌ها باید در اولویت بخش معدن نیز باشد.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران با تأکید بر پرهیز از شعارگرایی در مواجهه با حوزه دانش‌بنیان گفت: بهتر است با مشارکت خود شرکت‌های دانش‌بنیان، راهکار‌های حمایت و توسعه این شرکت‌ها را از دست‌اندرکاران این حوزه پرسید و به دور از شعارزدگی عمل کرد.

جمیلی تأکید کرد: توجه به اقتصاد دانش‌بنیان یکی از راهکار‌های برون‌رفت از شرایط فعلی خمودگی اقتصاد کشور است.

او با بیان اینکه باید الزامات تغییر در جهان را پذیرفته و خود را با رویداد‌های روز دنیا هماهنگ کنیم ادامه داد: در حال حاضر دانش‌بنیان‌ها در بخش‌های اقتصادی، تولیدی و نحوه توزیع و چگونگی اداره کشور حرف اول را می‌زنند. خوشبختانه امسال رهبری توجه ویژه به اقتصاد دانش‌بنیان داشته و نام‌گذاری امسال می‌تواند توجه به گسترش حوزه دانش‌بنیان را فراگیرتر کرده و بیش از گذشته در اولویت قرار دهد.


/بازار

برچسب ها: دانش‌بنیان ، مالکیت فکری ، صنایع معدنی کشور لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000R5A

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دانش بنیان مالکیت فکری صنایع معدنی کشور شرکت های دانش بنیان مالکیت فکری صنایع معدنی اتاق ایران شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۸۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟