Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، یدالله موحد عصر امروز در نشست تعاملی ستاد استانی اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه و رفع موانع تولید با انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین اظهار کرد: نامگذاری سال‌ها از سوی مقام معظم رهبری یک فرمان و امریه از ولی امر مسلمین است که همه ما در هر موقعیتی مکلف به اجرای این فرمان و اطاعت از تدابیر مقام معظم رهبری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس همین وظیفه از مدیران بنگاه‌ها و موسسات تولیدی دانش‌بنیان دعوت کردیم تا در جمع مدیران قضایی و اجرایی استان کرمان حضور داشته باشد و این فرصت مغتنمی است تا در گفتمانی برای اجرای فرمان مقام معظم رهبری شرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: به‌دنبال این هستیم تا فرصت را در اختیار مدیران بنگاه‌های تولیدی قرار دهیم و انتظاراتی را بیان کنند که از دستگاه قضایی و اجرایی استان دارند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: موسسات و شرکت‌های دانش‌بنیان بر اساس قوانین حمایتی اقدامات مطلوبی را می‌توانند انجام دهند و قانون حمایت از بنگاه‌های دانش‌بنیان، نوآوری و اختراعات بسیار جامع و راهگشاست.

موحد با اشاره به اینکه باید مکان مناسبی برای شرکت‌های دانش‌بنیان با بهره‌گیری از بررسی‌های کارشناسی در نظر گرفته شود، ابراز داشت: برنامه‌های انجام شده بر اساس شعار سال گذشته را نوسازی و متناسب با برنامه‌های سال جدید پیش می‌بریم.

وی از برگزاری نشست‌های اختصاصی برای رفع مشکل شرکت‌های دانش‌بنیان در آینده‌ای نزدیک با حضور مدیران خبر داد و اضافه کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم و کارگروه حمایت قضایی از شرکت‌های دانش‌بنیان را تشکیل می‌دهیم تا کارشناسان اتاق بازرگانی و سایر کارشناسان و مشاوران به ما مشاوره بدهند.

رئیس شورای قضایی استان کرمان با اشاره به اینکه به درک و فهم مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان نیاز داریم، برگزاری دوره‌های آموزشی برای زیرمجموعه‌ها را امری ضروری خواند.

موحد ابراز داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان برای مشکلات ساختاری خود باید پیشنهادات‌شان را ارائه دهند زیرا ممکن است نیاز به طرح در سطح ملی و یا حتی اصلاح قوانین داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: پشتیبانی مالی شرکت‌های دانش‌بنیان هم باید به‌عنوان اولویت مطرح شود و در سند برنامه سال جاری در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تحقق شعار سال مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در پایان سخنان خود اظهار داشت: 150 شرکت در سال گذشته در دستگاه قضایی حضور پیدا کردند و بخشی از مشکلات آنها رفع شده و یا در دست اجراست.

خسارت 20 هزار میلیارد تومانی سرمازدگی به کشاورزی کرمان 

همچنین رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این نشست با قدردانی از اهتمام مسؤولان قضایی به شعار سال جاری و دعوت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای هم‌اندیشی اظهارداشت: توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان امری ضروری است.

سید مهدی طبیب‌زاده از نبود روش‌های دانشی در کرمان سخن به‌میان آورد و ادامه داد: در بخش کشاورزی استان کرمان با مشکل سرمازدگی مواجه هستیم به طوری که سرمازدگی 20 هزار میلیارد تومان خسارت وارد کرده است و این به علت عدم وجود روش‌های علمی برای مقابله با سرمازدگی است.

وی تصریح کرد: هنوز نتوانسته‌ایم روش‌هایی را تجمیع کنیم تا مقابله با سرمازدگی را داشته باشیم در شرایطی که با روش‌های علمی می‌توان پیشگیری و مقابله را انجام داد.

طبیب‌زاده همچنین بهره‌وری نامناسب آب در استان کرمان را یکی دیگر از مشکلات ناشی از نبود دانش نام برد در حالی که قیمت آب بسیار گران تمام می‌شود و یادآور شد: بهره‌وری پایین معادن استان کرمان را شاهد هستیم زیرا هوشمند و مکانیزه نیستند و فقط صادرات مواد خام داریم.

وی از راه‌اندازی انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان توسط اتاق بازرگانی استان کرمان خبر داد و افزود: نقشه راه انجمن مذکور تدوین شده است و پروژه سند فناوری و شورای عالی فناوری را داشته‌ایم و تاکنون دو جلسه شورای گفت‌و‌گو برگزار شده است که مصوبات نیز عملیاتی شده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان بیان داشت: سال گذشته کارگروهی به ریاست استاندار برای تحقق شعار سال تشکیل دادیم و موانع پشتیبانی و تولید را شناسایی و معرفی کردیم.

تکیه بر منابع معدنی یک خطر جدی برای کرمان است

طبیب‌زاده در ادامه سخنان خود تکیه بر منابع معدنی را یک خطر جدی در استان کرمان خواند و تصریح کرد: منابع معدنی تمام می‌شود و اگر به‌سمت دانش بنیان نرویم آینده استان آینده نامبهمی خواهد بود.

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین ادامه داد: امیدواریم بتوانیم، اهداف دانش‌بنیان را در استان کرمان محقق کنیم و با توجه به اینکه در اتاق بازرگانی نظر کارشناسی جامع و کامل را داریم از هر استانی می‌توانیم، موفق‌تر باشیم. 

انتهای پیام/80019

منبع: فارس

کلیدواژه: مشکلات شرکت های دانش بنیان رئیس کل دادگستری کرمان شرکت های دانش بنیان اتاق بازرگانی استان کرمان شعار سال سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است