Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بیانیه مشترک مقامات آمریکا، انگلیس و استرالیا آمده است: «ما امروز متعهد شدیم که همکاری سه‌جانبه جدیدی را در زمینه مافوق صوت، قابلیت‌های جنگ الکترونیک و تعمیق همکاری در زمینه نوآوری‌های دفاعی آغاز کنیم. این ابتکارات به تلاش‌های ما برای تعمیق همکاری در زمینه قابلیت‌های سایبری، هوش مصنوعی، فناوری‌های کوانتومی و توانایی‌های دریایی می‌افزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن و لندن از پیشرفت برنامه زیردریایی‌های هسته‌ای استرالیا ابراز خرسندی می‌کند و سه کشور در سایر زمینه‌ها نیز همکاری خواهند کرد.»

توسعه همکاری‌های سه کشور در جریان پیمان «آکوس» در سپتامبر سال گذشته صورت گرفت که به موجب آن استرالیا قرارداد یک زیردریایی فرانسوی را لغو و با آمریکا و انگلیس قرارداد امضا کرد. این اقدام کانبرا به روابط استرالیا و فرانسه آسیب زد و باعث خشم امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شد.

آمریکا و استرالیا در حال حاضر یک برنامه تسلیحات مافوق صوت به نام SCIFiRE دارند و مقامات انگلیسی گفتند که اگرچه لندن در این مرحله به این برنامه نمی‌پیوندد، اما این سه کشور با هم در تحقیق و توسعه در این حوزه همکاری خواهند کرد تا توانایی‌های خود را افزایش دهند.

دولت بایدن در حال سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه موشک‌های مافوق صوت است که با سرعت ۵ برابر صوت حرکت می‌کنند. حمله روسیه به اوکراین نگرانی‌ها در مورد امنیت اروپا را تشدید کرده است.

چند روز پیش، نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد که ارتش این کشور آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای «مینوتمن ۳» را به دلیل کاهش تنش هسته‌ای با روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین لغو کرده است. پنتاگون، برای اولین‌بار ماه گذشته پس از این‌که روسیه نیرو‌های هسته‌ای خود را در حالت آماده‌باش قرار داد، آزمایش این موشک را به تأخیر انداخته بود.

با این وجود، یک مقام پنتاگون، روز گذشته اعلام کرد که واشنگتن در اواسط ماه گذشته و در بحبوحه حمله روسیه به اوکراین، یک موشک مافوق صوت را با موفقیت آزمایش کرده است.

به گفته سرویس تحقیقات کنگره آمریکا، روسیه پیشرفته‌ترین کشور در این زمینه است، چین نیز به شدت در حال توسعه این فناوری می‌باشد. این سرویس قبلاً نیز اعلام کرده بود که فرانسه، آلمان، استرالیا، هند و ژاپن روی مافوق صوت کار کرده و ایران، رژیم صهیونیستی و کره جنوبی هم تحقیقات پایه‌ای روی این فناوری را انجام داده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موشک مافوق صوت آزمایش موشکی تنش روسیه و آمریکا پیمان آکوس تسلیحات نظامی مافوق صوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد

سخنگوی کرملین گفت مراحل اولیه امضای توافق میان مسکو و کی‌یف طی شده بود اما لندن مانع آن شد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت با وجود فشارهای غرب، چین می‌تواند از منافع ملی خود حفاظت کند و روسیه به تقویت همکاری خود با این کشور ادامه خواهد داد.

در روز جمعه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت چین نمی‌تواند به دنبال تقویت همکاری خود با اروپا باشد و درعین‌حال از بزرگ‌ترین تهدیدی که امنیت اروپا را نشان رفته (روسیه) ‌حمایت کند.

پسکوف در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای قطع ارتباط پکن و مسکو گفت: «چین یک کشور کاملا مستقل است، کشوری قدرتمند که توان دفاع و حفاظت از منافع خود را دارد. چین شریک نزدیک ماست و همکاری‌های خود را افزایش خواهیم داد.»

او همچنین گفت مخالفت کی‌یف با ادامه‌دادن مذاکرات صلح در استانبول به‌دلیل فشارهای مستقیم انگلیس صورت گرفته است.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا مسکو پس از نشست صلح استانبول در ۲۰۲۲ خواسته‌های جدیدی از اوکراین داشت، گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که مراحل اولیه امضای توافق طی شده بود. همچنین همه به‌خوبی می‌دانند چه چیزی باعث شد اوکراینی‌ها به مذاکره ادامه نداده و امضای توافق را نهایی نکنند. به گفته نمایندگان اوکراین که در مذاکرات حضور داشتند، این اتفاق در نتیجه فشار مستقیم لندن افتاد.»

سخنگوی کرملین همچنین با بیان اینکه روسیه از حفظ ارتباطات میان ایروان و باکو استقبال می‌کند، گفت این گفت‌وگوها برای حل‌وفصل کامل مناقشات میان طرفین ضروری هستند.

او در پاسخ به اعتراضاتی که برخی شهروندان ارمنستان در مخالفت با امتیاز ارضی اخیر این کشور به جمهوری آذربایجان برگزار کرده‌اند، گفت: «نمی‌خواهیم دراین‌باره اظهارنظر کنیم. می‌دانید که ما طرفدار تداوم تماس‌های باکو و ایروان هستیم. ما معتقدیم این گفت‌وگوها برای تنش‌زدایی و حل‌وفصل نهایی مناقشات و حصول توافق بر سر معاهده صلح، ضروری هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود