Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:24:48 GMT

کرونا هنوز تمام نشده است؛ مراقب باشید

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۱۶۷۹

کرونا هنوز تمام نشده است؛ مراقب باشید

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: کرونا همچنان وجود دارد و تمام نشده است و این عادی انگاری‌ها می‌تواند سبب شیوع سویه‌ی جدیدی از این ویروس شود.

دکتر سیمین خیاط‌ زاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت کرونایی استان اظهار کرد: وضعیت کرونایی استان بهتر شده و موارد فوتی پایین‌تر آمده و میانگین آن روزانه کمتر از پنج نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میزان بستری‌های کرونایی کمتر شده و میانگین به زیر ۵۰ نفر در روز رسیده است، همچنین تعداد نمونه‌های مثبت نیز کمتر شده و حدود یک پنجم آنها مثبت می‌شود. 

وی افزود: وضعیت کرونایی در کل کشور بهبود یافته است و اکنون هیچ شهرستان قرمزی در استان وجود ندارد، اسکو و بناب آبی و بقیه زرد شده‌اند و چهار شهرستان نیز نارنجی است.

خیاط زاده خاطرنشان کرد: اگر چنانچه سویه جدیدی از ویروس کرونا ایجاد نشود و مسافرت‌ها، دید و بازدیدها، مراسمات عید نوروز و رعایت پروتکل‌ها و عادی انگاری‌ها تاثیری نگذارند، این روند بسیار عالی است اما در غیر اینصورت شاید وضعیت روبه وخامت رود.

وی همچنین یادآور شد: همواره در تمامی سویه‌ها بعد از اوج‌گیری، افت بیماری اتفاق می‌افتاد و مجدداً به دلیل عدم رعایت پروتکل‌ها و عادی انگاری‌ها، ویروس دوباره اوج می‌گیرد.

وی تاکید کرد: این ویروس با تماس نزدیک اوج می‌گیرد که این عادی‌انگاری‌ها می‌تواند سبب ورود موج جدیدی از ویروس می‌شود.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به آمار واکسیناسیون کرونایی استان نیز بیان کرد: تاکنون ۸۹ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان دز اول، ۸۲.۵ درصد دز دوم و ۵۰ درصد دز سوم را تزریق کرده‌اند و میزان تزریق واکسن در کودکان ۱۲ تا ۱۷ سال بالای ۹۰ درصد اما در کودکان پنج تا ۱۲ سال ۳۷ درصد است که وضعیت خوبی نیست. 

وی متذکر شد: مشکل اصلی ما واکسیناسیون کودکان پنج تا ۱۲ ساله است که باوجود بازگشایی مدارس، خانواده‌ها همچنان مقاومت می‌کنند.

وی در پایان اضافه کرد: به افرادی که دز سوم واکسن کرونای خود را تکمیل نکرده‌اند، توصیه می‌کنیم، حتما تزریق کنند چراکه در موج ششم افرادی که هر سه دز خود را تزریق کرده بودند، مبتلا نشده یا سرپایی بیماری را سپری کردند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس کرونا در جهان ویروس کرونا کرونای ا میکرون واکسن کرونا عادی انگاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۱۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است.

به گزارش تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وقتی تلفنی کلاهت را برمی‌دارند! انهدام دومین باند کلاهبرداری از همراهان بیمار در بیمارستان‌ های تهران

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • گفته بودم مراقب بازیکن لالیگایی باشید / مسئولان هم به ورزشگاه بیایند