Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- تیم های استقلال و پیکان در قالب هفته بیست و چهارم لیگ برتر به مصاف هم رفتند و این بازی با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید.
به گزارش آریا، مجیدی در این دیدار تصمیم گرفت تیمش را با سیستم چهار دفاعه راهی میدان کند و به نظر می‌رسید سرمربی استقلال قصد دارد با ارائه بازی ای پر ریسک و خطرناک به یک پیروزی شیرین مقابل چشمان هواداران برسد اما با اخراج رافائل سیلوا، یکی از مهم‌ترین بازیکنان استقلال به نوعی شکل بازی آبی ها به هم ریخت و با توجه به شرایط بازی که استقلال  می توانست با پیروزی در این دیدار اختلافش را با رقیبش افزایش دهد باید علاوه بر گل نخوردن به دنبال راهی برای پیروزی می بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرهاد مجیدی برای چندمین بار در طول این فصل تیمش را دستخوش تغییراتی از لحاظ سیستم بازی کرد و به نوعی این بار هم از این تغییرات نتیجه ای نگرفت. پیش از این که رافائل سیلوا از بازی اخراج شود، پیکانی ها روی چندین صحنه با چنذین پاس عمقی به قلب دفاع استقلال زدند و فاصله ای هم تا گلزنی نداشتند و موقعیت های خوبی هم خلق کردند و سرانجام یکی از این پاس ها موجب اخراج سیلوا شد. شاید اگر سیلوا اخراج نممیشد استقلال با این شکل بازی روی یکی از این به هم ریختگی ها گل می خورد اما چهار دفاعه کردن تیم در این بازی ریسکی بود که جواب نداد.
آبی ها پس از اخراج سیلوا و در نیمه دوم با یک یار کمتر در خط حمله به بازی ادامه دادند‌. رودی ژستد از زمین خارج شد و جایش را به روزبه چشمی داد تا این بازیکن به قلب دفاع اضافه شود‌. استقلال در نیمه دوم موقعیت های خوبی را خلق کرد اما یکی از مشکلات این تیم، شکل تصمیم گیری بازیکنان خط هافبکش بود. امیرحسین حسین زاده و آمانوف به هیچ عنوان ضربات آخر خوبی را در این بازی نزدند و روی چند صحنه هم توپ را بیش از حد نگه داشتند و کمی عقب تر هم مهدی مهدی پور در دقایق پایانی زمانی که استقلال صاحب توپ بود، تیم را بیش از حد عقب نگه می داشت و به جای پاس های طولی و خط شکن روی به پاس های عرضی می آوزد.
فرهاد مجیدی در نیمه دوم بازیکنانی همچون سبحان خاقانی،  ارسلان مطهری و امیر علی صادقی را وارد میدان کرد، بازیکنانی که به هیچ عنوان نمی توانند روی هوا حریف را تهدید کنند و به نظر می‌رسید سرمربی استقلال قصد دارد تیمش روی زمین به موقعیت برسد اما شاید بهتر بود آرمان رمضانی که قد قامت خوبی هم دارد وارد زمین می‌شد تا استقلال با خیالی آسوده‌تر به توپ‌های بلند روی می آورد چرا که آبی ها می توانستند از همان عقب زمین بازسازی خود را با یک توپ بلند آغاز کنند. استقلال در این بازی نتوانست به پیروزی برسد تا جدال قهرمانی همچنان جذاب باقی بماند و آبی‌ها برای تثبیت قهرمانی خود منتظر هفته های پایانی بماند.
مجتبی حسینی با سوزاندن 2 امتیاز از استقلال، رقابت در صدر جدول را جذاب نگه داشت. دستیار سابق یحیی گل محمدی یک شب پس از توقف پرسپولیس مقابل هوادار، موفق شد همراه پیکان، استقلال را متوقف کند. در حالی که رضا عنایتی بازیکن سابق استقلال یک شب قبل دو امتیاز پرسپولیس را سوزانده بود تا همه چیز برای سبقت بیشتر آبی ها آماده باشد، امشب دستیار سابق یحیی گل محمدی موفق شد دو امتیاز استقلال را بسوزاند تا فرهاد مجیدی نتواند بیشتر از این از یحیی گل محمدی فاصله بگیرد. 
مجتبی حسینی که در تیم‌های پرسپولیس، ذوب آهن و تراکتور دستیار اول یحیی گل محمدی بود و در مقاطع مختلف با سرمربی فعلی پرسپولیس همکاری می‌کرد، به عنوان سرمربی پیکان استقلال، صدرنشین را متوقف کرد تا فاصله امتیازی استقلال و پرسپولیس در صدر جدول همان 6 امتیاز باقی بماند. استقلال اگر پیکان را شکست می داد، با 8 امتیاز فاصله حاشیه امنیت بهتری برای خود می ساخت.
فرهاد مجیدی پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل پیکان در هفته بیست‌وچهارم رقابت‌های لیگ برتر در نشست خبری حضور پیدا کرد و اظهار داشت: به بازیکنان هر دو تیم خسته نباشید می‌گویم، مخصوصاض بازیکنان تیم خودم که حدود 60 دقیقه را 10 نفره بازی کردند. آنها با تمام وجودشان بازی کردند و از تمام آنها تشکر می‌کنم. در نیمه اول همه چیز خوب بود و ما صاحب، توپ و میدان و فرصت‌ بودیم، اما متاسفانه یک صحنه در دقیقه 40 روند بازی را تغییر داد. در نیمه دوم تغییراتی ایجاد کردیم و با اضافه کردن بازیکنان سرعتی دنبال برد بودیم، اما نتوانستیم به نتیجه دلخواه برسیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: اگر کارهایی که سایر مربیان کردند را من می‌کردم به قرآن قسم ساعت 12 ظهر همان روز در میدان آزادی من را دار می‌زدند. من یک مصاحبه کردم و گفتم که دکان باز کرده‌اند و ممنوع‌الکار شدم. فرق من با سایر مربیان چیست؟ اگر کارهایی که سایر مربیان با داوران می‌کنند را من می‌کردم چه می‌شد؟ احساس می‌کنم کسی که باید معترض باشد ما هستیم. رفت و برگشت در دربی برای ما پنالتی نگرفتند و چگونه بقیه تیم‌ها اعتراض می‌کنند؟ سایر تیم‌ها با چه رویی به داوری‌ها اعتراض می‌کنند؟ تیم من را در نیمه اول 10 نفره می‌کنند، اما این راه هم جواب نداد و پیشنهاد می‌کنم برای بازی بعدی ما را 9 نفره کنید!
وی درمورد شانس قهرمانی استقلال در این فصل خاطرنشان کرد: بازیکنانم شایسته‌ترین نفرات برای کسب عنوان قهرمانی هستند. الکی شلوغش نکنید. بازیکنان من در ایران بهترین هستند. استقلال بیست‌وچهار هفته نشان داده که بهترین است، پس الکی دنبال داستان نباشید. در سال‌های گذشته این مسائل نبود و فقط امسال اتفاق افتاده است؟ ما شایسته‌ترین تیم برای کسب قهرمانی هستیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استقلال پیکان مجیدی یحیی گل محمدی فرهاد مجیدی نیمه دوم تیم ها آبی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی

خبرگزاری مهر _گروه فرهنگ و ادب، طاهره طهرانی: ارتباطات دانشگاه‌ها در سراسر جهان، راهی است برای آشنایی دقیق و علمی با قوانین و فرهنگ‌ها و موضوعات مبتلابه مردم در سرزمین‌های دیگر؛ و گاهی همین ارتباطات باعث شکوفایی و دریافت اهمیت یا ایده‌های جدید برای حل موضوعات غالباً مشترک زندگی انسان می‌شود. روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه به همت گروه زبان‌ها و ادبیات آسیای شرقی، نشستی با عنوان نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی در دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه تهران برگزار شد که سخنران آن خانم دکتر توکویو موریتا، دانشیار دانشگاه کاگوشیما بود؛ این سخنرانی به زبان فارسی انجام شد.

صرف نظر از عنوان طولانی این نشست، می‌توان کلید واژه بحث را هویت فردی زنان در مقابل هویت اجتماعی و قانونی در جامعه ژاپن دانست، به طور خلاصه اینکه نام چقدر اهمیت دارد. در فرهنگ ما اهمیت نام بسیار زیاد است، به طوری که در شاهنامه می‌بینیم پهلوانی مانند بهرام برای آنکه نامش _که بر دسته تازیانه حک شده_ به دست دشمن نیفتد جانش را فدا می‌کند. زنان و مردان هرکدام به نام خود شناخته شده و هویت فردی خود را در عین داشتن تعلقات اجتماعی و خانوادگی حفظ می‌کنند.

خانم موریتا که فارسی را به شیرینی صحبت می‌کرد، سخن خود را با نام و نام خانوادگی خود آغاز کرد، جایی که علیرغم ساده به نظر آمدن محل اختلاف بود. در قوانین ژاپن، خانواده محور همه چیز است و تعاریف قانونی ذیل این عنوان شکل می‌گیرد، طبق قانون همه افراد یک خانواده باید یک نام خانوادگی داشته باشند. به صورت سنتی، هر زن پس از ازدواج با نام خانوادگی همسر شناخته می‌شود؛ و این نام خانوادگی جدید به این معناست که نام او از برگه هویتی خانواده پدری حذف می‌شود و به جایش ردیفی با عنوان X نوشته می‌شود. سپس برگه هویتی جدید _با ستونی برای مرد و ستونی برای زن و ستونی برای فرزند یا فرزندان_ صادر می‌شود. به این ترتیب تمامی مبادلات بانکی یا کارتهای هویتی مثل گواهینامه رانندگی، مسائل مربوط به تأمین اجتماعی و اشتغال و بازنشستگی و کارهای قانونی او باید با نام جدید صورت بپذیرد. به این صورت نام خانم موریتا پس از ازدواج با آقای یونِدا از Tokoyo MORITA تبدیل به Tokoyo YONEDA شده بود. در صورت جدایی زن و شوهر، این نام دوباره به حالت قبل برگشته و همه مدارک باید تغییر کند؛ و برای عوض کردن آنها باید مبلغ ۲,۲۵۰ ین (معادل ۵۰۰ دلار) پرداخت شود. نرخ طلاق در جامعه ژاپن ۳۰ درصد است.

به گفته خانم موریتا در سال ۱۹۹۵ میلادی لایحه‌ای به مجلس ژاپن ارائه شده برای اینکه زنان بتوانند نام خانوادگی خود را انتخاب کنند و در کارهای قانونی از همان نام استفاده کنند، اما با وجود گذشت ۲۹ سال هنوز به نتیجه نرسیده است. زنان می‌توانند با درخواست از محل کار یا کارفرما و توافق به صورت مشروط از نام خانوادگی خود که به آن شناخته و با آن بزرگ شده اند استفاده کنند، اما در مورد کارهای بانکی و امور مالی باید از نام خانوادگی شوهر که در قانون به آن شناخته می‌شوند استفاده کنند.

او در ادامه افزود در گذشته و تا قبل از جنگ جهانی دوم سیستم خانوادگی ژاپن به این صورت بود که پدر مسئولیت تصمیم گیری همه چیز را داشت، حتی ازدواج دخترانش. اما بعد از ۱۹۴۷ و تغییر قانون دختران بعد از سن ۱۸ سالگی می‌توانستند خودشان برای ازدواج خود تصمیم بگیرند. هرچند واحد خانواده همچنان به صورت جدولی باقی بود و افراد به صورت جداگانه و فردی شناسنامه ندارند. این سیستم هنوز در چین و ژاپن و تایوان برقرار است. این تغییر نقش تا دهه ۱۹۹۰ به سیستم سرمایه داری و اقتصاد ژاپن بسیار کمک کرد، چرا که به این ترتیب زنان می‌توانستند پس از ازدواج به کار بیرون خانه ادامه بدهند. تا قبل از آن مردان در بخش عمومی و بیرون خانه کار می‌کردند و نقش زنان در بخش خصوصی خانواده در کنار پدربزرگ و مادربزرگ و فرزندان تعریف می‌شد، چنانچه به گفته ایشان برنامه‌های تلویزیونی سال‌ها در حال پخش است که خانواده ایده آل ژاپنی را نمایش می‌دهد: پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ و دو یا سه فرزند. و این برنامه سالهاست با همین صورت در حال پخش است و بر عکس جامعه ژاپن تغییری نکرده است.

به گفته خانم موریتا قبل از جنگ جهانی دوم ۳۰ درصد از زنان ژاپنی بیرون خانه کار می‌کردند، اما امروز این رقم به ۷۰ درصد رسیده است. ۲۸ درصد مردان ژاپنی هرگز ازدواج نمی‌کنند، این رقم در مورد زنان ۱۷ درصد است. اما در مورد کسانی که در مشاغل رسمی شاغلند این نسبت معکوس می‌شود، به این ترتیب که ۲۴ درصد زنان و ۱۹ درصد مردان تا پایان عمر مجرد می‌مانند، در واقع زنان تمایلی به ازدواج با مردانی که حقوق کمتری می‌گیرند ندارند. چون قوانین مالی خانواده محور است، زنان و مردانی که تک نفره زندگی کرده و ازدواج نمی‌کنند برای مسائل تأمین اجتماعی و بازنشستگی دچار مشکل می‌شوند. نداشتن هویت فردی قانونی و تعریف هر فرد ذیل عنوان خانواده مشکلاتی به وجود می‌آورد، به عنوان نمونه سابقاً بیمه سلامت برای خانواده به صورت دفترچه بوده و در صورتی که دو نفر از اعضای خانواده همزمان نیاز به بستری در بیمارستان یا کارهای درمانی پیدا می‌کردند دچار مشکل می‌شدند؛ که برای حل این مشکلات امروز برای هر نفر یک کارت بیمه سلامت صادر می‌شود.

تغییر الگوی زندگی خانوادگی و اشتغال بیشتر زنان بیرون از خانه، اهمیت مسئله هویت فردی برای زنان را بیشتر نشان می‌دهد؛ بسیاری از زنانی که در سمت‌های دانشگاهی کار می‌کنند و دارای تالیفات و مقاله‌هایی هستند، نسبت به این تغییر نام معترض اند؛ چراکه به نام خانوادگی خود شناخته شده اند و در صورت تغییر این نام تمامی فعالیت‌های علمی و شغلی شأن تحت تأثیر قرار می‌گیرد. الگوی مالی خانواده از حالتی که مرد عهده دار همه هزینه‌ها باشد به حالتی تغییر کرده که زن و مرد شاغل پس از ازدواج حساب مشترکی برای خانواده دارند، و باقی حقوق در اختیار خودشان باقی می‌ماند.

در پایان نشست چند نفر از حاضران و دانشجویان پرسش‌هایی مطرح کردند، خانم موریتا در پاسخ اولین سوال که از آمار زنان معترض و فعالیت آنان و راه قانونی برای بیان این اعتراض بود گفت مجلس ژاپن هر سال نظرسنجی می کرده و نتایج امسال این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۷۰ درصد زنان ژاپنی درخواست حفظ نام خانوادگی خود پس از ازدواج را دارند. هرچند به لحاظ اجتماعی اگر زنی درخواست این را داشته باشد که نام خانوادگی خود را حفظ کند، والدین شوهر ناراحت می‌شوند؛ اما موردی بوده که زن شکایتی در دادگاه مطرح کرده و درخواست کرده که برای خود نام خانوادگی پدربزرگ و مادربزرگ مادری خود را انتخاب کند تا نامشان از میان نرود.

وی در پاسخ این پرسش که آیا شده تا به حال مردی نام خانوادگی خود را تغییر دهد؟ گفت در ۹۵ درصد موارد از نام خانوادگی شوهر استفاده می‌شود، در ۵ درصد موارد و در صورتی که خانواده زن نامدار و بزرگ و اصطلاحاً جزو اشراف باشند، شوهر نام خود را به نام خانوادگی زن تغییر می‌دهد.

کد خبر 6094260 طاهره تهرانی

دیگر خبرها

  • واکنش حجازی به ماجرای بازی پیکان و استقلال
  • حجازی: درباره بازی با پیکان بهترین تصمیم گرفته می‌شود
  • حضور آتیلا حجازی در جلسه هماهنگی بازی استقلال - ذوب آهن
  • حجازی: درباره بازی با پیکان بهترین راهکار انتخاب می‌شود
  • تغییرات در کندو؛ رویس می‌رود، کلوپ می‌آید؟
  • برای دیدار بااستقلال من تصمیم نمی‌گیرم/فوتبال همیشه غافلگیری دارد
  • نکونام قهرمانی استقلال را قطعی کرد (ویدیو)
  • ایران خودرو دوباره فوتبالی شد
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی