Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رضایی در پاسخ به این سوال که با توجه به تغییر سیاست نرخ ارز، آیا بیمه سلامت پتانسیل حمایت از بیماران را دارد، بیان کرد: سازمان بیمه سلامت در تغییر سیاست اختصاص ارز دارو از مبدا به مصرف کننده، با رعایت پیش شرط‌هایی از جمله تأمین منابع ریالی تغییر نرخ ارز و اختصاص به موقع آن به سازمان‌های بیمه‌گر، تعیین تکلیف جمعیت فاقد پوشش بیمه کشور، تدوین راهنمای بالینی تجویز داروهای مشمول یارانه ارز، کنترل مصرف داروها، تعیین سقف مصرف و اصلاح تدریجی و گام به گام، پتانسیل حمایت از بیماران را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: در طرح تغییر سیاست نرخ ارز سازمان بیمه سلامت ایران به عنوان مجری خواهد بود و سیاستگذاری میزان حمایت از اقلام دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی بر عهده وزارت بهداشت است. بنابراین بنا به سیاست اتخاذ شده میزان حمایت تعیین و اعمال می‌شود.

رضایی همچنین بیان کرد: بعد از طرح موضوع تغییر سیاست نرخ ارز، سازمان بیمه سلامت طراحی و معماری اولیه اجرای طرح را با دو پیش فرض اجرای متمرکز که سازمان بیمه سلامت عهده‌دار سرویس‌دهی مابه التفاوت صورت حساب نرخ ارز به تمامی بیمه‌شدگان کشور باشد و روش دوم اجرای غیر متمرکز که سازمان بیمه سلامت صرفاً مسئولیت خدمت دهی به بیمه‌شدگان بیمه سلامت را انجام دهد و سایر سازمان‌های بیمه‌گر نیز به بیمه‌شدگان خود سرویس‌دهی داشته باشند، طراحی شده است. بنابراین آمادگی در مرحله طراحی وجود دارد اما برای فرآیند اجرایی کار چون مقدمات و جداول پایه‌ای داده‌ها نیاز است که در حال حاضر در اختیار ما قرار ندارد؛ حدوداً سه ماه زمان نیاز است تا پروژه عملیاتی شود.

کد خبر 5460401 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی رضایی سازمان بیمه سلامت ارز دارو ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا آمار کرونا کووید 19 واکسیناسیون سرخک روزه داری اختلال اتیسم واکسن دیابت دارو رنگ بندی کرونایی ماه رمضان 1401 سازمان بیمه سلامت تغییر سیاست نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ بر اساس تماس‌های تلفنی بیمه شدگان با سامانه ۱۶۶۶ و پیگیری امور بیمه‌ای مشخص شده است که برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوءاستفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند.

این در حالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند؛ لذا، این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.

از سوی دیگر تاکید شده است که شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه ۱۶۶۶ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6094889 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • اختصاص ۳۰۰ نفر بیمه به کارگران ساختمانی در کردستان
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو