Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز استانی که  ۱۰ سال از تشکیل آن می گذرد با مشکلات عدیده ای در زمینه زیرساخت های رفاهی و خدماتی مواجه است که با جذب اعتبارات سفر رییس جمهوری می تواند در مسیر هرچه بیشتر توسعه قرار گیرد.

این استان با بیش از سه میلیون نفر جمعیت و نرخ مهاجرت بیش از۲ برابر متوسط کشور امروز دارای کمبود هایی در سرانه های بهداشتی ، آموزشی و زیر ساختی  بوده که نگاه ملی را برای حل مشکلات دراین بخش می طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که البرز جوان به واسطه نزدیکی به تهران در سایه پایتخت گم شده نیازمند توجه ملی از سوی مقام عالی اجرایی است تا بتواند با جذب اعتبارات بیشتر خود را پیدا کند.

در کنار مسوولان اجرایی  استان البرز،  این روزها به واسطه پایین بودن  سرانه های مختلف بهداشتی ،آموزشی و مشکلات ترافیکی نمایندگان مردم  استان در مجلس شورای اسلامی نیز در سطح ملی با رایزنی درصدد حل مشکلات هستند و به بیان دغدغه های خود می پردازند؛ اما از آنجایی که نباید فقط به بیان مشکلات اکتفا کرد، چشم امید این منتخبان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی نیز به سفر رییس جمهوری برای نشستی ویژه به منظور حل مشکلات است .

استان البرز دارای هفت شهرستان طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ، فردیس ، اشتهارد، چهارباغ و کرج است که به رغم مشکلات خاص خود امروز به دلیل قرار گرفتن بر سر راه ۱۵ استان کشور بارترافیکی سنگینی را متحمل شده است.

با توجه به اینکه سفر رییس جمهوری به البرز اولین سفر آیت الله رییسی در مسوولیت عالی قوه مجریه به این استان است نمایندگان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی به بیان مطالباتی پرداختند که در دولت قبل پیگیر بودند ولی به نتیجه نرسیدند.

البرز از کمبود سرانه های آموزشی و بهداشتی رنج می برد

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی یکی از مطالبات مهم  د رسفر رییس جمهور اختصاص بودجه برای بیمارستان های ناتمام در شهرهای کمالشهر و فردیس  برشمرد و گفت : مشکلات حوزه بهداشت و درمان البرز را در کمسیون بهداشت و درمان مجلس پیگیری کردیم  و خواستار اختصاص بودجه برای طرح‌های بیمارستانی نیمه تمام این استان شده ایم.

«علیرضا عباسی » خاطرنشان کرد: از سوی دیگر  البرز در بخش  سرانه های آموزشی و بهداشتی آخرین استان  کشور است و امیدواریم با اعتبارات سفر رییس جمهور بتوانیم سرانه ها را در این بخش های ارتقا دهیم .

وی یادآورشد: یکی از مشکلات استان البرزبه عنوان آخرین استان کشور آن است که از ابتدای تاسیس آن بودجه کافی در اختیارآن قرار داده نشده و با گذشت زمان مشکلات بیشترمی شود.

مشکل ترافیک البرز

عباسی درادامه به بحث ترافیکی استان البرز اشاره کرد و افزود: بخش قابل توجهی از بار ترافیکی این استان با بهره برداری و اختصاص بودجه برای بهره برداری از بزرگراه شمالی  و کمربند جنوبی استان  مرتفع می شود.

وی تاکید کرد: امیدواریم در سفر رییس جمهور با تحقق اعتبارات لازم در این زمینه نیز بتوانیم گامی موثر در جلب رضایت مردم برداریم.

ظرفیت های البرز درکنار کمبودهای آن برای توسعه دیده شود

نماینده مردم طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: شهرستان های غرب استان البرز شامل طالقان ، ساوجبلاغ ، چهارباغ و نظرآباد  با مشکلات عدیده ای دربخش کمبود امکانات بهداشتی و درمانی مواجه هستند.

«علی حدادی»  افزود: اکنون بیمارستان شهر جدید هشتگرد و بیمارستان تامین اجتماعی ساوجبلاغ به صورت نیمه کاره هستند که در صورت تامین اعتبار این مراکز تکمیل و راه اندازی خواهند شد.

وی بیان داشت: احداث بیمارستان طالقان با توجه به نبود تخت بیمارستانی در این شهرستان با ۸۵ روستا از دیگر موارد ضروری است.

حدادی افزود: احداث بیمارستان برای شهرستان چهار باغ  نیز که جمعیت قابل توجهی را در خود جای داده درسفر رییس جمهوری مورد توجه قرار  می گیرد.

وی یکی از مشکلات شهرستان های غرب استان البرز را سهمیه آب دانست و افزود: با هماهنگی وزارت نیرو درصدد آن هستیم که بخشی از سهمیه آب طالقان را برای شهرستان نظراباد که با مشکل آب شرب مواجه است اختصاص دهیم که این مهم نیز در سفر رییس جمهوری به عنوان مطالبه بیان می شود.

حدادی گفت: مشکلات فاضلاب شهری در مهدی آباد چهار باغ و احداث تصفیه خانه فاضلاب هم مورد مطالبه است.

وی ادامه داد: امروز باید از ظرفیت های موجود در استان البرز برای توسعه آن بهره برد و تغذیه مصنوعی دشت ساوجبلاغ مربوط به رودخانه کردان که کشاورزان منتظر همین بخش هستند و ۴۰ هکتار زمین تخصیص داده شده نیز درسفر رییس جمهوری پیگیری می شود.

حدادی اضافه کرد: تعریض، بهسازی جاده سهلیه درچهارباغ ، تکمیل و احداث تونل جاده هشتگرد به طالقان که ۹۰ درصد تا ۹۵ درصد کار انجام شده یکی از موارد ی است که نیاز است درسفر ریاست جمهوری به آن اشاره داشت.

این نماینده مجلس  ، تعریض جاده ترانزیت هشتگرد به کرج ،احداث  بخش روشنایی  برای جلوگیری از تصادفات را از دیگر مطالبات خود در سفر رییس جمهوری عنوان کرد و  بیان داشت: اکنون  ۴۰ کیلومتر جاده خاکی داریم که مشکلات زیادی در ترددها ایجاد کرده و درخواست اعتبار داشته ایم تا بهسازی و آسفالت شود.

وی در خصوص  پروژه های ورزش و جوانان استان البرز نیز گفت: مجموعه ورزشی پنج هزار نفری  در شهرستان  ساوجبلاغ و شهر هشتگرد نیمه تمام مانده اند که انتظار تکمیل آنها از دولت سیزدهم را داریم.

احداث سالن اختصاصی بانوان در هشتگرد، شهر چهار باغ و نظرآباد که نیاز به اعتبار است، تامین اعتبار برای کانال های کشاورزی، احداث گلخانه ها و توسعه صنعت گلخانه ای و صنایع تبدیلی از دیگر مطالباتی بود که نماینده مردم طالقان،ساوجبلاغ ،نظرآباد و چهارباغ برای سفر رییس جمهوری به استان البرز به آن اشاره داشت.

نماینده مردم شهرستان های طالقان ، ساوجبلاغ ، چهارباغ و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: احداث کتابخانه عمومی در شهرستان های چهارباغ، طالقان و شهرجدید هشتگرد  و یک  فرهنگسرا در نظرآباد از مطالبات مردمی در سفر رییس جمهوراست.

حدادی با تاکید بر توجه و بیان ظرفیت های استان البرز برای توسعه در سفر رییس جمهوری گفت: میراث فرهنگی و گردشگری استان البرز  ۲ مجموعه بزرگ گردشگری موزه ینگی امام در شهر هشتگرد و موزه ازبکی در شهرستان نظرآباد دارد.

وی افزود: با تامین اعتبارات برای این مجموعه های گردشگری می توان در بستر رونق تولید و گردشگری گام های موثری برداشت.

اتمام پروژه های سالن های ورزشی برای روستاها با تخصیص ، گازرسانی به روستاهای جامانده ، پیگیری خط انتقال گاز از بویین زهرا به کرج با ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار ، تقویت حوزه شهرک های صنعتی ،تجهیز مراکز درمانی به پزشک متخصص و تجهیزات درمانی از دیگر مطالبات نماینده مردم شهرستان های غرب استان البرز برای سفر رییس جمهوری بود.

استان البرز با جمعیتی حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خرداد ماه سال ۸۹ با هفت شهرستان تابعه از استان تهران منفک و به عنوان استان سی و یکم کشور شناخته شد.

 رییس جمهوری در قالب نوزدهمین سفر استانی هیات دولت و در سال "تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" به منظور بررسی اولویت‌های توسعه بخشی و تصمیم گیری برای رفع مشکلات مردم  فردا پنجشنبه ۱۸ فروردین ماه به استان البرز سفر می‌کند.
آیت الله سیدابراهیم رییسی پیش از این به ۱۸ استان شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه وبویراحمد، بوشهر، گیلان، گلستان، مازندران و مشهد سفر کرده است.

برچسب‌ها کرج سفر استانی سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرج سفر استانی کرج سفر استانی مجلس شورای اسلامی سفر رییس جمهور سفر رییس جمهوری نماینده مردم استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • فساد و مفسد در دولت سیزدهم تحمل نخواهد شد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید