Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@03:49:32 GMT

ثبت درخواست خوابگاه دانشگاه تربیت مدرس آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۲۸۴۹

ثبت درخواست خوابگاه دانشگاه تربیت مدرس آغاز شد

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد: حداکثر مهلت استفاده از خوابگاه در صورت واجد شرایط اسکان بودن برای مقطع کارشناسی ارشد پایان ترم چهارم تحصیلی و مقطع دکتری پایان ترم هشتم تحصیلی است و ثبت نام قابل تمدید نیست.

بر این اساس، متقاضیان واجد شرایط دریافت خوابگاه مجردی دانشگاه تربیت مدرس می‌توانند تا ظهر شنبه ۲۰ فروردین ماه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مدارک ضروری جهت ثبت نام، سند تعهد محضری است که بارگذاری آن صرفا برای دانشجویان وزرات بهداشت متقاضی خوابگاه مجردی الزامی است.

دانشگاه تربیت مدرس فهرست مدارک امتیازآور و اختیاری را گواهی ثبت اختراع از سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی ایران، گواهی نویسنده پایان‌نامه برتر دانشجویی، گواهی نویسنده کتاب برتر سال دانشجویی، گواهی تألیف کتاب، ترجمه کتاب و پذیرش یا چاپ مقاله در مجلات علمی و پژوهشی معتبر داخلی یا خارجی و ارایه و پذیرش مقاله در همایش‌های خارجی و داخلی، گواهی معدل موثر در پذیرش (معدل ۱۷به بالا) اعلام کرد.

همچنین گواهی کسب رتبه اول تا سوم در تیم‌های ملی یا دانشگاهی در مقاطع قبل، گواهی خانواده شهید، فرزند شهید، رزمنده، آزاده، فرزند آزاده، جانباز یا فرزند جانباز، گواهی فوت پدر، گواهی سرپرست خانوار، گواهی مربوط به هر گونه معلولیت یا نقص عضو، هر گونه گواهی مربوط به داشتن بیماری خاص و گواهی کمیته امداد یا سازمان بهزیستی  از دیگر مدارک امتیازآور و اختیاری برای دانشجویان مجرد این دانشگاه است.

برچسب‌ها ثبت نام دانشگاه خوابگاه دانشجو دانشگاه تربیت مدرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ثبت نام دانشگاه خوابگاه دانشجو ثبت نام دانشگاه خوابگاه دانشجو دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تربیت مدرس ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار
  • درب دانشگاه‌های ایران به روی دانشجویان معترض آمریکایی باز شد
  • حضور ۱۷ تیم باشگاهی اردبیل در جشنواره مینی والیبال