Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسنیم: ولادیمیر پوتین هشدار داد تحریم‌های غربی علیه روسیه کمبود غذا در مناطق فقیر دنیا را تشدید کرده، موج جدیدی از مهاجرت‌ها را به راه انداخته و قیمت مواد غذایی را بالاتر خواهند برد.   به‌گزارش رویترز، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه گفت روسیه باید حواسش به صادرات مواد غذایی به کشور‌های غیردوست باشد، چون تحریم‌های غربی باعث به وجود آمدن بحران غذایی و افزایش قیمت انرژی در دنیا شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تحریم‌های غربی علیه روسیه به‌خاطر حمله به اوکراین، این کشور را در آستانه شدیدترین بحران اقتصادی از ۱۹۹۱ یعنی از زمان سقوط شوروی سابق قرار داده‌است؛ بنابراین مسکو اعلام کرده تأثیرات جهانی این تحریم‌ها قابل‌توجه‌تر خواهند بود.   پوتین هشدار داد افزایش قیمت انرژی به‌همراه کمبود کود‌های شیمیایی غرب را مجبور به چاپ پول برای خرید مایحتاج خود می‌کند و باعث کمبود مواد غذایی در کشور‌های فقیرتر می‌شود.   وی در اجلاسی در مورد توسعه تولید مواد غذایی گفت: «این تحریم‌ها کمبود غذا در مناطق فقیر دنیا را تشدید کرده، موج جدیدی از مهاجرت‌ها را به راه انداخته و قیمت مواد غذایی را بالاتر خواهند برد».   پوتین ادامه داد: «در شرایط فعلی کمبود کود‌های شیمیایی در بازار جهانی غیرقابل‌اجتناب است و ما باید در مورد عرضه مواد غذایی به سایر کشور‌ها محتاط باشیم و مخصوصاً صادرات خود به کشور‌هایی که با ما دشمن هستند را کنترل کنیم».   روسیه بزرگ‌ترین صادرکننده گندم دنیاست و بیشتر صادرات آن به آفریقا و خاورمیانه می‌رود. این کشور همچنین یکی از اصلی‌ترین تولیدکنندگان کود‌های شیمیایی حاوی پتاس، فسفات و نیتروژن در دنیاست.   روسیه بیش‌از ۵۰ میلیون تن کود‌های شیمیایی در سال تولید می‌کند که ۱۳ درصد از کل تولید جهان را تشکیل می‌دهد.   طبق گفته پوتین، تحریم‌ها بر عرضه کود‌های شیمیایی از سوی روسیه و بلاروس تاثیر گذاشته و بالا رفتن قیمت گاز طبیعی تولید این کود‌ها را در غرب گران‌تر کرده‌است.   پوتین به غرب هشدار داد مسکو هر گونه تلاش برای مسدود کردن سرمایه‌های روسیه را پاسخ خواهد داد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کود های شیمیایی مواد غذایی تحریم ها کشور ها کود ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می‌کند
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • سوناک: پیروزی پوتین به قیمت امنیت تمام اروپا تمام می شود
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست