Web Analytics Made Easy - Statcounter

سام مردانی روز چهارشنبه در جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان افزود:هم‌اکنون روزانه بیش از ۸۷ تن مرغ در استان کشتار و عرضه می‌شود که این میزان جوابگوی نیاز استان است.

وی اظهار داشت: پارسال ۱۶ میلیون و ۶۸۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه ۱۸ درصد افزایش جوجه‌ریزی و تولید در سطح مرغداری‌های استان داشت و برای تامین مرغ مورد نیاز در ایام ماه مبارک رمضان نیز در اسفندماه ۱۴۰۰ یک میلیون و ۶۴۸ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برخی نابسامانی در تولید و قیمت تخم‌مرغ در سطح استان اشاره  کرد و گفت: جلسات هماهنگی با مالکان سه واحد مرغداری مرغ‌تخم‌گذار فعال در سطح استان انجام شده تا ۴.۵ تن(چهار و نیم تن) تخم مرغ مورد نیاز استان را تامین کنند.

به گفته وی، هم‌اکنون سه واحد مرغداری مرغ تخم‌گذار استان بین ۶۰تا ۹۰ درصد ظرفیت تولید دارند.

طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی تا پایان ماه رمضان ادامه دارد

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی به منظور تامین امنیت غذایی و سلامت عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۴ اسفندماه پارسال گفت: اجرای این طرح نظارتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

محمد اسدی افزود: در راستای اجرای این طرح بیش از پنج‌هزار و ۹۵۳ مورد بازدید و نظارت بهداشتی انجام شده که ۱۰۷ مورد غیربهداشتی مشاهده شد و چهار هزار ۶۲۸ کیلوگرم مواد خام دامی غیربهداشتی جمع‌آوری، ضبط و معدوم شد و در این مدت ۴۷ مورد غیربهداشتی به مراجع غذایی استان ارجاع داده است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته در ایام نوروز و برخی ماه‌ها برای تامین مرغ مورد نیاز استان با مشکل مواجه بودیم، افزود: امسال مشکل خاصی در خصوص تامین مرغ مورد نیاز مردم در سطح استان وجود نداشت.

اسدی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فرآورده‌های خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفن های ۱۵۱۲ در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.   

۲۰ واحد مرغداری در چهارمحال  وبختیاری فعال نیست 

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه در استان ۲۱۳ واحد مرغداری مجوز فعالیت دارند، گفت: ۲۰ واحد مرغداری در استان فعال نیست و ۸۰ واحد مرغداری نیز به دلیل سرمایه در گردش با ظرفیت پایین تولید دارند.

عطاءالله ابراهیمی افزود: تامین سرمایه در گردش برای واحدهای مرغداری غیرفعال یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های جهادکشاورزی همکاری سایر ارگان‌های و بنیادهای حمایتی در سطح  استان است.

وی بر توسعه خط دوم کشتارگاه‌های طیور در سطح استان تاکید کرد و گفت: با فعال شدن این خط در کشتارگاه‌های طیور می‌توان در افزایش میزان کشتار و همچنین ذخیره‌سازی طیور گام برداشت تا در مواقع نیاز و بحرانی از مرغ مازاد ذخیره شده استفاده کرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان اظهار از افزایش به سرانه مصرف مرغ ۲۵ کیلوگرم برای هر فرد در به ۳۰ کیلوگرم اشاره کرد و گفت: این افزایش سرانه مصرف به دلیل تفاوت قیمت مرغ با کوشت است.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان و جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.

برچسب‌ها کشاورزی چهارمحال وبختیاری امنیت غذایی گوشت مرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی چهارمحال وبختیاری امنیت غذایی کشاورزی چهارمحال وبختیاری امنیت غذایی گوشت مرغ چهارمحال و بختیاری مرغ مورد نیاز واحد مرغداری سطح استان جوجه ریزی انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس

معاون اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری، گفت: استان نیازمند یک هزار کلاس درس است که در قالب احداث و بازسازی، احداث می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی اسعد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: 1800 فضای آموزشی با 10 هزار کلاس درس در سطح استان وجود دارد که اداره کل نوسازی مدارس، وظیفه نوسازی و توسعه مدارس را در اختیار دارد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استان نیازمند یک هزار کلاس درس برای احداث و نوسازی است که 500 کلاس درس در قالب تخریب و نوسازی و 500 کلاس درس در قالب احداث است.

اسعد بیان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ما این است که شاخص پراکندگی وجود دارد، به دلیل اینکه به خاطر بافت اقلیمی، مدرسه‌ای با کمتر از 10 دانش‌آموز راه‌اندازی شده که باعث شده میزان سرانه فضای آموزشی بالا رود، مشکل سرانه آموزشی در بعضی نقاط سرانه سیاه است که به معنی سرانه زیر3 متر است، منظریه و شهر لردگان از جمله این سرانه‌های پایین آموزشی هستند.

وی با اشاره به استانداردسازی گرمایشی در سطح مدارس، مطرح کرد: هدف در این استانداردسازی این است که شعله مانند بخاری در مدارس وجود نداشته باشد، 8 هزار کلاس درس در سطح استان استانداردسازی گرمایشی شده‌اند که برخی در طول احداث و برخی دیگر بعد از احداث استانداردسازی گرمایشی شده‌اند، حدود 2 هزار کلاس درس همچنان استانداردسازی گرمایشی نشده‌اند.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مدارس کانکسی در سطح استان، گفت: 19 مدرسه کانکسی در سطح استان وجود داشت که احداث 10 مدرسه از آن شروع شده است، 9 مدرسه دیگر به دلیل عدم تامین زمین، هنوز شروع به احداث نشدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قدمت و آثار مشهود مانند ترک‌های دیوارها، 100 مدرسه خطرآفرین در سطح استان وجود دارد که اگر مقاوم‌سازی ممکن باشد، مقاوم‌سازی می‌شود وگرنه تخریب و بازسازی می‌شوند، عمده این 100 مدرسه از جمله تخریب و بازسازی هستند، در کنار این مدارس نیز 100 مدرسه دیگر نیاز است در سطح استان احداث شود.

علیمردان علیمردانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: مجمع از سال 78 در سطح کشور تشکیل و در استان نیز به‌صورت رسمی از سال 95 آغاز به فعالیت کرده است که در سازماندهی و جذب خیرین و کمک به دانش آموزان و احداث مدارس و غیره فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به جشنواره سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز در استان، گفت: 640 میلیارد ریال اعتبار در این جشنواره جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از آن تاکنون برای ساخت و نوسازی مدارس، محقق شده است.

محمد صفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این نشست عنوان کرد: اکنون 82 پروژه خیری در سطح استان با 70 مدرسه و 351 کلاس درس در حال اجرا و احداث است که 46 هزار متر مربع فضای آموزشی به فضاهای آموزشی اضافه می‌کند.

وی با اشاره به در دست احداث بودن 2 نمازخانه، 8 سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی، مطرح کرد: مجموع این فضاهای احداثی در استان، 58 هزار و 200 متر مربع متراژ آن است که با مشارکت خیرین در حال احداث هستند.

صفرزاده با اشاره به اینکه سرانه آموزشی کشور 8.39 متر مربع و در استان 8.25 متر مربع است، خاطرنشان کرد: بیش از 5 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فضاهایی که در سطح استان در دست احداث است، مورد نیاز است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی