Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@15:21:56 GMT

تعاونی‌های حوزه هنر در استان گلستان رونق می‌‌گیرد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۴۳۶۹

تعاونی‌های حوزه هنر در استان گلستان رونق می‌‌گیرد

گروه استان‌ها- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: توجه به مزیت‌های قومی، بومی و مذهبی استان یکی از ظرفیت‌هایی است که به خوبی می‌توانیم از این مزیت در حوزه هنر استفاده کنیم که قطعا در اقتصاد هنر نقش مستقیم خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سیدمحمد دهنوی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس حوزه هنری استان گلستان اظهار داشت: گرچه گام دومی‌های انقلاب امام‌ را ندیدند اما پای آرمان‌های امام ایستاده‌اند و ما باور داریم آینده انقلاب اسلامی آینده روشنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این باور من نیست بلکه هر زمانی که رهبری با نخبگان و اقشار مختلف مردم دیدار داشتند نقش و حضور جوانان در آینده انقلاب اسلامی را پررنگ و برجسته دانستند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان اظهار کرد: اگر به تاریخ هنر انقلاب اسلامی دقت کنیم خمیر مایه رشد و پیشرفت هنر انقلاب اسلامی را رهبری مدیریت کردند و امروز یک جریانی در حوزه هنر انقلاب زیر پرچم حوزه هنری شکل گرفته که امید انقلاب اسلامی است.

دهنوی گفت: یکی از آن عرصه‌هایی که در حوزه هنر از آن غافل شدیم اقتصاد هنر است. ما همه در یک کشتی و در یک مسیر قرار داریم و همه باید بدانیم که حوزه هنری ظرفیت فراوانی دارد و باید از این ظرفیت با قوت استفاده شود.

کانون‌های فرهنگی و هنری در دولت جدید شکوفاتر خواهند شدمیراث هنری هالیوود زیر غلتک مهندسی فرهنگی اسکار / آکادمی زیر سلطه "همجنس‌گراهای ضد خانواده"تبیین شخصیتی و دیدگاهی هنرشناختی شهید آوینی در استان فارس انجام شود

وی عنوان گرد: یکی از ویژگی‌های بچه‌های گام دوم این است یاد گرفتند که باید تیمی کار انجام دهند و باید این را به خوبی نشان دهیم. اگر قرار است یک تحول و یا جهش اتفاق بیافتد باید ما در سنگرهای مختلف با همدیگر گره بخوریم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: توجه به مزیت‌های قومی، بومی و مذهبی استان یکی از ظرفیت‌هایی است که به خوبی می‌توانیم از این مزیت در حوزه هنر استفاده کنیم که قطعا در اقتصاد هنر نقش مستقیم خواهد داشت.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های استان گلستان ظرفیت‌های فرهنگی اقوام است که افراد شاخص این اقوام به عنوان نماد هنر و پیشینه و تاریخ اقوام شناخته می‌شوند.

دهنوی اظهار کرد: رونق دادن تعاونی‌های حوزه هنر و گره زدن مسیر گرشگری با هنر انقلاب اسلامی بدون شک توسعه فعالیت‌های هنری و اقتصاد هنر را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام/581/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انقلاب اسلامی حوزه هنر اقتصاد هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • مایک لی زنبور طلایی را می‌گیرد/ تجلیل برای یک عمر دستاورد هنری
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان