Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@10:43:10 GMT

تماشای سه بازی ایران چقدر هزینه دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۴۶۵۶

تماشای سه بازی ایران چقدر هزینه دارد؟

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر می‌گوید هنوز مجوز تور جام جهانی برای آژانس‌های هواپیمایی صادر نشده است.در همین حال برخی از آژانس‌های هواپیمایی فروش تور جام جهانی را شروع کرده‌اند

به گزارش مشرق، هنوز مجوزی برای آژانس‌های مسافرتی برای فروش بلیت رقابت‌های جام جهانی صادر نشده است. با این حال برخی از آژانس‌ها از حالا برای بلیت‌فروشی و تور جام جهانی قطر دست به کار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تورهای ۵۰ میلیون تومانی تا ۱۳۷ میلیون تومانی.

حدود هشت ماه دیگر تا جام جهانی قطر مانده است. خرید بلیت برای تماشای بازی‌های جام جهانی برای ایرانیان اما چندان کار راحتی نیست. در حال حاضر فقط کسانی می‌توانند بلیت بخرند که ویزا کارت و کردیت کارت‌های بین‌المللی داشته باشند.

مرحله دوم بلیت‌فروشی فیفا از روز گذشته، ۱۶ فروردین آغاز شد. فروش بلیت جام جهانی قطر از طریق فیفا تا ساعت ۱۳:۳۰ هشتم اردیبهشت ادامه دارد.

هزینه تور جام جهانی قطر چند؟

محمد میرانی، رئیس کمسیون گردشگری و عضو هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر می‌گوید: «در صورت صدور مجوز برای تورهای جام جهانی، ایرانیان می‌توانند با ۱۰۰ میلیون تومان بازی‌های ایران را در یک تور ۱۳ روزه تماشا کنند.»

این در حالی است که در حال حاضر هم برخی آژانس‌های هواپیمایی، تورهای جام جهانی قطر را پیش‌فروش می‌کنند. هزینه آن هم بستگی به تعداد بازی مورد نظر و تور دارد.

مسئول فروش یکی از این آژانس‌ها می‌گوید: «تور سه روزه، هفت روزه و ۱۱ روزه برای جام جهانی قطر داریم. هزینه تور سه روزه، دو هزار و ۸۰۰ دلار، هفت روزه سه هزار و ۸۰۰ دلار و تور جام جهانی ۱۱ روزه چهار هزار و ۸۰۰ دلار می‌شود.»

به عبارتی با نرخ فعلی دلار، تور سه روزه حدود ۷۹ میلیون تومان، تور هفت روزه ۱۰۸ میلیون تومان و تور ۱۱ روزه حدود ۱۳۷ میلیون تومان می‌شود.

او می‌گوید: «برای اطمینان خاطر خریدار تور، قرارداد هم می‌بندیم. البته نصف هزینه تور زمان قرارداد باید پرداخت شود. تور جام جهانی قطر هم شامل پرواز، هتل، بلیت، ترانسفر می‌شود. از هتل تا استادیوم نیز بر عهده ماست. هتل‌های تور نیز چهار ستاره هستند.»

یکی دیگر از آژانس‌های هواپیمایی، می‌گوید تور جام جهانی را ۵۰ میلیون تومان می‌فروشد. برخی از آژانس‌ها نیز با وجود تبلیغات در سایت‌ها می‌گویند: «هنوز مجوز نگرفته‌ایم اما اسم شما در لیست ثبت می‌شود و در اولین فرصت برای تور جام جهانی شما را خبردار می‌کنیم.»

مجوز برای تور جام جهانی صادر نشده

میرانی اما درباره فروش تور جام جهانی هشدار می‌دهد و می‌گوید: «تاکنون هیچ شرکت و آژانس هواپیمایی ایرانی حق فروش بلیت و تور جهانی را نگرفته است. تنها افرادی موفق به ثبت‌نام بلیت بازی‌ها شدند که پیش‌تر از طریق سایت فیفا اقدام کردند.»

عضو هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر به تجارت‌نیوز ادامه می‌دهد: «هزینه خرید بلیت سه بازی ایران از طریق فیفا برای ایرانیان در جایگاه متوسط، حدود ۲۰ میلیون تومان می‌شود. البته آنها که کارت بانکی بین‌المللی دارند امکان خرید بلیت از فیفا را دارند.»

هزینه تماشای سه بازی ایران از طریق فیفا

او می‌گوید: «هزینه بلیت بستگی به جایگاه صندلی دارد. بلیت سه بازی از سطح  یک حدود چهار میلیون تومان و در جایگاه ویژه حدود ۷۰ میلیون تومان می‌شود.»

اما علاقمندان به تماشای حضوری فوتبال علاوه بر بلیت، باید هزینه پرواز، هتل و… را نیز در نظر بگیرند. میرانی در این مورد می‌گوید: «اگر ایرانیان از طریق خرید مستقیم بلیت از فیفا اقدام کنند، با هتل، پرواز و سایر خدمات حدود ۱۷۰ میلیون تومان باید هزینه کنند.»

به عبارتی یعنی بیش از ۴۰ برابر حداقل دستمزد ۱۴۰۱. هزینه‌ای که برای برخی از علاقمندان به فوتبال قابل پرداخت نیست و تماشای حضوری بازی‌های جام جهانی برای آنها رویایی است دست نیافتنی. (حداقل دستمزد ۱۴۰۱، چهار میلیون و ۱۷۹ هزار تومان)

رئیس کمسیون گردشگری و عضو هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر می‌گوید با صدور مجوز تور جام جهانی برای آژانس‌های هواپیمایی این هزینه برای علاقمندان به فوتبال حدود ۱۰۰ میلیون تومان می‌شود.

منبع: تجارت نیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تیم ملی فوتبال ایران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر آژانس های هواپیمایی میلیون تومان می شود جام جهانی تور جام جهانی جام جهانی قطر آژانس ها سه بازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد

اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، به معادل ۵ میلیارد بشکه نفت کاهش و همزمان، هزینه‌های اکتشاف نزدیک به دو برابر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) که توسط خبرگزاری آنادولو نقل شده است، نشان می‌دهد ۶۰ درصد از پنج میلیارد بشکه، اکتشاف نفتی جدید و مابقی آن، اکتشافات گازی بوده است.

این پنج میلیارد بشکه در مقایسه با معادل ۱۰.۵ میلیارد بشکه نفت اکتشاف شده در سال ۲۰۲۲، کاهش نشان می‌دهد و استدلال‌های اوپک را تائید می‌کند که با وجود رشد تقاضا، صنعت نفت و گاز به میزان کافی در تولید، سرمایه گذاری نمی‌کند. اوپک، علت این روند را دلسردی سرمایه‌گذاری از مواضع آژانس‌های پیش‌بینی‌کننده و دولت‌های حامی گذار انرژی، می‌داند.

مشکل هزینه هم احتمالا در کاهش نرخ سرمایه گذاری موثر بوده است. مجمع کشورهای صادرکننده گاز گزارش کرد هزینه اکتشاف معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۳ برای گاز طبیعی، به ۵.۳۰ دلار در مقایسه با ۲.۶۰ دلار در سال ۲۰۲۲، افزایش یافت.

طبق گزارش  این گروه، هزینه‌های اکتشاف برای نفت هم به طور قابل توجهی افزایش یافته و از ۳.۵۰ دلار معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۲، به ۸.۸۰ دلار معادل هر بشکه نفت صعود کرده است که می‌تواند به دلیل انجام بیشتر اکتشافات جدید در بلوک‌های فراساحلی در آب‌های عمیق باشد.

اطلاعات مجمع کشورهای صادرکننده گاز نشان می‌دهد ۴۱ درصد از اکتشافات جدید در سال میلادی گذشته، در آب‌های فوق عمیق و ۳۰ درصد دیگر در قسمت آب‌های عمیق انجام شده است.

از نظر توزیع جغرافیایی اکتشافات جدید، بزرگترین بخش از اکتشافات جدید در سال ۲۰۲۳، در آسیا با ۳۲ درصد انجام شد و پس از آن آمریکای لاتین (۲۱ درصد) در جایگاه دوم و اروپا و آفریقا هر کدام با ۱۱ درصد، مشترکا در رتبه سوم قرار گرفتند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، افزایش هزینه‌های اکتشاف و چالش‌های موجود در یافتن منابع جدید نفت و گاز، ممکن است باعث کاهش رشد سرمایه‌گذاری در این بخش شود و نگرانی‌هایی را که اکنون به طور منظم توسط اوپک از کسری ساختاری در حال ظهور در بازارهای نفت ابراز می‌شود، تشدید کند، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان در مسیر رشد قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لئو مسی مهمان ویژه NBA شد (عکس)
  • لیونل مسی و دوستانش در اینتر میامی، تماشاگران ویژه بازی هیت - سلتیکس / عکس
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • ستاره پی‌اس‌جی: رونالدو من را دیوانه خودش کرد
  • فابرگاس: رم - لورکوزن، دیداری است که تماشای آن را نباید از دست داد
  • سعید دقیقی: 100 میلیارد از جیب مردم قزوین برای خرید پرسپولیس رفته است؛ شهرداری برای شمس آذر هزینه کند!
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟