Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی فیروزجایی پیش ازظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به دستور رئیس جمهور برای تبدیل منطقه ویژه تجاری امیرآباد مازندران به عنوان دروازه صادرات محصولات کشاورزی آن را راهکار مهندسی برای احیای توان اقتصادی کشور دانست و افزود: رئیس جمهور در بازدید از بندر امیرآباد برافزایش قابلیت‌های تجاری بندر امیر آباد تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به مزیت‌های اقتصادی بندر امیر آباد یادآور شد: این بندر در مسیر کریدور شمال - جنوب از توانایی بالایی در ارتقا قابلیت‌های اقتصادی کشور برخوردار است.

این مسئول پارلمانی با اظهار اینکه در شرایط نوین منطقه‌ای باید به سمت مزیت‌های کلان اقتصادی پیش برویم افزود: راهبرد توسعه تجارت منطقه‌ای با همسایگان در دولت جدید کلید خورد.

کریمی فیروزجایی با اشاره به تولید سالانه بیش از هشت میلیون تن محصولات کشاورزی در مازندران خاطر نشان کرد: تنوع بخشی به تولیدات با هدف صادرات باید بعنوان سیاست کلیدی دولت در بخش کشاورزی باشد.

وی همچنین به تولید سالانه دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در مازندران اشاره و تصریح کرد: مازندران با بهره مندی از قابلیت جهش ۳۰ درصدی افزایش تولید محصول مرکبات باید به پایانه بزرگ صادرات مرکبات کشور تبدیل شود.

نماینده بابل با انتقاد از فقدان سیاست مناسب حمایتی در قبال باغداران گفت: متأسفانه سال گذشته ۵۰۰ هزار تن محصول مرکبات روی دست باغداران مازندرانی مانده است.

عضو خانه ملت با اشاره به راه اندازی صندوق‌های توسعه استانی در کشور افزود: با ایجاد این صندوق توازن بودجه‌ای در هزینه کرد منابع در استان‌ها فراهم خواهد شد.

این نماینده مجلس با تاکید برنقش مردم در اهداف توسعه اقتصادی گفت: اثر بخشی نقش عاملان اقتصادی در توسعه کشور نیازمند برنامه‌های حمایتی و متناسب سازی سیاستگذاری مربوطه است.

نماینده مردم بابل از برنامه دولت ومجلس برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی در سال جدید خبر داد و افزود: تحقق این مهم در گرو جهاد عظیم بخش‌های اقتصادی با تنوع دانش بنیانی است و ساختار اقتصادی کشور برای جهش تولید و اشتغال‌زایی باید در مسیر پیشرفت دانش بنیانی بهینه سازی شود.

کد خبر 5460721

منبع: مهر

کلیدواژه: علی کریمی مجمع نمایندگان مازندران تجارت بوشهر ویروس کرونا ماه رمضان 1401 کرمانشاه ماه مبارك رمضان خراسان رضوی آمار کرونا مشهد بازگشایی مدارس گردشگری مسافران نوروزی روز طبیعت خطبه های نماز جمعه سفرهای نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس در مورد رتبه دوم ایران در بحث رشد اقتصادی در بین ۲۰کشور برتر دنیا از لحاظ رشد اقتصادی ، گفت: در سال اول دولت تراز تجاری مثبتی داشتیم چهار میلیارد دلار ارزاوری برای کشور داشتیم که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی دولت بود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: دیپلماسی منطقه ای و اقتصادی دولت یکی از برنامه های دولت بود که اقدامات  مثبتی در این زمینه انجام شد. پیوستن به قراردادهای  منطقه ای مثل بریکس، شانگهای و اوراسیا تاثیر مثبتی بر تقویت ارتباطات تجاری ما داشته است که باید تقویت شود چرا که قطعا در آینده اثرات مثبت خودش را بیشتر از زمان فعلی دارد. به کارگیری سیاست های فعال و هوشمندانه در بازار جهانی انرژی رویکرد بسیار مثبتی بوده است که ما انجام دادیم و توسعه تجارت انرژی ایران با پیگیری صدور خدمات فنی و مهندسی و توان دانش بنیان کشور در جهت بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده در کنار عضویت در بریکس و پیوستن به پیمان شانگهای زمینه ساز اصلی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته شده است و امسال باید با مشارکت مستقیم مردم در جهش تولید نفت و گاز، این رویکرد تداوم داشته باشد.

محبی بیان کرد: پیوستن ما به بریکس و شانگهای تغییرات اساسی در اقتصادمان بوجود آورده است اما باید این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد و تبدیل به ارتباطات رسمی طرفینی شود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: رشد ما در بحث فروش نفت گاز، صدور خدمات فنی و مهندسی و بازسازی پالایشگاههای نیمه فعال کشورهای همراه و همسو با ما بسیا خوب بوده است و عمده رشد اقتصادی مان نیز از همین حوزه ها حاصل شده است.

محبی خاطر نشان کرد: دولت زمینه ها را فراهم کرده است  که رشد اقتصادی بهتری را تجربه کنیم تا عقب افتادگی هایمان در دهه های گذشته را نیز جبران کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟