Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@06:43:46 GMT

شناخت بیشتر دستگاه اکسیژن ساز

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۵۷۹۲

شناخت بیشتر دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز

با توجه به افزایش آلودگی‌ها و سایر عوامل، هر روزه بر تعداد بیماران تنفسی افزوده می‌شود. این بیماران نیاز مبرمی به استفاده از دستگاه‌های اکسیژن ساز دارند. برای افراد دارای بیماری تنفسی، این دستگاه بسیار کاربردی و ضروری می‌باشد. این دستگاه، اکسیژن محیط را دریافت و تبدیل به اکسیژن غلیظ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکسیژنی که از دستگاه اکسیژن ساز خارج می‌شود، بسیار خالص بوده در حدی که به عنوان اکسیژن پزشکی از آن نام می‌برند.

 استفاده از اکسیژن سازها مزایای بسیاری دارد. از جمله این مزایا عبارتند از:

اکسیژن رسانی مداوم و ایجاد آرامش خاطر در بیمار ارائه اکسیژن خالص و بهداشتی بهبود و تقویت عملکرد ریه پیشگیری از تنش و استرس مقابله با انواع مشکلات و بیماری‌های ریوی ارائه اکسیژن خشک و مرطوب سهولت در جابه‌جایی دستگاه

از جمله قطعات و اجزای تشکیل دهنده این دستگاه عبارتند از:

فیلترها شیر برقی کمپرسور هوا فلومتر مخزن اکسیژن لیوان مرطوب کننده سیلندرهای زئولیت

انواع دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه‌های اکسیژن ساز دارای انواع مختلفی هستند. برخی از این دستگاه‌ها عبارتند از:

 اکسیژن ساز ثابت: استفاده غالب از اکسیژن سازهای نوع ثابت، مربوط به استفاده خانگی می‌باشد. دستگاه اکسیژن ساز خانگی دارای این قابلیت است که هم به طور مداوم و هم به طور پالسی، اکسیژن تولید کند. منظور از تولید پالسی اکسیژن، این است که در فواصل زمانی تعیین شده میزان مشخصی از اکسیژن تولید شود. درست است که این دستگاه ثابت می‌باشد اما به کمک چرخ‌هایی که در ناحیه زیرین این دستگاه تعبیه شده است امکان جابجایی آن وجود دارد. اما باید بدانید این قابلیت جابجایی به سهولت نوع قابل حمل این دستگاه نیست.

شرکت زیست تجهیز دانش پویا با استفاده از زبده‌ترین متخصصین کشور، در زمینه طراحی و تولید تجهیزات مختلف پزشکی فعالیت می‌نماید. در این راستا از دانش و فناوری‌های روز دنیا بهره گرفته و محصولات با کیفیت بسیار بالا و در عین حال قیمت مناسب، تولید می‌کند.

یکی از محصولات فوق العاده این شرکت، دستگاه اکسیژن ساز خانگی است که جایگزین مناسبی برای کپسول‌های اکسیژن می‌باشد.

 اکسیژن ساز قابل حمل: این نوع از دستگاه اکسیژن ساز در مقایسه با نوع ثابت، دارای ابعاد کوچک‌تری است. همینطور وزن نوع قابل حمل، کمتر است و علاوه بر برق با باتری نیز کار می‌کند. یکی از ویژگی‌های خوب این دستگاه این است که به کمک سنسورهایی که در دستگاه وجود دارد، دم و بازدم بیمار قابل تشخیص می‌باشد در نتیجه تولید اکسیژن، هدفمند می‌باشد.  در زمان دم بیمار، اکسیژن تولید و در زمان بازدم قطع می‌گردد.

معرفی دو دستگاه کاربردی جهت تنفس بهتر

در ادامه به معرفی دستگاه‌های بای پپ و سی پپ می‌پردازیم. این دو دستگاه به کمک افرادی که دارای مشکلات تنفسی هستند آمده تا زندگی راحت‌تری داشته باشند. عملکرد دستگاه CPAP، بدین شکل است که با فشرده کردن هوای محیط و انتقال این هوای فشرده به کمک لوله‌ به ماسک تنفسی فرد، باعث می‌شود که  این اکسیژن منتقل به ریه فرد شود و تنفس راحتی داشته باشد. دستگاه بای پپ نیز دارای عملکرد مشابه‌ای با سی پپ است. بین این دو دستگاه تفاوتی وجود دارد. دستگاه سی پپ، تامین کننده فشار دم است اما دستگاه بای پپ تامین کننده هر دو فشار دم و بازدم می‌باشد.

خوب است تفاوت بین این دو دستگاه را با دستگاه اکسیژن ساز نیز بدانید. تفاوت اصلی که وجود دارد این است که این دو دستگاه تامین کننده فشار هوا هستند و افزایش دهنده میزان اکسیژن هوا نیستند. اما دستگاه اکسیژن ساز، میزان اکسیژن خالصی که ارائه می‌دهد بیشتر از اکسیژن هوا است.

شرکت زیست تجهیز دانش پویا در توسعه، طراحی، ساخت و تأمین مالی پروژه های تجهیزات پزشکی در ایران پیشرو است. اطمینان اینکه می توانید از تجهیزات تولیدی این شرکت استفاده کنید برای شما لذت بخش و دلنشین خواهد بود. برای آشنایی بیشتر با محصولات این شرکت می‌توانید به سایت https://oxygenplus.ir مراجعه کنند .

کد خبر 1619023

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دستگاه اکسیژن ساز دو دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض نامشخص قلیان اکسیژن

عرضه «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در این روز‌ها تبدیل شده، موضوعی که ظاهرا طرحی مطالعاتی از سوی وزارت بهداشت به منظور جایگزینی قلیان اکسیژن با قلیان دخانی است.

هرچند بنابر اظهار دکتر غلامرضا حیدری، مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن»؛ این دستگاه هنوز تایید نهایی را نگرفته و نتایج مطالعات، ملاک تصمیم‌گیری درباره آن خواهد بود، اما این طرح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و متخصصان بویژه نسبت به آنچه که «گاز خنده» (اکسید نیتروژن) نام دارد، هشدار داده‌اند و از بابت سوءمصرف و تاثیرات مخرب آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در همین راستا دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، درباره طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن می‌گوید: قلیان‌ها محل رشد میکروب و قارچ‌ها هستند و هر پک سبب می‌شود مقدار زیادی قارچ و میکروب به قفسه صدری وارد شود. در همین راستا هم ورود هرگونه جسم یا ماده خارجی به ریه سبب آزار و اذیت می‌شود. 

وی با بیان اینکه ورود هرگونه ماده شیمیایی به بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود، افزود: هر ترکیبی از مواد شیمیایی که از طریق سیگار، قلیان و حتی هوای آلوده وارد بدن می‌شود، ممکن است در آینده موجب سرطان یا سایر بیماری‌ها شود. معتقدم، وزارت بهداشت نباید به موضوع طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن ورود داشته باشد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی درباره استفاده از نمونه انسانی در طرح‌های مطالعاتی گفت: هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

خسرونیا گفت: هنگامی که نسبت به انجام یک طرح تحقیقاتی اقدام می‌کنیم باید اخلاق پزشکی را در کانون توجه قرار دهیم. عوارض استفاده از قلیان اکسیژن هنوز مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که عوارض ناشی از استعمال این قلیان طی یک ماه یا حتی چند سال آینده بروز کند. با توجه به اینکه عوارض استفاده از این قلیان نامشخص است اجرای این طرح مطالعاتی در ۱۰ استان یک کار اشتباه است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • جراح ماهی ؛ از جالب ترین شگفتی های خلقت با 30 سال عمر (+عکس)
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • آیا همه خون‌ها قرمز هستند؟
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن