Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از میزان، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا فرماندهی انتظامی کشور گفت: با رصد و پایش شبکه‌های فضای مجازی مشخص شد عده‌ای از افراد که از تعداد قابل توجهی مخاطب در صفحات خود برخوردار هستند، نسبت به رعایت شئونات ماه مبارک رمضان و امتناع از خوردن و آشامیدن در هنگام روزه‌داری بی توجهی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بررسی‌ها مشخص شد که این افراد با ساخت و نشر کلیپ‌ها و تصاویری از روزه‌خواری قصد حرمت‌شکنی ماه مبارک را دارند.

معاون اجتماعی پلیس فتا فرماندهی انتظامی کشور با اشاره به لزوم افزایش سطح هوشیاری و آگاهی کاربران در این رابطه تصریح کرد: شوق دیده شدن و درآمدزایی به هر شکلی باعث شده تا این دست افراد به اقدامات هنجارشکنانه و ساختارشکنانه دست زده تا بتوانند مخاطبان بیشتری را جذب کنند و بسیاری از بلاگرها برای اینکه بتوانند تعداد دنبال‌کنندگان خود را افزایش بدهند با فریبکاری خانه‌ها و ماشین‌های ساعتی اجاره می‌کنند تا بتوانند مخاطبان خود را از این طریق جذب کنند.
وی افزود: سطح بالای استقبال کاربران از فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی می‌تواند در تغییر فرهنگ اثربخش بوده و به منظور حفظ و حرمت فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی از تمامی کاربران فضای مجازی می‌خواهیم تا با حفظ سنت‌ها و مناسبت‌های مذهبی از هرگونه تابو شکنی و رفتارهای خلاف شئونات پرهیز کنند.

سرهنگ پاشایی اظهار کرد: از شهروندانی که از تعداد مخاطب بالایی در شبکه‌های اجتماعی برخوردار هستند درخواست داریم با توجه به فضای اقتصادی امروز جامعه که ممکن است برای برخی افراد مایحتاج اولیه زندگی نیز به سختی انجام پذیرد، از انتشار تصاویر و کلیپ‌هایی حاوی مصرف|‌گرایی و ترویج زندگی‌های لاکچری پرهیز کنند.
 

کد خبر 668091 برچسب‌ها پلیس فتا ماه رمضان اینترنت - اینستاگرام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس فتا ماه رمضان اینترنت اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۵۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • دستگیری عوامل نزاع خیابانی در میاندوآب
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر