Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@07:38:20 GMT

هفته هنرانقلاب اسلامی ۱۳۰ برنامه در فارس اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۶۴۲۷

هفته هنرانقلاب اسلامی ۱۳۰ برنامه در فارس اجرا می‌شود

ایسنا/فارس رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس از پیش‌بینی و اجرای ۱۳۰ برنامه فرهنگی و هنری با هدف بزرگداشت هفته هنر انقلاب اسلامی در این استان خبر داد.

وحید نمازی چهارشنبه ۱۷ فروردین در یک کنفرانس خبری که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، برگزار شد، با یادآوری اینکه این هفته به نام و یاد سید شهیدان اهل قلم، هفته هنر انقلاب اسلامی نام گرفته است، شهید آوینی را اهل علم و عمل دانست و افزود: آوینی نوع نگاه هنری انقلاب را با یک نگاه نوین ارائه می‌کند و این هفته پاسداشت مکتب و هنر انقلابی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه هنری استان فارس همچنین با تاکید بر اینکه فلسفه هفته هنر انقلاب اسلامی، معرفی داشته‌ها و دستاوردها در عرصه هنر انقلاب اسلامی است، گفت: داشته هنر انقلاب ما با داشته‌های قبلی از لحاظ فرم و مفهوم اصلا قابل قیاس نیست.

نمازی همچنین با بیان اینکه هنر انقلاب یک هنر دغدغه‌مند شد و حرف مردم است، پیوند هنر و رسانه را یک پیوند خوب دانست و عنوان کرد: هنر می‌تواند نقش کامل در حوزه رسانه داشته باشد و  نمازی گفت: او گفت: ی مبتنی بر زیست بوم هنری و فرهنگی استان است.

او از تشکیل ستاد هفته هنر در استان‌ها خبر داد و گفت: امسال نهمین سالی است که این هفته هنر انقلاب برگزار می‌شود و دستگاه‌های فرهنگی به خوبی وارد میدان شدند و بسیج هنرمندان هم به عنوان جانشین ستاد فعالیت خوبی انجام می‌دهد.

رئیس حوزه هنری فارس همچنین با بیان اینکه رویکرد جدید حوزه هنری که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته، در پرچم داری هنر انقلاب اسلامی است، ادامه داد: هنر مبتنی بر زیست بوم باید تلاش برای توسعه مخاطب داشته باشد که در یک جمع محدود نشود.

به گفته نمازی، رویکردهای اصلی هفته هنر انقلاب با همین شرایط برگزار می‌شود که مهمترین محور آن تبیین گفتمان مکتب هنر انقلاب است و محور دوم هم به معرفی مصادیق هنر انقلاب برای نخبگان جامعه اختصاص داده شده است.

او خاطرنشان کرد: ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه به مناسبت سالروز شهادت شهید آوینی تحت عنوان هفته هنر انقلاب اسلامی نام گرفته است و ۱۳۰ برنامه فرهنگی و هنری همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی در فارس اجرا می‌شود.

رئیس حوزه هنری فارس به تشریح این ویژه برنامه‌ها پرداخت و گفت: در ۱۰ نقطه از شهرستان‌های فارس که بدون سینما هستند برنامه فرهنگی هنری و فیلم «موقعیت مهدی» را اکران خواهیم کرد.

نمازی با بیان اینکه امسال شاهد معرفی چهره سال انقلاب اسلامی خواهیم بود، افزود: تاکنون ۶ نامزد برای معرفی این چهره سال  انتخاب شده که شهید شاخص «مهدی اثنی عشری» را به عنوان شهید شاخص سال  معرفی خواهد شد.

او گفت: پایان هفته جاری آیین افتتاح هفته هنر انقلاب اسلامی را خواهیم داشت و سالگرد شهادت شهدای رهپویان وصال هم برگزار می‌شود.

رئیس حوزه هنری فارس همچنین از نصب سردیس «شهید آوینی» در یکی از ایستگاه‌های مترو شیراز خبر داد و افزود: اکران عمومی «موقعیت مهدی» را با حضور عوامل و فرزند شهید خواهیم داشت.

نمازی گفت: ۴۰ عنوان برنامه تخصصی، ۸۰ عنوان هم توسط دستگاه‌های اجرایی و ۱۰ برنامه عمومی برگزار می‌شود و در مجموع بیش از ۱۳۰ عنوان برنامه برای هفته هنر انقلاب اسلامی در نظر گرفته شده که در تمام شهرستان‌ها هم این برنامه‌ها اجرا می‌شود.

او با بیان اینکه نوع و تنوع فعالیت‌ها در حوزه هنری بسیار زیاد است، گفت: اگرچه یکی از مباحث‌ها سینماها و زیرساخت‌هاست اما حوزه هنری هنوز زیرساخت‌های اولیه تاریخ فرهنگی و هنری را ندارد.

رئیس حوزه هنری فارس همچنین از تهیه سند زیست بوم فرهنگی هنری فارس خبر داد و گفت: فارس پایتخت فرهنگ و هنر جهان اسلام است و به فرمایش مقام معظم رهبری استان در قله است.

نمازی گفت: نقشه تحولی سه ساله آینده حوزه هنری هم طراحی شده و در سال ۱۴۰۱ گام نخست آن آغاز می‌شود.

او از مصوب شدن طرح جامع سینماهای فارس خبر داد و گفت: وضعیت سینماهای مرکز استان به بهبودی می‌رسد و سینما «پرسیا» و سینما «پیام» به پردیس سینمایی با هفت سالن به همراه کافه کتاب بدل می‌شوند اما فعلا دچار مشکلاتی شده و پس از شروع مجدد پروژه، می‌توان سه چهار ماهه آن را افتتاح کرد.

نمازی گفت: سینما «سعدی» هم به یک پروژه با ۱۰ سالن تبدیل می‌شود و در کازرون هم یک پردیس با چهار سالن راه‌اندازی می‌شود.اولین پردیس سینمایی در نی‌ریز نیز راه‌اندازی خواهد شد.

او گفت: شان مردم شیراز کمبود سینما نیست و در حالی‌که سرانه سینما در دهه ۵۰ در شیراز به ازای هر ۳۰ نفر یک صندلی بود اما امروز به همراه بخش خصوصی به ازای هر ۹۹۰ نفر، یک صندلی وجود دارد.

نمازی با تاکید بر اینکه نمی‌خواهیم تمام سینماها در یک نقطه از شهر شیراز و در بلوار زند متمرکز باشد، گفت: در حال حاضر ۱۷ سالن سینما در مرکز شهر وجود دارد و ۱۱ مورد تخریب و از بین رفته و یا تغییر کاربری داده‌اند و ۷ سینما در اختیار حوزه هنری است.

رئیس حوزه هنری فارس گفت: سینما «حافظ» نیز تغییر کاربری داده و در حال واگذاری است و از واگذاری آن مابقی پردیس‌ها ساماندهی می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حوزه هنری فارس مترو شیراز فیلم موقعیت مهدی شهيد آويني بسيج هفته هنر انقلاب اسلامی رئیس حوزه هنری فارس فارس همچنین نمازی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ برنامه در فارس طی دهه کرامت اجرا می‌شود

ایسنا/فارس نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور امروز، ۸ اردیبهشت در تالار اجتماعات شهید آیت‌الله دستغیب حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار و برنامه‌های مربوط به این دهه در سراسر کشور تشریح شد.

در این نشست ابتدا معاون‌ فرهنگی حرم مطهر شاهچراغ(ع) به بیان برنامه‌های تدارک دیده شده برای دهه کرامت پرداخت و گفت: از روز قبل از ولادت حضرت معصومه(س) با برگزاری مراسم پیاده‌روی دختران از بقعه ام احمد به سمت حرم مطهر شاهچراغ(ع) برنامه‌ها را آغاز خواهیم کرد و در بعد از ظهر روز بیستم اردیبهشت‌ماه نیز تجمع دختران فاطمی را در حرم مطهر شاهچراغ(ع) خواهیم داشت.

حجت‌الله طلایی افزود: برنامه غبارروبی توسط خدام از برنامه‌های ویژه‌ای است که هر ساله به مناسبت روز بزرگداشت احمدبن موسی کاظم (ع) برگزار می‌شود و در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت نیز برنامه‌هایی با حضور کارکنان دولتی لشگری و کشوری و راهپیمایی با محوریت امام جمعه شیراز به مناسبت سالروز ولادت حضرت امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس نیز با بیان اینکه جلسه اول ستاد دهه کرامت هفته گذشته با حضور نمایندگان تمامی دستگاه‌های عضو برگزار و برنامه‌ها پیش‌بینی و ابلاغ شده است، گفت: شیوه‌نامه برگزاری دهه کرامت و برنامه‌های پیشنهادی هر دستگاه، در همان جلسه تفکیک شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان افزود: بیش از یک‌هزار برنامه در نقاط مختلف استان به مناسبت دهه کرامت برگزار خواهد شد و در شیراز چند جشن محوری بزرگ با مدیرتی قرارگاه فرهنگ بسیج و سپاه برگزار می‌شود.

برگزاری جشن برادرخواهری و برپایی پاتوق‌های دخترانه در ۱۰ نقطه شهر و همچنین برنامه‌های تشویقی برای سربازان، از جمله مرخصی تشویقی، تقدیر از دختران نخبه در محیط ادارات، آذین‌بندی شهر به مناسبت دهه کرامت، برگزاری محافل قرآنی، شب شعر، اردوهای سیاحتی زیارتی به مشهد و قم، برگزاری مراسم‌های ختم صلوات، ارائه کمک‌های معیشتی به نیازمندان از جمله برنامه‌هایی است که به گفته حجت‌الاسلام ملک‌مکان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) نیز از برگزاری بزرگترین اجتماع دختران کشور در روز ۲۰ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

حجت‌الاسلام سیداحمد مشرف  همچنین گفت: با تدابیری که اندیشیده شد، دبیرخانه دائمی ستاد ملی تکریم دختران در حرم حضرت معصومه(س) از ابتدای دهه کرامت و به منظور برگزاری ویژه برنامه‌های تکریم دختران و بانوان تشکیل می‌شود.

همچنین مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری دو ویژه برنامه در دهه کرامت خبر داد و گفت: نخستین برنامه، اختتامیه کنگره بین‌المللی حضرت علی‌ ابن محمد باقر(ع) است که در مشهد اردهال برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدکاظم موسوی متقی در خصوص برنامه دوم نیز گفت: اختتامیه جشنواره قرآنی کشور در استادیوم شهید شیرودی و با حضور چند هزار نفر از قاریان کل کشور برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی سپاه فجر فارس نیز با بیان اینکه رویکرد سپاه و بسیج در طول سال این است که هر روز، دهه کرامت باشد، گفت: مجموعه سپاه و بسیج در هر پنج ناحیه شهر شیراز فعال است و در ۴٠ نقطه شهر، تدارک برپایی جشن دیده شده است.

محمد رنجبر با بیان اینکه در برگزاری جشن‌ها، دو بحث حجاب و فرزندآوری نیز مد نظر ماست، همچنین از برگزاری یک جشن بزرگ در سالن ورزشی شهید دستغیب شیراز با همکاری تمام دستگاه‌ها خبر داد.

‌رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز با بیان اینکه شکوه تمدن ایران اسلامی به واسطه مجاهدت و حضور فرزندان امامان معصوم و امام رضا(ع) در کشور ماست، گفت: دهه کرامت بهانه‌ای است برای بیشتر از ولایت گفتن و بیشتر از مکتب اهل بیت(ع) حرف زدن.

حجت‌الاسلام والمسلمین کمال‌الدین خداداده افزود: در روز دختر به‌عنوان آغازین روز دهه کرامت، اگر بتوانیم دختران سرزمینمان را با وجود مبارک حضرت فاطمه معصومه(س) آشنا کنیم، وظیفه اصلی‌مان را انجام داده‌ایم.

وی با تاکید بر اهمیتِ نشان دادن جایگاه زن در تاریخ و تمدن ایران، گفت: امروز برخی‌ها می‌خواهند به دختران ما اینطور القا کنند که شما در جامعه ایران ارزشی ندارید، اما تاریخ گواهی می‌دهد که نه امروز، بلکه آن زمانی که در غرب هیچ حقی برای زن قائل نبود، ایران و اسلام به دختران و زنان بهای بسیاری می‌داد و اگر این نگاه در جامعه ما ترویج شود، بسیاری از مسائل ما حل خواهد شد.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) نیز با بیان اینکه ساختار دهه کرامت، فرصتی برای انجام کارهای فرهنگی است، گفت: باید با آمادگی کامل و با بهره‌مندی از ظرفیت تمام دستگاه‌های متولی، از این فرصت استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری همچنین به ضرورت فضاسازی مناسب برای برگزاری هرچه مفیدتر دهه کرامت اشاره کرد و گفت: اگر فضای حاکم بر یک شهر، دست تفکر انقلابی و اسلامی باشد، کارهای آن شهر در همان مسیر پیش می‌رود و کارها آسان خواهد شد.

وی با بیان اینکه در ماه‌های رمضان و محرم به دلیل فضاسازی درست، دزدی و گناه کم می‌شود، گفت: باید همه متولیان امر در فضاسازی مناسب همت کنند. به‌خصوص شهرداری‌ها در ایجاد فضای مناسب نقش برجسته‌ای دارند و در کنار آن، مساجد و کانون‌های فرهنگی نیز نقش ارزنده و مهمی دارند. فضاسازی هزینه چندانی ندارد و فقط نباید از آن غفلت شود.

کلانتری همچنین به اهمیت گرامیداشت روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی(ع) اشاره کرد و گفت: همانطور که به حرمت خون شهدا، حرم مطهر شاهچراغ(ع) جنبه جهانی پیدا کرده است، تمامی دستگاه‌ها، صدا و سیما، رسانه‌ها و مراکز مختلف باید همت و همکاری کنند تا روز ششم ذی‌القعده شاهد برگزاری مراسمی باشکوه باشیم.

به گزارش ایسنا، دهه ولایت همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) در ۱ ذی‌القعده(جمعه ۲۱ اردیبهشت) آغاز و با ولادت برادر ایشان، امام رضا(ع) در ۱۱ ذی‌القعده(۳۱ اردیبهشت) پایان می‌یابد.

روزهای اول ذی‌القعده به عنوان روز دختر، ۵ ذی‌القعده روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرک، ۶ ذی‌القعده روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) و ۹ ذی القعده به‌عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • ۱۰۰۰ برنامه در فارس طی دهه کرامت اجرا می‌شود
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان