Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت نیواطلس، «راکت لب» (Rocket Lab) هم آرزوهای خود را برای استفاده مجدد از موشک دارد و همه کسانی که در این راه برنامه‌ریزی می‌کنند، به‌زودی با جمع‌آوری اولین مرحله از تقویت‌کننده الکترون خود در هوا به وسیله بالگرد سفارشی سیکورسکی اس-۹۲ (Sikorsky S-92) به یک نقطه عطف کلیدی دست خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«راکت لب» برای نخستین مرتبه در سال ۲۰۱۹ برنامه‌های خود را در مورد قابلیت استفاده مجدد ارائه و چشم‌اندازی را ترسیم کرد که شامل بازیابی اولین مرحله تقویت‌کننده الکترون خود پس از پرتاب ماهواره‌های کوچک بود. همانطور که موشک دوباره وارد جو می‌شود، چترها برای کاهش سرعت فرود آن به سمت اقیانوس باز می‌شوند و در مورد روش مبتنی بر اقیانوس، یک کشتی بازیابی آن را برای بازسازی از آب خواهد گرفت.

این شرکت در واقع برای نخستین بار در نوامبر ۲۰۲۰ این کار را انجام داد و از آن زمان به اصلاح این رویکرد ادامه داده و به موازات آن، داده‌ها را جمع‌آوری کرده و فرآیند فرود را با هدف بازیابی موشک به روشی جسورانه‌تر تنظیم کرده است. همچنین در سال ۲۰۲۰، «راکت لب» موفق شد با استفاده از یک بالگرد، یک نمونه از مرحله اول الکترون خود را بر فراز اقیانوس باز در نیوزلند بگیرد، اما آنها اکنون آدمک‌های آزمایشی را کنار گذاشته‌اند تا قدرت خود را با در دنیای واقعی امتحان کنند.

در اواخر ماه جاری میلادی، موشک الکترون بیست و ششمین پرتاب خود را انجام خواهد داد و از نیوزلند به پرواز در خواهد آمد تا ۳۴ ماهواره کوچک را به مدار زمین برساند. قبل از بلند شدن، یک سیکورسکی S-92 اصلاح‌شده به سمت «منطقه گرفتن» در حدود ۲۷۷ کیلومتری سواحل حرکت می‌کند و آماده و منتظر اولین مرحله از موشک است که با سرعت ۸۳۰۰ کیلومتر در ساعت به سمت زمین بازمی‌گردد.

در ارتفاع ۱۳ کیلومتری، الکترون یک چتر نجات کوچک‌تر را پیش از اینکه چتر اصلی را در حدود ۶ کیلومتر مانده به زمین فعال کند، باز خواهد کرد. این سرعت مرحله اول را به تنها ۱۰ متر در ثانیه یا ۳۶ کیلومتر در ساعت کاهش می‌دهد و بالگرد را قادر می‌سازد تا چتر نجات را با یک قلاب ببندد. سپس موشک ضبط شده برای تجزیه و تحلیل به زمین بازگردانده می‌شود.

«پیتر بک»، بنیانگذار و مدیرعامل «راکت لب» گفت: «تلاش برای گرفتن یک موشک در حالی که به زمین می‌افتد، کار ساده‌ای نیست، اما انجام چنین عملیات پیچیده‌ای در DNA ما است.»

کد خبر 668136 برچسب‌ها فضاپیما - کاوشگر ماهواره اسپیس‌ ایکس - فضا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فضاپیما کاوشگر ماهواره اسپیس ایکس فضا راکت لب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود

سخنگوی شورای ائتلاف اعلام کرد: فهرست شورای متبوعش در دومین مرحله انتخابات مجلس آخر هفته و همزمان با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر ابراهیم رسولی اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر اعلام لیست شانا در هفته جاری را تکذیب کرد و گفت: لیست در هفته آخر و با شروع زمان تبلیغات اعلام می‌شود.

وی ۱ اردیبهشت‌ماه در مورد برنامه این شورا برای دور دوم انتخابات گفته بود: ۱۳ نفر از نامزدهای این شورا به دور دوم راه یافته‌اند و چون بنای ما بر ارائه لیست کامل است، در مورد ۳ نفر باقی‌مانده با رایزنی با گزینه‌های دیگر به جمع‌بندی رسیده و در نهایت لیست ۱۶ نفره خواهیم داد.

پیش از این برخی رسانه‌ها هم از رونمایی لیست ۱۶ نفره شورای ائتلاف که ۱۳ نفر آن مشخص است در اوایل هفته جاری خبر داده بودند!

به گزارش ایمنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

کد خبر 748434

دیگر خبرها

  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • فیلم| انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی
  • فیلم/ انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم رخ دهد