Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در حاشیه دیدار جمعی از مسئولان و اعضای قوای مجریه، مقننه و قضاییه، طی سخنانی در جمع اعضای دبیرخانه مجمع، ضمن تسلیت شهادت یکی از روحانیون که روز سه شنبه در حرم مطهر رضوی هدف حمله جنایتکارانه قرار گرفته بود و ضمن آرزوی شفای عاجل برای دو روحانی مصدوم دیگر تصریح کرد: وقوع این جنایت در صحن مطهر رضوی که حرم امن الهی و مهبط ملائکه به شمار می آید، با هر شاخص و معیاری قطعا محکوم است و از مسئولان ذی ربط می خواهیم که با عوامل آشکار و پنهان داخلی و خارجی این جنایت برخورد کنند تا با تدبیری صحیح و متقن جلوی این قبیل حوادث گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به محدودیت های دو ساله کرونایی در برگزاری جلسات و تأثیر این محدودیت ها بر جوانب اجرایی کشور در دستگاه های مختلف، افزود: برخی توقف ها در کارهای مجمع نیز پیش آمد اما خوشبختانه امور ضروری به خوبی پیش رفت و امیدواریم در سال جدید با فروکش کردن بیشتر این بیماری در جهان و در سطح کشور، کارها تسریع شود و پاره ای دستورهای لازم مجمع هم با سرعت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد.

آملی لاریجانی با اشاره به پاره ای تغییرات در ساختار دبیرخانه با کسب اجازه از رهبر معظم انقلاب، ابراز امیدواری کرد که با پشتکار، فکر، درایت و مدیریت همه مدیران و دست اندرکاران دبیرخانه و به ویژه دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام جناب آقای دکتر ذوالقدر، وضعیت مطلوب تری را در سال جاری شاهد باشیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین راستا با تأکید بر ضرورت فعال تر شدن کمیسیون های مجمع از طریق کمیسیون های دبیرخانه، اظهار کرد: هیچ نهادی بی نیاز از بازوهای قوی کارشناسی نیست و قطعا کمیسیون ها نیز نیازمند بهره مندی از بدنه کارشناسی هستند. زیرا در هیچ کجای دنیا همه افراد در همه امور ورود ندارند لذا باید با تقویت بدنه کارشناسی کمیسیون های مجمع و فعال تر شدن این کمیسیون ها از طریق کمیسیون های دبیرخانه، به فعال تر شدن و تأثیرگذاری هرچه بیشتر مجمع در سال جاری کمک کنیم.

آملی لاریجانی با تأکید بر لزوم دقت هر چه بیشتر در بررسی مصوبات خاطرنشان کرد: گرچه لزوما همیشه همه مصوبات کمیسیون ها در صحن مجمع به تصویب نمی رسد اما باید اصلاحات لازم با دقت انجام شود و لذا کار کارشناسی در کمیسیون های مجمع و دبیرخانه دارای اهمیت بسیاری است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از تلاش های دبیر و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با اثرگذاری تشکیلات جدید، حرکتی نوین در سطح مجمع شکل گیرد.

آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر جهاد تبیین، بر لزوم توجه به این تأکیدات در همه اجزای نظام از جمله مجمع تأکید کرد و گفت: متأسفانه گاهی شناخت کافی از وظایف و مسئولیت های مجمع و بویژه هیات عالی نظارت وجود ندارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ممکن است کسی به لحاظ ماهوی به مصوبه ای اشکال داشته باشد اما این که اصل ساختار یک نهاد قانونی را زیر سوال می برند جای تعجب دارد.

آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه در حال حاضر، ساز و کار هیات عالی نظارت روشن است و ارجاع مصوبات این هیات  در مورد مخالفت مصوبات مجلس با سیاست های کلی نظام، به شورای نگهبان، حسب نظرمقام معظم رهبری (مدظله العالی) انجام می پذیرد، از برخی اظهارات درباره مصوبات هیات عالی نظارت، گلایه کرد و یادآور شد: در همین موضوع واردات خودرو جنجال هایی به راه انداختند و آن را بهانه ای برای حمله به کلیت مجمع قرار دادند در حالی که اولاً صحن مجمع اساساً در باره این مصوبه نظری نداده است و متاسفانه برخی بدون توجه و بدون آگاهی، مجمع تشخیص و هیأت عالی نظارت را یکی می پندارند.

وی ادامه داد: ثانیاً هیأت عالی نظارت با بررسی های مختلف کارشناسی  برخی بندهای مصوبه مربوط به واردات خودرو را مغایر سیاست های کلی نظام دانسته است این نظر هیات عالی نظارت است که با رأی اکثریت به تصویب رسیده است. ممکن است کسانی به این نظر ایراد داشته باشند، اما نباید باب تخریب و توهین به هیات عالی نظارت را به این بهانه، باز کرد. ایراد هیات عالی نظارت در واقع برخی خصوصیات و یا ابهامات این مصوبه است که امیدوارم  دلایل آن به صورت دقیق و مشروح  برای مردم تبیین شود.

آملی لاریجانی با یادآوری نقش موثر و حساس مجمع تشخیص مصلحت نظام در موضوعات مهم و اساسی کشور تصریح کرد: تصور عده ای از نام مجمع تشخیص مصلحت این است که تشخیص و تمهید کل مصالح کشور در همه امور برعهده مجمع است در حالی که این چنین نیست و حسب قانون اساسی وظایف خاص و روشنی برعهده مجمع نهاده شده است و مجمع نیز همواره تلاش می کند با دقت، اتقان و صلابت وظیفه خود را انجام دهد نکته مهم این است که در پاره ای موضوعات آنجا که مجمع تشخیص یا هیات عالی نظارت نظر می دهد در واقع آخرین نقطه تصمیم گیری است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه ضمن قدردانی از تلاش های دکتر محسن رضایی در شکل دهی ساختار دبیرخانه مجمع ابراز امیدواری کرد که با تلاش و تدابیر دکتر ذوالقدر و همکاران وی در دبیرخانه مجمع شاهد تحولات جدید و مثبتی در مجمع تشخیص باشیم.

آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ماه مبارک رمضان بر ضرورت بهره مندی هر چه بیشتر از فیوضات این ماه تأکید کرد و گفت: ماه ها مواقف خاصی برای انسان هستند که ماه رمضان در میان این مواقف، خاص تر است. امیدواریم همگی در هر منصبی که قرار داریم وقتی را برای خود اختصاص دهیم و در وضعیت خود بنگریم و برای تعالی معنوی و رهایی از بندهای دنیایی تلاش کنیم و از این ایام بهره کافی ببریم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بیش از آنچه تصور می کنیم ایام به سرعت می گذرد و باید در فکر مسیر ابدی پیش رو باشیم خاطرنشان کرد: در هنگام موت انسان ناگهان با حقیقتی غیر از جسم خود مواجه می شود که خود اوست و یک عمر از آن غفلت کرده است و اشکال نشناختن خود این است که در پی آن ، نیازهای حقیقی خود را نمی شناسیم، لذا این مواقف برای تمرکز بیشتر بر این شناخت است.

آملی لاریجانی با اشاره به روایات مربوط به لزوم محاسبه نفس، ماه رمضان را بهترین زمان برای حساب کشی از خود دانست و ابراز امیدواری کرد که در این ماه به گونه ای عمل نکنیم که در پایان ماه حسرت از دست دادن ایام را داشته باشیم./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز امیدواری آملی لاریجانی هیات عالی نظارت کمیسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

به گزارش قدس آنلاین عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت:  ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می توانیم در اختیار چینی ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی ها نیز از توانمندی هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشورهای دیگر باشد و بتوانیم رکوردهای تازه ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم زیرا آفریقایی ها علاقمندند شرکای تازه ای برای خود انتخاب کنند و ایران می تواند یکی از شرکای تجاری آنها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست های جدید است اما سیاست های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت های داخلی نیازهای جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودروهای کارکرده گفت: در خصوص خودروهای کارکرده دولت لایحه ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه دولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت: اما مصوبات خودروهای کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!