Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه تماشا با اضافه کردن باکسِ ویژه‌ای در ماه رمضان، نگاهی به تولیدات کشورهای اسلامی دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلامِ مدیر تأمین برنامه شبکه تماشا قرار است این شبکه در ماه رمضان نگاهِ ویژه‌ای به تولیدات کشورهای اسلامی داشته باشد. بر این اساس سریال‌هایی که محصول کشورهای اسلامی‌اند در یک باکس به صورت ویژه پخش خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پخش سریال جدید کره‌ای و یک سریال طنز خاطره‌انگیز از دیگر برنامه‌های این شبکه در ایام ماه مبارک رمضان است. در جزئیات دیگر کنداکتورِ شبکه تماشا می‌توان به خاطره‌بازی با برنامه‌های عروسکی، انیمیشن، آداب و سنن روستاها، رمضان در جبهه و صحبت‌های بزرگان انقلاب در این ماه مبارک اشاره کرد. 

همچنین بخش نماهنگ و نظر سنجی برنامه "هم آهنگ" و جوایز روزانه که در این بخش هر روز به قید قرعه به سه نفر جوایزی تقدیم می‌شود، دیگر بخش‌های آن را تشکیل می‌دهد.

رفیعی‌پور همچنین توضیح داده که این باکسِ ویژه ساعت 18 خواهد بود و این عناوین برخی آرشیوی بوده و بخشی در حال آماده‌سازی و دوبله است. 

باکسِ ساعت 19 باکس ثابت سریال‌های شرقی است که در حال حاضر سریال "امپراطور دریا" پخش می‌شود. پس از پایان این عنوان، سریال "تماشاگر" (Watcher) روی آنتن خواهد رفت که سریال جدید و اختصاصی شبکه تماشا است.

این سریال در امور دوبلاژ سیما با مدیریت دوبلاژ مهسا عرفانی و گویندگی صداپیشگانی چون علی همت مومیوند، فاطمه نیرومند، اکبر میرزا هاشمی، سعید شیخ‌زاده و منوچهر زنده‌دل کار شده است. این سریال داستان بخش ویژه‌ای در پلیس را روایت می‌کند که با هدف کشف فساد داخلی نیروهای دولتی و پلیس تشکیل شده و در شروع داستان مشخص می‌شود همه‌چیز به سال‌ها قبل بازمی‌گردد.

باکس ساعت 20 این شبکه به پخش سریال "بانوی عمارت" اختصاص دارد و در ساعت 21 سریال "جراحت" پخش می‌شود.

در ساعت 22 سریال پرطرفدار و اسپانیایی "سرقت پول" (Money Heist) پخش می‌شود که تا انتهای ماه مبارک ادامه دارد.

در باکس ساعت 23 با توجه به فقدان بار طنز در سریال‌های امسال شبکه‌های سیما، شبکه تماشا به سراغ یکی از خاطره‌انگیزترین سریال‌های مناسبتی ساخته شده برای ماه رمضان رفته است. سریال "خانه به دوش" از ساخته‌های رضا عطاران و محصول سال 1383 تلویزیون که به داستان ماشالله با بازی حمید لولایی و خانواده‌اش می‌پردازد، در این ساعت پخش می‌شود.

باکس ساعت 24 نیز به پخش همزمانی سریال "خوشنام" اختصاص دارد که سریال شبکه یک سیما است و  شبکه تماشا هر شب در ساعت 24 آن را پخش خواهد کرد.

گزارش تسنیم از برنامه‌ "زوجی‌نو"/ ماجرای گرفتاریِ حضور سلبریتی‌ها و مافیای دعوت از میهمانان تلویزیونیآخرین خبرها از پخشِ «کتونی زرنگی»، ماندگاری «دورهمی» و بازگشت سریال طولانی به تلویزیونهمه برنامه‌ها و سریال‌های ماه رمضان تلویزیون + جزئیات

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی ماه مبارک رمضان رسانه ملی ماه مبارک رمضان شبکه تماشا پخش می شود ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۸۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم

حجت‌الاسلام شهریاری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع تقریب مذاهب گفت: ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم برای کمک به مردم غزه به هم پیوند بزنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع امضا شد.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند. در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

شهریاری ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

تداوم همبستگی با غزه در داخل و خارج از دانشگاه‌های آمریکا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم به هم پیوند بزنیم.

ر شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تأکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، گفت: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تأکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • تبریک ویژه سپاهانی‌ها به ژوزه مورایس | عکس
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم