Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@10:50:51 GMT

درمان کم خوني در فصل بهار

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۱۰۳۲

خبرگزاری آریا-کم خونی در فصل بهار را می‌توان با گیاه گزنه درمان کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، گزنه حاوی منیزیم و آهن است و افرادی که کم خونی دارند، می‌توانند با نوشیدن دم کرده آن کم خونی را بهبود دهند.
همچنین گزنه حاوی سیلیکا و گوگرد است و در سلامت و رویش مو موثر است.
ماساژ سر با جوشانده ریشه، برگ و گل گزنه روی کف سر در شب‌ها و آبکشی آن در صبح می‌تواند در رویش مو موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درمان کم خونی در فصل بهار
روغن گزنه نیز تاثیر مثبتی در سلامتی و رویش مو دارد؛ ویتامین C و آهن موجود در روغن گزنه موجب افزایش گردش خون می‌شود؛ افزایش گردش خون موجب تغذیه پوست سر و فولیکول‌های مو می‌شود، به این ترنیب از ایجاد شوره سر جلوگیری می‌کند و موجب تقویت و رشد مو می‌شود.
خاصیت ضد باکتریایی روغن گزنه هم از فعالیت باکتری‌های روی پوست جلوگیری می‌کند، مانع ایجاد جوش و آکنه می‌شود. این روغن به دلیل داشتن ویژگی ضد التهابی و آنتی هیستامینی از ایجاد التهابات پوستی مانند اگزما، خارش و زخم جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان‌های موجود در روغن گزنه، تولید کلاژن پوست را افزایش می‌دهد و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می‌کند، به این ترتیب موجب شادابی و جوانسازی پوست می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کم خونی روغن گزنه کم خونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۱۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟