Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ایجاد نواحی نوآوری در شهرها گامی برای ظهور فناوری در زندگی عادی مردم است، گفت: باید تلاش کنیم هویت شهر تهران را بر اساس فناوری و نوآوری تعریف کنیم. اقدامی که دانشگاه صنعتی شریف در قراردادن ناحیه نوآوری در بطن جامعه انجام داده است با معنای ایجاد نگاه جدید به شهرسازی و مدیریت شهری به اینصورت که فناوری و نوآوری باید بخشی از بدنه شهری در تمام شهرها و به ویژه کلانشهر تهران باشد بسیار ارزشمند است و تلاش می‌کنیم در این زمینه مجوزهای لازم برای ایجاد پهنه‌های فناوری به دانشگاه‌ها صادر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر محمدعلی زلفی گل در بازدید از شرکت‌های دانش‌پایه و دانش‌بنیان ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: در دیدار با شهردار تهران، وی یکی از برنامه‌های خود را طراحی هویت شهر تهران بر اساس فناوری و نوآوری اعلام کرد و اقدام دانشگاه صنعتی شریف در ایجاد ناحیه نوآوری در مجاورت این دانشگاه و در بطن زندگی شهری به معنای این است که نگاه جدیدی به شهرسازی و مدیریت شهری شکل گرفته است که فناوری را بخشی از بدنه کلان شهر تهران می داند.

دکتر زلفی‌گل خاطرنشان کرد: وزارت علوم آمادگی دارد به دانشگاه‌های متقاضی، مجوز ناحیه نوآوری صادر کند.

وی افزود: با از سرگیری آموزش حضوری، چشمه زاینده ایده و تفکر در دانشگاه‌ها مجدداً شکل گرفت و زمینه فعال‌تر شدن شتاب‌دهنده‌های ناحیه نوآوری شریف فراهم شد تا زمینه ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شود و این شرکت‌ها با استقرار در این ناحیه به محیط زندگی عادی مردم نزدیک شوند و به مرور فناوری در زندگی روزمره مردم بروز و ظهور بیشتری پیدا کند.

همچنین در این بازدید، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، ناحیه نوآوری شریف را یک مدل جدید از توسعه شهری دانست که نشان می دهد چه اتفاقاتی باید بیفتد تا دانشگاه سر منشا تغییرات در جامعه باشد.

وی افزود: بیش از ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان در ناحیه نوآوری شریف فعالیت دارند و صدها دانشجو و استاد از دانشگاه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور تأکید کرد با حمایت وزارت علوم امکان ایجاد نوآوری در مجاورت سایر دانشگاه‌های کشور وجود دارد.

تسهیل در تأسیس مناطق ویژه فناوری از اهداف معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم

دکتر علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم نیز در حاشیه بازدید از ناحیه نوآوری شریف گفت: در سال ۱۳۹۸ توسط شورای عالی عتف بحث تاسیس مناطق ویژه‌ فناوری مطرح شد و قبل از آن مجوز تأسیس ۵ ناحیه فناوری در استان‌های بوشهر،خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان و یزد صادر شده بود اما بعداً شورای عالی عتف تصویب کرد هر استان که ۵ ناحیه نوآوری داشته باشد بتواند مجوز منطقه ویژه فناوری را دریافت کند.

دکتر خیرالدین افزود: بر اساس این مصوبه، درخواست تأسیس پهنه‌های نوآوری و فناوری در کلان شهرها پس از تصویب شورای عالی عتف باید در کمیسون ماده ۵ و شورای عالی معماری و شهرسازی هم مورد موافقت قرار می‌گرفت اما امسال که با نام سال تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین نامگذاری شده است بنا بر تسهیل این فرآیند شده و مقرر شد استان‌ها و شهرستان‌های متقاضی ابتدا در خواست‌های خود را به کمیسیون ماده ۵ ارائه کنند که زیر نظر استانداران است.

وی گفت: معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم نیز الزامات تأسیس منطقه ویژه فناوری و نوآوری را به کمیسیون‌های ماده ۵ در استان‌ها ارائه می‌کند و پس از بررسی و تطبیق درخواست‌ها با شرایط اعلام شده، تأیید کمیسیون ماده ۵ به عنوان مجوز نهایی تلقی شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر خیرالدین ادامه داد: هدف کلی وزارت علوم از تأسیس پهنه‌های نوآوری این است که فناوری را وارد فضای شهری شده و به زندگی مردم نزدیک تر شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه شریف ، وزیر علوم ، ناحیه نوآوری شریف ، سورنا ستاری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه شریف وزیر علوم ناحیه نوآوری شریف سورنا ستاری ناحیه نوآوری شریف فناوری و نوآوری دانشگاه ها شورای عالی وزارت علوم دانش بنیان ماده ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران در سی‌وششمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه زاهدان برگزار شد، از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان «مرکز مشاوره برتر کشوری در سال ۱۴۰۲» انتخاب شد و با اعطای لوح تقدیر و تندیس، دکتر زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران از سوی  هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفت.

تعداد جلسات برگزار شده توسط روانشناسان، مشاورین و مددکاران و خدمات واحد نوروتراپی دانشگاه‌ها به صورت حضوری و غیرحضوری، خدمات و حمایت‌های مددکاری اجتماعی، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، آموزش و ارائه خدمات بهداشت روان (نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و وبینار‌های آموزشی مختص دانشجویان، کارکنان، اساتید و خانواده دانشگاهیان، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، انتشارات و تولید محتوا، میزان خدمات روانشناختی شامل طرح‌های حمایتی و مناسبتی برای دانشجویان دانشگاه، سطح پوشش دانشجویان جدیدالورود در طرح کارنامه سلامت روان، تعداد اعضا و میزان فعالیت همیاران سلامت روان، مداخله در بحران‌های روانشناختی و تعداد جلسات تشکیل شده در این خصوص، میزان فضای فیزیکی و نرخ رشد فضای مستقل و برگزاری سمپوزیوم‌های ملی و بین‌المللی، از معیار‌های ارزیابی عملکرد سالانه مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌هاست.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران