Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@16:33:58 GMT

سردار شهید طوسی تجلی کامل مرد میدان بود

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۲۵۱۶

سردار شهید طوسی تجلی کامل مرد میدان بود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در پیامی به مناسبت شانزدهمین یادواره سردار سرلشکر شهید طوسی و ۴۳۶ شهید شهرستان نکا در آستانه سی و پنجمین سالروز عروج خونین علمدار دیار علویان، فاتح فاو و قهرمان عملیات غرورآفرین والفجر ۸ آورده است: بر خویش فرض می دانم تا در راستای رسالت ولایی جهاد تبیین، به ترویج مناقبی از مقامات و اوصاف کریمه این شهید بزرگوار اشاره کنم تا برای نسل‌های امروز و فردا، عملی ترین الگوی خودسازی و وظیفه پردازی در جهت ادای فریضه الهی معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهید محمدحسن طوسی که در خانواده‌ای مذهبی و ولایی تربیت شده بود و در جلسات دینی و فعالیت‌های انقلابی حضوری فعال داشت به همراه دو برادر شهیدشان، از پیشتازان ایثار و شهادت بودند، آن شهید گرانقدر علاوه بر فراگیری تعالیم اسلامی در زمینه بینش و فعالیت سیاسی حضوری فعال و تلاش وافری داشتند. به اذعان همه همسنگران، ایشان از اسوه‌های ایمان، ولایتمداری و مظهر تقوا، فروتنی، شجاعت، درایت، تواضع و بی ادعایی و تجلی کامل مرد میدان بودند. آن شهید معزز در مبارزه با طاغوت و در مقابله با ظلم و جور و در هشت سال دفاع مقدس نقش تأثیرگذار و خدمات و فعالیت‌های ارزشمندی داشته‌اند.

وی ادامه داد: تأسی به شهید طوسی عزیز، ترویج همان فرهنگ شهادت طلبی است که امروز جامعه ما و جهان اسلام بدان نیاز مبرم دارد. خاطرۀ ایثار و بزرگ منشی و خدمات ارزشمند این شهید والا مقام و سایر شهدای گرانقدر همواره در ذهن ملت شریف و قدرشناس ایران جاری و ساری خواهد ماند و زنده نگه داشتن یاد و نام این اسوه‌های ایمان، ایثار و مقاومت نه تنها یک وظیفه دینی بلکه با اقتدار، شکوه و امنیت ملی کشور گره خورده است.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: امید آنکه در راستای منویات مقام عظمای ولایت، بتوان با جهاد تبیین راه شهدای بزرگواری مانند شهید طوسی، تمدن سازی اسلامی را هدف قرار داد تا بستری برای ظهور عدالت گستر عالم مهیا شودو این فرصت را ارزشمند شمرده و به ساحت مقدس خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران ادای احترام می‌کنم.

کد خبر 5461381

منبع: مهر

کلیدواژه: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی بنیاد شهید و امور ایثارگران یادواره شهدا بوشهر ویروس کرونا ماه رمضان 1401 کرمانشاه ماه مبارك رمضان خراسان رضوی مشهد آمار کرونا بازگشایی مدارس مسافران نوروزی گرگان سانحه تصادف شیوع کرونا شهید طوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۲۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری

به گزارش خبرنگار مهر؛ ویژه برنامه چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «آگاه زمان» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور خانواده شهید مطهری، جمعی از چهره‌های علمی، دینی و همچنین دوستداران و اندیشمندان حوزه فرهنگ و هنر در خانه موزه شهید مطهری برگزار می‌شود.

شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات مطهری در طول حیاتشان ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

مطهری ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور شد و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد.»

زمان برگزاری این مراسم سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در خانه موزه شهید مطهری واقع در خیابان دولت، نبش بن بست صدرا است.

کد خبر 6089537 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • روایت شاهدان عینی از لحظات درگیری و شهادت حمیدرضا الداغی + فیلم
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • یادواره سردار شهید سیدمعروف ایرانی در صومعه سرا
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد