Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@00:13:42 GMT

موافقت دولت با واردات برنج/ قیمت گوشت افسار پاره کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۳۰۱۳

موافقت دولت با واردات برنج/ قیمت گوشت افسار پاره کرد

به گزارش خبرنگار مهر، موافقت وزارت جهاد با آغاز ثبت سفارش واردات برنج، ادامه روند صعودی قیمت گوشت قرمز، تکذیب کمبود شیرخشک نوزاد و افزایش شدید قیمت صیفی جات از جمله مهم‌ترین اخبار کشاورزی در هفته جاری بود.

در همین راستا مسیح کشاورز، دبیر انجمن واردکنندگان برنج در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تأثیر جنگ اوکراین و روسیه بر قیمت جهانی غلات و کمبود این محصولات گفت: به همین جهت برخی از کشورها از جمله چین برای جبران این کمبود اقدام به خرید برنج‌های ارزان قیمت ویتنامی و تایلندی کرده‌اند و از این برنج‌ها به عنوان خوراک دام استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشورهای جهان به دنبال خرید غلات و تأمین ذخایر احتیاطی هستند تا در صورتی که جنگ طولانی‌تر شد و قیمت‌ها بالاتر رفت، مشکلی در این حوزه نداشته باشند. تنها کشوری که تاکنون اقدام جدی در این زمینه انجام نداده، ما هستیم که این مسئله نگران کننده است.

کشاورز با اشاره به اینکه امروز در جلسه‌ای با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی این نگرانی را مطرح و ملزومات را تشریح کردیم، خاطرنشان کرد: مسئولان وزارت جهاد کشاورزی نیز این موضوع را پذیرفتند و به طور ضمنی قبول کردند ثبت سفارش برنج هرچه زودتر آغاز شود تا بتوانیم به موقع و با قیمت‌هایی مناسب این محصول را وارد کشور کنیم.

ادامه روند صعودی قیمت گوشت از دیگر اخبار مهم هفته جاری بود و به گفته فعالان صنعت اتفاقات سال ٩٧ در بازار گوشت در حال تکرار است در این زمینه

افشین صدر دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اتفاقات اخیر بازار گوشت و اینکه گفته می‌شود با مازاد دام مواجه هستیم و تقاضا برای گوشت بسیار کاهش یافته اما در عین حال قیمت این کالا همچنان روند صعودی دارد، گفت: اتفاقات سال ۹۷ در بازار گوشت در حال تکرار است.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک توضیح داد: از اواخر سال ۹۶ نیز شاهد بودیم که قیمت گوشت روند افزایشی گرفت و این روند در سال ۹۷ نیز ادامه یافت و قیمت گوشت به طور سرسام‌آوری بالا رفت، آن زمان مسئولان وزارت جهاد کشاورزی وعده دادند که با ورود دام عشایر و بره‌های متولد شده در اسفندماه به بازار، همه چیز حالت تعادل خواهد گرفت اما در شهریور ۹۷ که این بره‌ها هم وارد بازار شدند تغییری در شرایط ایجاد نشد و قیمت‌ها کاهش نیافت.

دادرس اضافه کرد: دولت برای کنترل قیمت‌ها از فروردین ۹۷ واردات را آغاز کرد و تا آخر سال نیز این کار را ادامه داد اما قیمت‌ها تعدیل نشد و بازار به حالت عادی برنگشت، چون کسانی که منافعشان در خطر بود اجازه نمی‌دادند که این اتفاق بیفتد.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نیز مصرف گوشت قرمز در کشور کاهش چشمگیری داشته است، گفت: تفاوت قیمت دام زنده و گوشت قرمز نیز بسیار چشمگیر است به طوری که میانگین قیمت دام زنده حدود ۷۰ هزار تومان است و با قیمت‌های گزاف گوشت در مغازه‌ها مغایرت زیادی دارد.

از دیگر اخبار مهم حوزه در هفته جاری مباحث مربوط به کمبود و گرانی شیرخشک نوزاد بود که انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد این مسأله را تکذیب کرد، هانی تحویل زاده، رئیس این انجمن در گفتگو با خبرنگار مهر

مباحث مطرح شده در این زمینه مبهم است و مشخص نیست که درباره شیرخشک رگولار (شیرخشک معمولی برای نوزادان سالم) صحبت می‌شود یا شیرخشک رژیمی (شیرخشکی که برای نوزادان مبتلا به آلرژی یا مشکلات خاص) مد نظر است یا اینکه صحبت از شیرخشک متابولیک است که برای برخی کودکان و افرادی که نمی‌توانند پروتئین مصرف کنند، استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: سال گذشته ۳۵ میلیون عدد شیرخشک رگولار در کشور تولید و ۵۰ میلیون عدد از این محصول در بازار توزیع شده که بخشی از این کالا از ذخایر دو سال قبل بوده است.

تحویل زاده تاکید کرد: بنابراین در حوزه شیرخشک معمولی هیچ مشکلی وجود نداشته است.

وی با بیان اینکه در حوزه تولید شیرخشک رژیمی در مقاطعی به دلیل عدم تخصیص به موقع ارز مشکلاتی ایجاد شد، گفت: با این حال به دلیل اینکه برندهای مختلفی این نوع شیرخشک را تولید می‌کنند کمبود تولید در برخی از برندها جبران می‌شد.

تحویل زاده درباره تولید شیرخشک متابولیک نیز گفت: تولید شیرخشک متابولیک در دنیا بسیار کم است که ما هم این نوع شیرخشک را وارد می‌کنیم که میزان واردات آن نیز در سال بین ۲ تا ۳ هزار عدد است ضمن اینکه در دنیا نیز حدود دو شرکت این نوع شیرخشک را تولید می‌کنند.

تحویل زاده قیمت هر قوطی شیرخشک را بین ۲۸ تا ۴۲ هزار تومان اعلام و اضافه کرد: قیمت شیرخشک نوزاد تیرماه ۱۴۰۰ بین ۸ تا ۱۲ درصد افزایش داشته و بعد از آن هیچ‌گونه افزایش قیمتی در این حوزه اتفاق نیفتاده است.

و افزایش قیمت صیفی جات بویژه گوجه فرنگی از دیگر اخبار مهم کشاورزی در هفته جاری بود به طوری که قیمت گوجه فرنگی به ٢۵ تا ٢٧ هزار تومان در هر کیلو گرم رسید. در این زمینه رئیس اتحادیه بارفروشان درباره دلایل افزایش قیمت نجومی سه قلم صیفی در بازار تهران گفت: مشکلات ایجاد شده برای کامیونداران و اختلال در حمل و نقل دلیل این امر است.

مصطفی دارایی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش قیمت گوجه فرنگی به ۲۵ هزار تومان، سیب زمینی به ۱۶ هزار تومان و پیاز به ۲۰ هزار تومان گفت: دلیل این اتفاق مشکلاتی است که برای کامیونداران به وجود آمده است به طوری که دیشب از ۱۰۰ درصد باری که باید وارد میدان مرکزی تهران می‌شد حدود ۱۰ درصد آن آمده است به عبارتی باید شب گذشته ۳۰ هزار تن انواع میوه، سبزی و صیفی‌جات شامل ۶۶ قلم کالا وارد تهران می‌شد اما تنها حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تن آمده است.

وی با بیان اینکه مشکلات ایجاد شده برای کامیونداران دلیل این امر است، افزود: کامیون داران اعلام کرده‌اند در صورتی که مشکلات این صنف حل نشود اقدام به حمل کالاها نخواهند کرد و در این صورت شاهد افزایش شدید قیمت انواع کالاها خواهیم بود بنابراین باید هر چه سریع‌تر مسئولان مشکلات این صنف را حل کنند.

کد خبر 5461394 مهربانو مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی انجمن واردکنندگان برنج اتحادیه بار فروشان بورس وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت تحريم اقتصادي روسيه بازار سهام قیمت دلار بانک مرکزی ایران قیمت نفت سید احسان خاندوزی جنگ اوکراین مرکز مدیریت راه های کشور قیمت طلا بانک مرکزی درگاه ملی مجوز های کسب و کار گفتگو با خبرنگار مهر شیرخشک نوزاد افزایش قیمت هزار تومان وزارت جهاد تحویل زاده هفته جاری قیمت گوشت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بازار گوشت و دام ایران شاهد افت قیمت مرغ نسبت به روز گذشته بود.

بیشتر بخوانید: قیمت روز گوشت بوقلمون شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

براساس اعلام پایگاه خبری صنعت مرغداری و دامپروری، هر کیلو مرغ کشتار در بازار ریزش را نسبت به روز پیش در پیش گرفت و ۷۶,۴۱۸ تومان خرید و فروش شد.

بازار گوشت مرغ همچنین شاهد افزایش قیمت مرغ زنده نسبت به روز پیش است، هر کیلو مرغ زنده در بازار ۵۳,۵۱۷ تومان معامله شد.

هر کیلو گوشت منجمد گوساله هم خلاف روند روزهای اخیر در بازار ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرد، ۳۲۵ هزار تومان قیمت گذاری و فروخته شده است.

در بازار گوشت طیور امروز هر کیلو بوقلمون کشتار در حالی معامله شده که نسبت به روز پیش ثبات قیمت را تجربه کرد و کیلویی ۹۸ هزار تومان معامله شد.

هر کیلو دام در کشتارگاه امروز با ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرده است و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش شد. همچنین امروز قیمت دام زنده در بازار ثبات را در پیش گرفت و کیلویی ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.

امروز همچنین در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ کشتار ۳۴۱ هزار تومان خرید و فروش شد که در مقایسه با روز گذشته تغییری را تجربه نکرده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228800 برچسب‌ها قیمت گوشت

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • قیمت گوشت مرغ امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد