Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوسک بین الملل تابناک: قدردانی سفیر اوکراین در لبنان از سید حسن نصرالله، زخمی شدن ۲ نظامی آمریکا در حمله راکتی به شرق سوریه، توصیه سناتور دموکرات به دولت آمریکا برای لغو تحریم سپاه، انتقال پرونده خاشقچی از ترکیه به عربستان و هشدار چین به آمریکا در مورد سفر نانسی پلوسی به تایوان از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدردانی سفیر اوکراین در لبنان از سید حسن نصرالله

سفیر اوکراین در لبنان در دیدار با یکی از مسئولان حزب الله از مواضع سید حسن نصرالله در جنگ اوکراین تقدیر کرد.

به گزارش الاخبار، ایگور اوستاش سفیر اوکراین در بیروت ضمن دیدار با عمار الموسوی مسئول روابط بین‌الملل حزب‌الله، با وی درباره جنگ روسیه در اوکراین گفت‌وگو کرد.

سفیر اوکراین در لبنان در این دیدار با ارسال پیامی از سوی دولت کی‌یف به دبیرکل حزب‌الله ارسال گفت: «از مواضع نصرالله که در آن حضور نیرو یا کارشناس حزب الله در کنار ارتش روسیه در جنگ اوکراین را تکذیب کرده بود، تشکر می کنیم».

اوستاش گفت که کشورش از این موضع قدردانی می کند، به خصوص که «توانایی های رزمی ویژه حزب الله» را می شناسد.

زخمی شدن ۲ نظامی آمریکا در حمله راکتی به شرق سوریه

حمله راکتی صبح امروز به یک پایگاه آمریکایی در میدان نفتی العمر در شرق سوریه به زخمی شدن دو نظامی آمریکایی منجر شد.

صبح امروز پایگاه نیروهای آمریکایی در میدان نفتی «العمر» در دیرالزور سوریه هدف حمله راکتی قرار گرفت.

شبکه خبری رووداو به نقل از مسئولان آمریکایی گزارش داد که در این حمله راکتی دو نظامی ارتش آمریکا زخمی شدند.

توصیه سناتور دموکرات به دولت آمریکا برای لغو تحریم سپاه

سناتور دموکرات کریس مورفی با توصیه به دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا برای دستیابی به توافق با ایران در مورد لغو تحریم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر این مساله (تحریم سپاه پاسداران) مانعی برای رسیدن به توافق است، باید آن را رفع کرد.

به گزارش شبکه خبری ام ان اس بی سی، سناتور دموکرات کریس مورفی در مصاحبه ای با این شبکه در مورد مذاکرات رفع تحریم های ایران اظهار داشت: اگر ما با ایران به توافقی دست نیابیم، با تهدید بزرگی روبرو هستیم.

وی افزود: ایران در آستانه دست یافتن به سلاح هسته ای است و تنها چند هفته تا دست یافتن به مواد لازم برای ساخت سلاح هسته ای فاصله دارد. این وضعیت همچنین موجب مسابقه تسلیحاتی در منطقه خاورمیانه با تلاش دیگر کشورها مانند عربستان سعودی، امارات متحده عربی و ترکیه برای دست یافتن به سلاح هسته ای می شود که فاجعه ای برای دولت آمریکا خواهد بود.

مورفی ضمن ابراز امیدواری برای دولت آمریکا به منظور دست یافتن به توافق با ایران افزود: امیدوارم آنها اجازه ندهند که ملاحظات سیاست داخلی آمریکا مانعی برای دست یافتن به توافق با ایران شود. اگر توافق خوبی با ایران وجود دارد که مانع از دست یافتن ایران به سلاح هسته ای می شود، دولت (جو) بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا باید این توافق را امضا کند و به ما اجازه دهد توافق را به اعضای کنگره بقبولانیم ما رای لازم را جمع خواهیم کرد.

وی افزود: اما من از این بابت نگران هستم که دولت بیشتر درگیر واقعیت های سیاسی آمریکاست.

این سناتور دموکرات از ایالت کنتیکت در پاسخ به این سوال که آیا شما (کنگره) با خروج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست تحریم ها برای رسیدن به توافق، موافق هستید؟ گفت: بله، تاثیر واقعی قراردادن آنها در فهرست تحریم های گروه های ترویستی خارجی بی اهمیت و ناچیز است. ما در واقع ده ها عنوان تحریمی دیگر علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داریم که همچنان باقی خواهد ماند، بنابراین از نظر من اگر این مساله (تحریم سپاه پاسداران) مانعی برای رسیدن به توافق است باید آن را رفع کرد؛ زیرا هیچ نشانه ای وجود ندارد که تایید کند از زمان اعمال این تحریم بر حمایت آنها از گروه های تروریستی در منطقه تاثیر داشته باشد، به خصوص در شرایطی که تحریم های زیاد دیگری هم علیه ایران و هم علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وجود دارد.

به گزارش آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا نیز دیروز در مصاحبه ای در پاسخ به ادامه سوال مجری مبنی بر اینکه آیا سپاه پاسداران همچنان "سازمان تروریستی" باقی خواهد ماند؟ اظهار داشت: نمی خواهم به جزییات مذاکرات اشاره کنم.

انتقال پرونده خاشقچی از ترکیه به عربستان

دستگاه قضایی ترکیه امروز (پنجشنبه) در تصمیمی پرونده قتل «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار منتقد سعودی را به عربستان ارجاع داد.

 قوه قضاییه ترکیه امروز (پنجشنبه) تصمیم به بستن پرونده ترور "جمال خاشقجی" روزنامه نگار مخالف سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول گرفت و این پرونده را عربستان ارجاع داد.

رسانه های ترکیه گزارش دادند که در این پرونده که ۲۶ متهم در آن محاکمه می شوند، دادگاه استانبول تصمیم گرفت کار روی این پرونده را متوقف کند و پرونده را به دستگاه قضایی عربستان ارجاع دهد.

به گزارش تارنمای «روسیاالیوم» قاضی دادگاه ترکیه گفت که تصمیم گرفته شد که پرونده (قتل خاشقچی) را مختومه کنیم و آن را به عربستان تحویل دهیم.

هفته گذشته دادستان عمومی ترکیه خواستار توقف محاکمه غیابی ۲۶ متهم به قتل خاشقچی و انتقال محاکمه آنها به عربستان شده بود.

وزارت دادگستری ترکیه «بدون اعتراض» به این موضوع موافقت خود را با این درخواست ابراز کرد.

پس از نظر این وزارتخانه، امروز (پنجشنبه) اعلام شد که پرونده خاشقچی به عربستان ارجاع شده است.

در این جلسه که در دادگاه عالی کیفری استانبول برگزار شد، «گوکمن باشبینار» وکیل دادگستری با اعتراض به نظر مثبت وزارت دادگستری کشورش گفت که «تصمیم وزارت دادگستری خلاف قانون است و در این باره میان عربستان و ترکیه توافق نامه دو جانبه ای وجود ندارد.»

وی تاکید کرد: «تحویل پرونده به کشوری (عربستان) که عدالت در آن وجود ندارد، مصداق بی مسئولیتی در قبال مردم ترکیه است.

رسانه های منطقه (شنبه /۱۳ فروردین) اعلام کردند که ترکیه به دنبال تلاش برای اصلاح روابط خود با عربستان تصمیم گرفت تا پرونده قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار سعودی که در خاک این کشور اتفاق افتاد را به عربستان منتقل کند.

شبکه خبری «خبر ترک» در این باره اعلام کرد که وزارت دادگستری ترکیه با انتقال محاکمه مظنونان سعودی الاصل در پرونده قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مقتول مخالف رژیم آل‌سعود به ریاض موافقت کرد.

مهم ترین درخواست ریاض از آنکارا برای رونق پیدا کردن رابطه سیاسی – اقتصادی که همان بسته شدن پرونده قتل فجیع جمال خاشقچی روزنامه نگار عربستانی بود، انجام شد و با ارجاع این پرونده به عربستان و چشم پوشی آنکارا از این پرونده، عملا رابطه ترکیه – عربستان به مرحله اوج خود وارد شد.

خاشقچی که روزنامه نگار واشنگتن پست و از مخالفان رژیم سعودی به ویژه "محمد بن سلمان" ولیعهد این رژیم محسوب می‌شد، شهریور ۱۳۹۷ در کنسولگری عربستان در استانبول به طرز فجیعی قطعه قطعه شد و به قتل رسید و همین مساله موجب تنش شدید میان آنکارا – ریاض گردید. در کنار این مساله، دخالت های ترکیه در موضوع لیبی و شماری دیگر از کشورهای عربی که در سال ۱۳۸۹ درگیر انقلاب شدند، مسایلی است که ریاض و آنکارا با هم اختلاف داشتند.

اما در چند ماه اخیر آنکارا در صدد بهبود روابط خود با ریاض و سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس برآمده است که انتقال پرونده جمال خاشقچی به ریاض نشان می دهد مقامات ترکیه سر این پرونده با مقامات سعودی به ویژه ولیعهد این کشور معامله کرده اند.

هشدار چین به آمریکا در مورد سفر نانسی پلوسی به تایوان

چین به آمریکا در مورد سفر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان این کشور به تایوان هشدار داد و اعلام کرد چنین دیداری به شدت بر روابط پکن-واشنگتن تاثیر خواهد گذاشت.

به گزارش رویترز، ژائو لیجیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری گفت که پکن به شدت با هر نوع تعامل رسمی آمریکا با تایوان مخالف است و واشنگتن باید این سفر را لغو کند. جوآن او سخنگوی وزارت امور خارجه تایوان نیز به گفتن این جمله بسنده کرد که دعوت از مقامات و هیات های آمریکایی همواره بخش مهمی از فعالیت های وزارتخانه است و هر دیدار رسمی را در زمان مناسبی اعلام خواهد کرد.

در حالیکه سفر پلوسی به تایوان هنوز توسط دفتر وی رسما تایید نشده است، برخی رسانه های ژاپنی و تایوانی گزارش دادند که وی بعد از سفر به ژاپن به تایوان خواهد رفت. روزنامه ژاپن تایمز پیشتر خبر داده بود که پلوسی روز جمعه (۱۹ فروردین) وارد ژاپن خواهد شد و شنبه (۲۰ فروردین) با فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن دیدار خواهد کرد. دیدار با رئیس مجلس ژاپن از دیگر برنامه های وی است.

یکشنبه پیش‌رو (۲۱ فروردین) چهل و سومین سالگرد امضای قانون روابط تایوان توسط آمریکاست که با وجود فقدان روابط دیپلماتیک رسمی برنامه روابط با تایوان را تنظیم و هدایت می کند و تعهد آمریکا را برای ارائه تجهیزات لازم به منظور دفاع از خود به اوکراین به رسمیت می شناسد.

آخرین بار که مقامی در حد رئیس مجلس نمایندگان از تایوان دیدار کرد سال ۱۹۹۷ و زمانی بود که نوت گینگریچ (رئیس مجلس آمریکا ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۹) با لی تنگ هو رئیس جمهوری وقت تایوان ملاقات کرد. هیاتی از مقامات ارشد پیشین آمریکایی و مقامات امنیتی آمریکایی نیز ماه مارس (اسفند/ فروردین) از تایوان دیدار کردند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز پنجم رمضان ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه خاورمیانه چین ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز پنجم رمضان قیمت گوشی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سید حسن نصرالله وزارت دادگستری سناتور دموکرات لغو تحریم سپاه عربستان ارجاع انتقال پرونده پرونده خاشقچی روزنامه نگار نظامی آمریکا سلاح هسته ای دست یافتن جمال خاشقچی دولت آمریکا پرونده قتل حمله راکتی رئیس مجلس شرق سوریه زخمی شدن حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی ایران خللی در عزم و اراده ایران ایجاد نمی‌کند.

به گزارش مشرق، ناصر کنعانی در یک موضع گیری رسانه‌ای اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولتهای ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد : تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • حمله راکتی سنگین حزب‌الله لبنان به شمال اسرائیل
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • حمله موشکی حزب الله لبنان به میرون
  • بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله موشکی به میرون
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد