Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: هوشمندسازی و برخط کردن تمامی سازوکار‌های دیوان از جمله ماموریت‌های ویژه در سال جاری خواهد بود که با تحقق کامل آن می‌توان، افزون بر تسریع در روند حسابرسی، دوباره کاری‌های نظارتی را نیز به حداقل رساند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات کشور به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، با کارکنان این دستگاه نظارتی دیدار کرد و طی سخنانی، ضمن بازخوانی دستاورد‌های سال ۱۴۰۰، به تشریح مهمترین برنامه‌های دیوان در سال جاری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل دیوان محاسبات کشور اظهار داشت: از ابتدای حضور در دیوان محاسبات، تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا با همراهی کارکنان خدوم، این دستگاه نظارتی را به ماموریت و ریل اصلی خود بازگردانیم و بحمدالله توفیقات بسیاری در این مسیر حاصل شده است.

بذرپاش با اشاره به ارزش‎گذاری ویژه هر ۳ قوه درباره مواضع و نظرات کارشناسی دیوان محاسبات، افزود: تبدیل دیوان به دستگاهی اثرگذار در نظام تصمیم گیری کلان کشور، هدف بزرگی بود که اکنون به بار نشسته و مشورت‎خواهی از دیوان در بسیاری از فرآیند‌ها و طرح‌های قوای ۳گانه، گواهی بر عملکرد قابل قبول این دستگاه نظارتی است.

بذرپاش ادامه داد: از دیگر وعده‌های مهم ما در روز نخست حضور در دیوان محاسبات، عملیاتی کردن سیاست «پیشگیری به جای مچ گیری» بود؛ در همین راستا نامه نگاری با ۱۵ وزارتخانه و سازمان دولتی و همچنین میزبانی از ۵ وزیر و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و معاونین آن‌ها در قالب شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی، موید این حقیقت است که این دستگاه به هیچ عنوان به فکر علاج واقعه بعد از وقوع نیست و نهایت همت خود را به کار می‌بندد تا نقش پیشگیرانه را به بهترین شکل ایفا کند.

بذرپاش تحویل زودتر از موعد قانونی گزارش تفریغ بودجه سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را از دیگر اقدامات ارزشمند دیوان محاسبات برشمرد و عنوان کرد: فارغ از ثبت رکورد‌های ارائه گزارش‌های تفریغ، اثر بالاتر آن وقتی مشخص می‌شود که بدانیم تحویل گزارش تفریغ، حتی پیش از تدوین لایحه بودجه از سوی دولت صورت گرفته است و این اقدام ارزشمند، به هرچه بهتر انجام گرفتن فرآیند بودجه ریزی در دولت و مجلس کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس کل دیوان محاسبات با اشاره به شعار «دیوان فناورانه مردم پایه» تصریح کرد: هوشمندسازی و برخط نمودن تمامی سازوکار‌های دیوان از طریق سامانه سنا از جمله ماموریت‌های ویژه در سال جاری خواهد بود که با تحقق کامل آن می‌توان، افزون بر تسریع در روند حسابرسی، دوباره کاری‌های نظارتی را نیز به حداقل رساند.

مهرداد بذرپاش پیرامون تحقق وعده مردم‌پایگی نیز تاکید کرد: تحول بنیادین در شیوه خبررسانی، ایجاد سامانه نظارت مردمی ۱۹۸، تشکیل هیات‌های صیانت از بیت المال، و آگاه‌سازی مردم از فعالیت‌های متنوع و متکثر دیوان محاسبات کشور از جمله مواردی است که بر ادعای مردم‎محوربودن این دستگاه نظارتی صحه گذاشته‌اند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به جرأت می‌توان گفت که دیوان محاسبات، امروز به عنوان یکی از معتمدترین سازمان‌های نظام در میان قوا شناخته می‌شود و این مهم، تنها با همت و تلاش همکارانم در این دستگاه نظارتی میسر شده است.

بذرپاش با اشاره به تحرک میدانی مدیران کل استان‌ها، این اقدام را موجب حرکت مثبت این دستگاه نظارتی در خدمت به کشور در اقصی نقاط جغرافیای آن دانست.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور در پایان اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر فرزانه انقلاب تحت عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین»، یکی از برنامه‌های اصلی دیوان محاسبات، حرکت در این مسیر خواهد بود.

در این جلسه که به بهانه تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان با کارکنان برگزار شده بود، علی کامیار دادستان دیوان محاسبات کشور نیز طی سخنانی، با یادآوری فضایل و ویژگی‌های ماه مبارک رمضان، به مباحث کاری مدنظر خود پرداخت.

کامیار سال ۱۴۰۰ را سال موفقیت‌آمیزی در دیوان محاسبات کشور دانست و یادآور شد که سرعت رسیدگی‌ها، مهم‌رسی‌ها و حسابرسی ترک فعل‌ها از مهمترین اقدامات دادسرای دیوان محاسبات کشور در این سال بوده است.

وی تاکید کرد که باید تحولات دیوان محاسبات کشور تا جایی پیش برود که دستگاه‌ها حضور این سازمان را همواره احساس کنند.

دادستان دیوان محاسبات کشور اظهار امیدواری کرد: سال ۱۴۰۱ سال شکوفایی دیوان محاسبات، کمک به اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی و همدلی بیشتر باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بذرپاش دولت دیوان محاسبات رئیس کل دیوان محاسبات کشور دستگاه نظارتی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۵۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به همکاری قوه قضائیه با دولت برای تحقق مطالبه رهبری انقلاب و مردم در خصوص رشد تولید گفت: املاک معرفی شده از سوی سازمان زندان ها در هیأت عالی مولدسازی پذیرفته شده اند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور درباره همکاری قوه قضائیه با دولت اظهار کرد: هر پرونده‌ای که مربوط به موضوع تولید باشد در اولویت قرار می دهیم و به موجب اختیاری که قانون به رئیس دیوان داده، خارج از نوبت رسیدگی می شود که در امر تولید و مسائل اقتصادی کشور مؤثر و مفید باشد.

وی افزود: یک سری مسائل وجود دارد که در حوزه اختیارات قوه قضائیه نیست اما مساعدت و کمک به دولت می کند؛ مصادیق زیادی درباره فعال کردن کارخانجات و مراکز تولیدی و احیانا ترخیص برخی کالاها از گمرکات به این موضوع اختصاص دارد؛ تا جایی که در این زمینه ها قوه قضائیه در توانش بوده، اقدامات لازم را انجام داده است؛ الان هم قوه قضائیه در راستای تحقق آنچه مطالبه مقام معظم رهبری و مردم است، به دولت کمک می کند.

حجت الاسلام منتظری بیان کرد: چه مسائلی که مستقیما مرتبط به قوه قضائیه هگاست و چه مسائلی که مستقیما مربوط به این قوه نیست اما می تواند برای کمک به دولت در تحقق امر جهش تولید مؤثر و مفید باشد، در اولویت قرار خواهد گرفت.

رئیس دیوان عالی کشور در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری جلسات هیأت عالی مولدسازی اظهار کرد: آنچه من شاهدم، این است که این هیأت به صورت جدی وارد شده و مازاد بودن ها را تشخیص می دهد اما کاری است که زمان می برد؛ همین چهارشنبه گذشته نیز در جلسه هیأت عالی مولدسازی مطرح شد که باید خروجی ملموس و محسوس داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اعضای هیأت عالی مولدسازی دنبال آن هستند که این مسائل زودتر محقق شود تا مردم آثار آن را شاهد باشند.

نماینده قوه قضائیه در هیأت عالی مولدسازی گفت: این قوه هم در سازمان زندان ها موارد عدیده دارد که در هیأت مولدسازی مورد بحث قرار گرفته اند و مازاد بودن آنها تشخیص داده شده است که در حال طی کردن مراحل بعدی برای مولدسازی هستند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • سازوکار‌ها و آمادگی‌ها برای اجرای دور دوم انتخابات مجلس
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • تسهیل خدمت‌رسانی به مردم با هوشمندسازی امور قضایی
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴