Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@01:37:04 GMT

ضرورت اصلاح سبک زندگی برای ارتقای سطح سلامت مردم اردبیل

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۵۸۳۱

ضرورت اصلاح سبک زندگی برای ارتقای سطح سلامت مردم اردبیل

رضا قاسمیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ارتقای شاخص‌های سلامتی در استان را نیازمند عزم جمعی مردم و مدیران دانست و اظهار کرد: بخش زیادی از سرمایه‌های مادی و انسانی استان در اثر غفلت و بی‌توجهی به عوامل ضد سلامتی از بین می‌رود.

وی افزود: گرفتاری تعداد زیادی از مردم استان به بیماری‌های گوارشی، قلبی عروقی، سرطان، دیابت، مفاصل و… باید همه ما را به صورت هشدارآمیز نگران و دغدغه‌مند کند و در راستای کاهش این بیماری‌ها گام‌های کارشناسی و موثرتری برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: هزینه بهداشت به مراتب کمتر از درمان است و باید شاخص‌های بهداشت فردی، عمومی، روانی و غذایی را در سطوح مختلف جامعه با عملیاتی کردن برنامه‌های سند جامع سلامت استان ارتقا دهیم.

قاسمیان یکی دیگر از عوامل آسیب‌زا علیه سلامتی مردم را نگهداری غیراصولی مواد غذایی در مراکز تولیدی، بنگاهی، فروشگاهی و خانگی عنوان کرد و گفت: در راستای تأمین مواد غذایی سالم علاوه بر اهتمام مسئولین امر در نظارت و کنترل، تمامی عوامل دخیل در این امر حیاتی از جمله تولیدکنندگان، حمل‌کنندگان، انبارداران، فروشندگان و مصرف‌کنندگان باید احساس مسئولیت جدی داشته باشند.

وی با تاکید بر مقوله مهم سلامت روان، استفاده از نتایج پژوهش‌های بومی در سیاستگذاری‌ها را حائز اهمیت دانست و افزود: سلامت روان از مهمترین شاخص‌های توسعه انسانی بوده و پیشرفت مداوم یک جامعه را تأمین و تضمین می‌کند. در این راستا طرح "لوازم سرزندگی" یعنی استفاده هرچه بیشتر از سجاده، کتاب و توپ را به عنوان یکی از اقدامات محوری پیشنهاد داده‌ایم و برای رونق عبادت، مطالعه و ورزش در جامعه باید با جدیت تلاش کنیم.

کد خبر 5461760

منبع: مهر

کلیدواژه: سبک زندگی تغذیه اردبیل رضا قاسمیان استانداری اردبیل بوشهر ویروس کرونا ماه رمضان 1401 کرمانشاه خراسان رضوی ماه مبارك رمضان مشهد آمار کرونا بازگشایی مدارس گرگان مسافران نوروزی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد