Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@06:41:41 GMT

داستان «خوشنام» با غصه شروع نشد/ کرونای دسته جمعی گرفتیم

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۵۹۳۹

داستان «خوشنام» با غصه شروع نشد/ کرونای دسته جمعی گرفتیم

فریده سپاه منصور در گفت وگو با خبرنگار تلویزیون ایرنا، درباره سریال خوشنام که پخشش از ابتدای ماه رمضان آغاز شده اظهار داشت: در خوشنام کسی که شخصیت یک لات را بازی می‌کند الزاما گردن کلفت نیست. این اتفاق یادآور آن ضرب المثل قدیمی‌هاست که می‌گفتند فلفل نبین چه ریزه/ بشکن ببین چه تیزه.

وی ضمن تشکر از تهیه کننده خوشنام افزود: آقای زالی خیلی تحت فشار قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من مدام فکر می‌کردم که او سکته می‌کند و می‌افتد. همه عوامل در شرایط خیلی سختی در این سریال کار می‌کردند. صداوسیما پول قرارداد را واریز نمی‌کرد و ما تحت فشار بودیم. ولی آخر کار گشایشی ایجاد شد و مدیران صداوسیما یک مقداری دلشان به رحم آمد. تهیه کننده چند جلسه با مدیران گذاشت و توانست حق را به حقدار برساند. او پنج ماه بدون حقوق و دریافتی کار می‌کرد. آن هم در شرایطی که هر روز قیمت‌ها بالا می‌رفت. خوشبختانه تمام مشکلات را پشت سر گذاشتیم.  

سپاه منصور افزود: من هنوز از برخی تهیه‌کنندگان طلب دارم. سریالی که بازی کردم مربوط به دو سه سال پیش است و هنوز طلبم را نگرفته ام.

کرونای دسته جمعی

وی با بیان این که چندین بار قرار بوده در سریال‌های علیرضا نجف‌زاده بازی کند توضیح داد: یک بار ایشان برای سریال زوج و فرد تماس گرفت که من مشغول بازی در نون. خ بودم. سال ۹۹ هم از ترس کرونا اصلا کار نکردم و خانه‌نشین بودم. شرط من زدن واکسن کرونا بود. بعد از این که واکسن‌هایم کامل شد سر صحنه سریال خوشنام رفتم. دو هفته بعد از شروع تصویربرداری من و حدود ۱۲ نفر از عوامل کرونا گرفتیم. می گویند از هر چیزی که بترسی سرت می آید. شهره لرستانی، حمید لولایی، سحرولد بیگی و هومن حاج عبداللهی جزو افرادی بودند که به کرونا مبتلا شدند. چند نفر بیمارستان بستری شدند و من هم در خانه خودم را قرنطینه کردم. به خاطر این ماجرا پروژه از مرداد تا شهریور تعطیل شد.

این بازیگر با اشاره به پربازیگر بودن سریال بیان کرد: من به کارگردان می‌گفتم شما کمدین های بنام و درجه یک ایران مثل حمید لولایی، هومن حاج عبداللهی، شهره لرستانی و سحر ولدبیگی را دعوت کردید. من این وسط چه کاره هستم؟

سپاه منصور درباره این که چقدر به فیلمنامه وفادار بوده گفت: من معمولا دیالوگ به نقش اضافه نمی کنم و این کار را بلد نیستم. ولی معتقدم این کار یک هنر است.

کارگردان‌های آگاه سربسر بازیگر نمی گذارند

بازیگر فیلم مهمان مامان افزود: کارگردان هایی که مثل استاد مهرجویی آگاه هستند زیاد سربسر بازیگر نمی گذارند. استاد مهرجویی از ذهن و فکر و خلاقیت بازیگر استفاده می‌کند. بازیگر کارش را انجام می دهد و کارگردان بررسی می کند که بازی در راستای فکر خودش هست یا نه. اگر بازی بازیگر خیلی پرت باشد، در این صورت کارگردان وارد گود می شود. یکی از کارهای کارگردان انتخاب لحظه های بازیگر است. کارگردان‌هایی که به جای بازیگر بازی می کنند و می گویند این کار را بکن و آن کار را نکن، باید یک دوره کارگردانی بگذرانند. آن کارگردان خودش دلش می‌خواسته بازی کند و اشتباهی بازیگر شده است. به نظر من آقای نجف زاده که سومین سریالش را کارگردانی می‌کند یک جوان موفق است. او دست بازیگر را باز می‌گذارد.

در تهران هنوز خانه‌هایی مثل خانه «خوشنام» پیدا می‌شود

سپاه منصور با بیان این که فیلمنامه، یک خانواده متوسط سنتی را در نظر گرفته است درباره لوکیشین اصلی سریال گفت: در شهرستان ها و جنوب شهر تهران از این خانه ها وجود دارد. خواهرزاده من وقتی فیلم مهمان مامان را دید گفت یک فیلم تخیلی دیدم. چون در هیچ جای تهران چنین همکاری نیست. من جواب دادم که شما در آپارتمان زندگی کردی؛ ولی خیلی از خانواده‌ها این طوری زندگی می‌کنند. الان هنوز در تهران خانه هایی مثل خانه خوشنام پیدا می شود و این لوکیشن چیز عجیبی نیست.

وی افزود: در اکثر سریال‌ها خانه های زرق و برق دار و باغ های آنچنانی توجه کارگردان‌ها را جلب می‌کند. شاید مردم دوست دارند بدانند آنها چطور زندگی می‌کنند. ولی خوشنام خیلی به زندگی ایرانی نزدیک است. من الان ۷۵ سال سن دارم و در گذشته خانه های این طوری زیاد دیده ام.

او درباره کارهای آینده اش گفت: با سریال آکتور به کارگردانی نیما جاویدی که قبلا فیلم سرخپوست را ساخته قرارداد دارم. این سریال برای پخش از شبکه نمایش خانگی ساخته می شود.

به گزارش ایرنا، سریال طنز خوشنام به کارگردانی علیرضا نجف‌زاده و تهیه‌کنندگی احمد زالی است که در شب های ماه رمضان ساعت ۲۲:۰۰ روی آنتن شبکه یک می رود.

این سریال به نویسندگی محسن کیایی و بازنویسی فهیمه سلیمانی یک سریال خانوادگی اجتماعی با درون مایه طنز است.

در سریال خوشنام هومن حاجی عبداللهی ایفاگر نقش «شهرام» شخصیت اصلی سریال و حمید لولایی هم در نقشی متفاوت ایفاگر نقش اوسا شفیع پدر شهرام است. شهره لرستانی نقش پروین مادر شهرام را بازی می‌کند.  فریده سپاه منصور در نقش مهربان مادربزرگ شهرام ظاهر می‌شود.  سحر ولد بیگی و نیلوفر رجایی‌فر هم خاله‌های شهرام در این سریال هستند.

برچسب‌ها کرونا صدا و سیما سریال ماه رمضان فریده سپاه منصور ماه رمضان سریال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا صدا و سیما سریال ماه رمضان کرونا صدا و سیما سریال ماه رمضان فریده سپاه منصور ماه رمضان سریال کارگردان ها سپاه منصور ماه رمضان خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۵۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه

وبگاه شبکه خبری الجزیره در مطلبی آورده است: بیش از 300 جسد در محوطه دو بیمارستان بزرگ غزه پس از ماه‌ها محاصره توسط رژیم صهیونیستی کشف شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وبگاه شبکه خبری الجزیره نوشته است که کشف یک گور دسته جمعی در داخل مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس در جنوب نوار غزه با غم و اندوه و وحشت فلسطینی‌ها و محکومیت سازمان ملل مواجه شده و این نهاد خواستار تحقیقات شفاف و معتبر درباره این جنایت جدید شده است.

بیش از ۳۰۰ جسد تا کنون پس از عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان در ۷ آوریل کشف شده است. شورای حقوق بشر سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت اجساد بیشتری در بیمارستان الشفاء شهر غزه، بزرگترین مرکز بهداشتی غزه پیدا شده است. پس از پایان محاصره دو هفته‌ای بیمارستان شفا، این نهاد وضعیت ساختمان را به عنوان یک پوسته خالی توصیف کرد.

گورهای دسته جمعی در دو مرکز پزشکی بزرگ غزه از جمله گورهای متعددی هستند که از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه کشف شده‌اند. جنگی که از ۷ اکتبر منجر به کشته شدن بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی شده است.

چه چیزی تا کنون پیدا شده است؟

گروه دفاع مدنی غزه گفته که تا کنون بیش از ۳۰۰ جسد در گور دسته جمعی مجتمع پزشکی ناصر پیدا شده است. به گفته هانی محمود، خبرنگار الجزیره، زنان، کودکان، بیماران و کادر پزشکی از قبر دسته‌جمعی بیرون آورده شده‌اند.

وی افزود که کادر پزشکی و افرادی که قبل از خروج ارتش اسرائیل موفق به ترک بیمارستان شده بودند، صحنه‌هایی از «وحشت، کشتار دسته‌جمعی و دستگیری‌ها را توصیف کردند که گویی کل بیمارستان از محل شفا به قبرستانی عظیم تبدیل شده بود.»

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروه دفاع مدنی روز دوشنبه اعلام کرد که بسیاری از اجساد را از گورهای موقت در داخل مجتمع ناصر کشف کرده است، زیرا محاصره ساختمان توسط رژیم اسرائیل از دسترسی به گورستان‌ها جلوگیری کرده بود.

راوینا شمدسانی، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفت که برخی از اجساد پیدا شده در بیمارستان خان یونس «در حالی که دستانشان بسته و لباسی بر تن نداشتند» بیرون آورده شده‌اند.

گور دسته‌جمعی چیست؟

بر اساس گزارش الجزیره، هیچ تعریف بین‌المللی از گور دسته جمعی وجود ندارد. با این حال، کارشناسان پزشکی قانونی پدیده گور دسته‌جمعی را به عنوان «محل دفن بقایای افراد متعدد، اغلب کنار همدیگر» تعریف می‌کنند.

در گزارش سازمان ملل که در اکتبر ۲۰۲۰ منتشر شد، نوشته شده که گورهای دسته جمعی لزوماً محل دفن یا آرامگاه نهایی نیستند، بلکه «محل جنایات یا مرگ دسته جمعی هستند».

در این گزارش همچنین آمده است: «آنچه گورهای دسته جمعی را از سایر مکان‌های دفن دسته‌جمعی متمایز می‌کند، نقض حقوق شخصی و آئین‌ها وداع نهایی، سرکوب یا حتی از بین بردن هویت فردی، فرهنگی یا مذهبی در مرگ است.

واکنش فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی چه بوده است؟

دفتر رسانه‌ای دولت غزه، رژیم صهیونیستی را مسئول این گورهای دسته‌جمعی دانست و کشف آنها و وضعیت کلی مجتمع پزشکی ناصر را «جنایت شنیع» خواند.

در این بیانیه آمده است: «دوبار حمله به آن و تخریب برخی از بخش‌هایش، نشان‌دهنده گستردگی وحشیگری این [موجود] اشغالگر و بی‌اخلاقی ارتش آن است که تمام جنبه‌های زندگی و ابزار بقا در نوار غزه را نابود می‌کند. ما از دادستان دیوان کیفری بین‌المللی می‌خواهیم که این کشتار ارتش اشغالگر در مجتمع ناصر و همچنین مجتمع الشفاء را با تمام جزئیات آن، چه علیه مقر این دو مجتمع و چه علیه شهروندان، آوارگان و تیم‌های پزشکی و رسانه‌ای داخل آن بررسی کند.»

ارتش رژیم صهیونیستی روز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ادعای دفن اجساد فلسطینی‌ها «بی‌اساس و شواهد» است. در ادامه حتی افزوده است که در جریان عملیات خود در منطقه بیمارستان ناصر، اجساد دفن شده توسط فلسطینی‌ها را برای یافتن گروگان‌ها و مفقودان «آزمایش» کرده‌اند.

ارتش رژیم اشغالگر همچنین ادعا کرده است: «این معاینه‌ها با دقت و منحصراً در مکان‌هایی انجام شد که اطلاعات حاکی از حضور احتمالی گروگان‌ها بود و اجساد معاینه شده که متعلق به اسرای اسرائیلی نبودند، به محل خود بازگردانده شدند».

واکنش‌های بین‌المللی به این واقعه چه بوده است؟

سازمان ملل خواستار «تحقیق روشن، شفاف و معتبر» درباره گورهای دسته جمعی کشف شده در این دو بیمارستان شد. سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار تحقیقات مستقل و شفاف در مورد مرگ‌ها و اجساد یافت شده شد و گفت: «با توجه به جو حاکم بر معافیت از مجازات [برای اسرائیل]، این امر باید شامل بازرسان بین‌المللی نیز شود».

سخنگوی سازمان ملل گفته است بازرسان معتبر باید به این مکان‌ها دسترسی داشته باشند. اتحادیه اروپا روز چهارشنبه از درخواست سازمان ملل برای انجام تحقیقات مستقل حمایت کرد.

پیتر استانو، سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: «این چیزی است که ما را وادار می‌کند تا خواهان تحقیقات مستقل درباره همه سو ظن‌ها و همه شرایط باشیم، زیرا در واقع این تصور را ایجاد می‌کند که ممکن است نقض حقوق بشر بین‌المللی صورت گرفته باشد. به همین دلیل است که انجام تحقیقات مستقل و اطمینان از مسئولیت‌پذیری مهم است.»

در واشنگتن، ودانت پاتل، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، کشف گورهای دسته جمعی را «بسیار نگران کننده» توصیف کرد و افزود که مقامات آمریکایی از رژیم اسرائیل درخواست اطلاعات کردند.

وزارت امور خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای جنایات جنگی شنیع مستمر و کنترل نشده توسط نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی را محکوم کرد که آخرین آن گورهای دسته جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان یونس است.

چه تبعات قانونی وجود دارد؟

به گفته ولکر ترک، مسئول حقوق بشر سازمان ملل متحد، «بیمارستان‌ها بر اساس قوانین بین‌المللی بشردوستانه از حمایت بسیار ویژه برخوردار هستند. واضح بگویم، کشتن عمدی غیرنظامیان، بازداشت‌شدگان و سایر افرادی که در حال جنگ هستند [معلول یا مجروح] جنایت جنگی است.»

جنگ رژیم صهیونیستی در غزه مورد انتقاد شدید نهادهای بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است. یک بازپرس سازمان ملل ماه گذشته در گزارشی گفت که دلایل منطقی وجود دارد که بپذیریم رژیم صهیونیستی در جنگ خود علیه غزه نسل‌کشی کرده است.

در ژانویه، دیوان بین‌المللی دادگستری به رژیم اسرائیل دستور داد از هرگونه اقدامی که ممکن است تحت کنوانسیون نسل‌کشی قرار گیرد خودداری کند و مطمئن شود که سربازانش هیچ گونه اقدام نسل‌کشی علیه فلسطینیان در غزه انجام نخواهند داد. رژیم صهیونیستی ادعای نسل کشی را بی اساس توصیف کرده است.

کد خبر 747906

دیگر خبرها

  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد